Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1252
14.7.21 07:46

@libo to je mi líto, i to se stává… Já se zatím taky modlím, ať je všechno v pořádku… Ještě se může stát cokoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
14.7.21 08:03

@el.leanor21 ❤️️všechno bude v pořádku!
Já tehda měla zamlkle těhotenství někdy v 9tt, byl to šok, tehda jsem vůbec netušila, že něco takového se může stat🙂. Nemohla jsem po té otěhotnět, až po roce mě pomohl clostylbegit. Kdybych tehdy věděla, že na mě čeká tolik děti, tak tak nespecham🤣, necpala bych do sebe clostyl a čekala, až to přijde samo.
Všem vám přeji, aby vaše těhotenství dopadla na výbornou a dočkaly se zdravých detatek. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.7.21 08:18

@libo zamlkleho se bojím nejvíc :,( znervoznuje mě když mi chvíli není blbě nebo se vytratí nějaký příznak… Ale nesmím se tím nechat moc ovládnout… My to dáme, všechny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
14.7.21 08:21

@el.leanor21 Na pozorování příznaků doporučuji se vykašlat. Když jsem měla zamlkle těhotenství, měla jsme všechny příznaky, nevolnosti stále pokračovaly… Prostě tohle se nepozná, jen z UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.7.21 08:24

@libo noo.. Tak to holt budu muset nějak doklepat do pondělí… Jdu až o půl 4, to zešílím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.7.21 08:45

@libo @el.leanor21 je to těžké tohle všechno já v 17 nacti musela na interupci ve 12 tt kvůli těžké vývojové vadě v té době to bylo těžké pak jsem si říkala že to bylo to nejlepší neměla jsem dodělanou školy nic pak se mi v 19 nacti narodil první syn pak o dva a půl roku později další syn a naposledy dcera když jsem před půl rokem potratila bylo to těžké ale hodně mě držela právě dcera a teď se samozřejmě bojím ale doufám že bude vše ok musím nic jiného mi nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.7.21 09:06

@lovean ja bych to asi brala tak že tím špatným už sis prošla… Tak teď to vyjde, vyšlo ti to 3× tak musí i po 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.7.21 09:12

@el.leanor21 díky no doufám ono moc nic než čekat nezbývá kontrolu mám 26.7 do té doby prostě musím počkat a doufat že tentokrát bude miminko ok ono v tomhle období se ani víc dělat nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.7.21 09:15

@lovean to nedá, ale to čekají je něco šíleného, já sem čím dál nervoznejsi… Nejradši bych se sebrala a šla tam hned… Ale musím vydržet, slíbila sem si že když bude všechno v pořádku a dostanu průkazku tak koupím miminu nějakou maličkost :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.7.21 09:26

@el.leanor21 tak to já udělala taky ale až po prvním screeningu když bylo vše ok po mich zkušenostech dřív radši nic nekupuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.7.21 09:33

@lovean no to se nedivím nedávno sem tu četla diskuzi na téma kdy jste začali kupovat vybavicku pro miminko a nějaká paní tam psala prý 3 roky před otěhotněním, další půl roku před otěhotněním, pak jedna ze půl roku před otěhotněním už měla komplet všechno i kočárek… Celkem mi spadla brada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
14.7.21 09:41

@el.leanor21 tak to věřím já toho mám hodně doma ale jaksi jenom pro holčičku takže pokud to bude kluk tak budu muset řešit skoro vše nové no nové asi na na to už teď dlabu spíš z druhé ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
14.7.21 09:43
@lovean píše:
@el.leanor21 tak to věřím já toho mám hodně doma ale jaksi jenom pro holčičku takže pokud to bude kluk tak budu muset řešit skoro vše nové no nové asi na na to už teď dlabu spíš z druhé ruky

Neblazni, já mám vždycky že sekace, objednávám si pytle z velkoobchodu a měla jsem vždy nejkrásnější vybavicky. 😁 Za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.7.21 09:48

@Luucka123 já neblaznim, to ty supermatky :lol: no, ja mám hlavně hodně kamarádek které mají děti tak kolem roku, takže už sem měla taky slíbené plno hader… Takže hadry moc neřeším, postýlku máme, kolébku taky - to bylo všechno schované po mě nebo po svagrove ale je to jako nove… Ale kočárek a hnizdecko atd to si uziju a vyberu sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
14.7.21 09:49
@el.leanor21 píše:
@Luucka123 já neblaznim, to ty supermatky :lol: no, ja mám hlavně hodně kamarádek které mají děti tak kolem roku, takže už sem měla taky slíbené plno hader… Takže hadry moc neřeším, postýlku máme, kolébku taky - to bylo všechno schované po mě nebo po svagrove ale je to jako nove… Ale kočárek a hnizdecko atd to si uziju a vyberu sama :D

No já budu asi pořizovat všechno. Hlavně šátek, na ten se těším. Vše nové kupovat určitě nebudu. Mají to na sobě chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí