Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 no jestli ani jedno tak tam asi nějak budu buď muset jet a nebo se na to prostě vykašlat a nejít tam nebo znovu volat na tu linku 1221 že se prostě nejde dovolat a na meil nikdo nereaguje co mám dělat asi to do pátku budu zkoušet a když nic tak to udělám takhle
@lovean tak to netuším jak to funguje když máš rezervaci a nedostavíš se tam… Třeba manžela nechtěla ani preobjednat, chtěli jsme tam jít spolu ať nemusíme jezdit dvakrát a ona že ho preobjednat nemůže… Tak nevím no. Ale jak říkám ta baba byla divná, přišlo mi jak kdyby spíše nechtěla vyhovět aby s tím neměla práci
@el.leanor21 no já taky nevím ale co má člověk dělat když se tam nemůže dovolat nikdo mu neodpovídá já za to přeci nemůžu a chlapa taky asi řeším preobednani protože ten má tu nohu a bere jakési prášky a u doktora mu řekli ať tak řeší taky přes očkovací centrum
@lovean mají tam prostě bordel… Nebo nemají operátory, nebo na to serou… Jako kdyby jsme čekali že tady bude někdy něco fungovat ![]()
@el.leanor21 to jo no úplně to tady funguje na nic jako jak to má člověk řešit tohle nevím máš nějaké chutě nebo nic mě třeba teď dělá dobře studené zmrzlina je teď u mě každý den i když to není zdravé tak mi to zklidní žaludek
@lovean to sem měla tak kolem 5 a 6 týdne, zmrzliny mi dělaly dobře nebo sem cucala led, jedine co jsem pozrela bylo ledové pití… Ale už je to dobrý, už piju normálně… Včera sem si v dm koupila nějaký těhotenský čaj tak ho teď piju a k tomu do sebe cpu medovnik
jinak hodně jim jogurty které sem předtím vůbec nejedla a nebo cokoliv co je sladké nebo bez vyrazne chuti..
@el.leanor21 tak to jo no já to teď mám různě třeba některý den nemám chuť vůbec na na nic
@lovean tez tak… Většinou mě večer přepadne takový vlčí hlad ale už vím že se nesmím moc nacpat protože pak je mi blbě a trpím než usnu
@el.leanor21 Tak to máme podobné teď to zvoní ale nikdo to nebere to je fakt super linka
@lovean ale je to pokrok
držím palce ať se dovolas dneska, člověka to tez nebaví jak na to furt musí myslet a visí to ve vzduchu nevyrenese
@el.leanor21 jestli se nedovolam dneska budu muset zkoušet zase zítra