Poradna duly
Jana Čurdová
Barbienka píše:
ja ho radsi nadopuju B6, a cerealiema Nesquik - ty pry podporuji rust![]()
Eset, jako cemu se smejes? Videlas v ty reklame, jak ten chlapecek spapal cerealie Nesquik a vyrostl hned o 2 cm? takze kdyz to rikali v reklame, tak o proste funguje
![]()
když to říkají tam,tak to bude pravda. Že sem to nevěděla dřív!Kašlu na bylinky,jdu do Nesquika! ![]()
Eset, ja si jeste projistotu na noc davam hnrek kakaa, instatniho Nesquika, abych to podporila dvojnasob!
holky tehulky,boli vas taky porad podbrisek,jako by jste mely dostat menstruaci?
doktorka rikala,ze je to normalni,jen po tom jednom potratu mam strach ![]()
Ahoj, mě také pobolívá podbřišek, ale prý je to normální - roste a roztahuje se děloha…
Lucie8455 píše:
Ahoj, mě také pobolívá podbřišek, ale prý je to normální - roste a roztahuje se děloha…
ja vim,taky jsem o tom uz mockrat slysela..jen u prvniho tehu mi to nedelalo
ale to je mozna tim,ze jsem v patem tydnu potratila… ![]()
To bude ok…bavila jsem se o tom i s kamarádkama a všechny podbřišek pobolíval…a dnes mají krásné děti…
Takže to opravdu není nic výjimečného, neměj strach.
Ahojky holky,
můžu se k vám přidat?
Je mi 20 a jsem z Prahy.
S přítelem jsme se snažili od června. MS přišla 1.10., 11.10. jsem byla u gynDR a ten říkal, že mám krásný velikánský folikul, 12. přišla OVU, tak jsme se snažili, snažili a snažili a 23.10. už jsem měla na testu dušíky. Dneska už mám dálnice, ráno se budím s nevolností, bolí mě prsa, podbřišek a jsem strašně unavená ![]()
Mám strach, jak všechno dopadne, bude to první mimi, ale doufám, že na začátku července už se budu těšit z malého uzlíčku ![]()
Je tu někdo z Prahy, kdo taky čeká? ![]()
LadyTommy píše:
Ahojky holky,můžu se k vám přidat?
Je mi 20 a jsem z Prahy.
S přítelem jsme se snažili od června. MS přišla 1.10., 11.10. jsem byla u gynDR a ten říkal, že mám krásný velikánský folikul, 12. přišla OVU, tak jsme se snažili, snažili a snažili a 23.10. už jsem měla na testu dušíky. Dneska už mám dálnice, ráno se budím s nevolností, bolí mě prsa, podbřišek a jsem strašně unavenáMám strach, jak všechno dopadne, bude to první mimi, ale doufám, že na začátku července už se budu těšit z malého uzlíčku
Je tu někdo z Prahy, kdo taky čeká?
ahojky,vitam te a preju pohodove tehu ![]()
ahoj holky,můžu se přidat? je mi 20,doma ám syna Danečka (1,5 roku) a dneska jsem na tt našla ducha…
Kacul: děkuji
od prvního ducha spíš prožívám obrovský strach, aby to všechno bylo v pořádku, myslela jsem si, jak budu v euforii, ale není to tak, snad se to s prvním UTZ a bušícím
prolomí ![]()
kocunko: ahojky, to je super, že tu vidím někoho ve svém věku, i když ty už jsi o jedno miminko napřed
Tak přeju,ať čárky sílí! já měla téměř neviditelného dušíčka minulou neděli a dneska už mám obě čárky stejně silné ![]()
LadyTommy píše:
Kacul: děkujiod prvního ducha spíš prožívám obrovský strach, aby to všechno bylo v pořádku, myslela jsem si, jak budu v euforii, ale není to tak, snad se to s prvním UTZ a bušícím
prolomí
kocunko: ahojky, to je super, že tu vidím někoho ve svém věku, i když ty už jsi o jedno miminko napřed
Tak přeju,ať čárky sílí! já měla téměř neviditelného dušíčka minulou neděli a dneska už mám obě čárky stejně silné
kacula91 píše:
holky tehulky,boli vas taky porad podbrisek,jako by jste mely dostat menstruaci?doktorka rikala,ze je to normalni,jen po tom jednom potratu mam strach
ahojky pri Vanesce jsem to mela presne tak jak pises desna bolest jako na ms a nic.a to teda docela dlouho az nekdy do 9tt ale je to opravdu normalni takze zadne strachy