Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lovean píše:
Holky už vás celkem chápu malý mi teď pořád přes den taky řve nerve snad jenom když ji a občas na půl hodky usne jinak mám klid jenom v noci
U nás už to taky začíná 😄 😄 je to zrou, kojim rles den co dvě hodiny a v noci co tři hodiny…
Tak jak to čtu, tak radši ani nebudu psát, jakou pohodářku doma máme
![]()
Uklidňuje mě, že v tom nejsem sama.
Nás nakonec trochu zachránilo to houpátko 4moms. Řeknu vám, nejlépe investovaných 10 tisíc v životě, když mi tam alespoň na hodinku usne!
Cítím se pak tak svobodně. ![]()
Myslíte, že až je začne zajímat svět kolem, tak se to zlepší?
@StepMom doufám ale nás trápí i prdy takže to se taky těším vaz přejde už jsem vyzkoušela vše možné a nic úplně nefunguje takže asi budu muset počkat než to přejde samo
@StepMom my mame taky 4moms a je to dokonala vec. Ja ho teda nepouzivam kazdy den, ale fakt mi to usnadnuje zivot, kor kdyz jsem zpatky v praci a nemam obcas kapacitu uspavat chovanim, tak to tahle vychytavka udela za me ![]()
@Ernais píše:
@StepMom my mame taky 4moms a je to dokonala vec. Ja ho teda nepouzivam kazdy den, ale fakt mi to usnadnuje zivot, kor kdyz jsem zpatky v praci a nemam obcas kapacitu uspavat chovanim, tak to tahle vychytavka udela za me
Ty jsi střela 😄
Holky máte všechny můj obdiv
naše malá je tedy zlatíčko, pláče jen když má hlad anebo když ji vypadne dudlík a nemůže zabrat
jinak dávám UM přes den si řekne po 3 až 3 a půl hodinách a v noci spí krásně, vydrží i 5 hodin takže vstáváme 1 za noc a pak až ráno když vstává přítel do práce dávám mlicko. Setkala jsem se s názory že je to špatně, že bych jí měla budit, ale přibývá krásně takže to neřeším.
@Myska1994 píše:
Holky máte všechny můj obdivnaše malá je tedy zlatíčko, pláče jen když má hlad anebo když ji vypadne dudlík a nemůže zabrat
jinak dávám UM přes den si řekne po 3 až 3 a půl hodinách a v noci spí krásně, vydrží i 5 hodin takže vstáváme 1 za noc a pak až ráno když vstává přítel do práce dávám mlicko. Setkala jsem se s názory že je to špatně, že bych jí měla budit, ale přibývá krásně takže to neřeším.
Určitě bych nebudila
tak jako my nějak nebrecime, jen často jíme a jsem z toho vstávání celá vyzdimana…
a můj chlap spí celou noc, ráno vstane, koukne na mě a řekne, já si dám ještě chvilku 😄 vzít ho lopatou.
Jinak vám přeji hezký den, my si tohle počasí neskutečně užíváme, jsme odpoledne 2-3 hodky venku, škoda že se zase ochladi
dneska se chystáme grilovat, musíme toho ještě využít ![]()
@Myska1994 píše:
@Luucka123 jojo ty chlapi jsou občas na pěst
A vypadá víc unavené, než já a to dělám všechno a on nic. Má zlomenou ruku
@Myska1994 no mi jsme taky na um a spí celou noc nebudim
Jinak dneska jsme byli na očním a má špatné jenom jedno oko ale máme kapat jen kapky a masírovat kanálek a když se to nespravi do 3 měsíců budeme muset znovu a to už se bude muset do těch kanálků podívat
Tak to nevím, co dělám špatně.
Malá je na UM, ale jí přes den i v noci co 2h.
A taky jsem pak vyšťavená ráno. ![]()
Prosim te a co ti dali za kapky? Ta nase ma to jedno oko zalepeny, nez to rano vycistim, fakt to ma nepekny. Taky mame jeste cekat, cistit, zkusila jsem ocuflash, omisan a opthalmo septonex, tobrex jsme meli 14 dni a stejne to ma furt a prijde mi to horsi a horsi.
@Nudašeď máme to podobně ocuflax jsme teda neměli ale jinak vše co píšeš pak ještě jedny od dětského ale musím se doma podívat co to je teď nejsem doma a ty co mi dal ten oční to ti taky napíšu to taky z hlavy nevím ale přijde mi že taky nic nezabírá ale doktor říkal že 80% miminek se to spraví do 3 měsíců