Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
12.4.22 18:24
@lovean píše:
Holky už vás celkem chápu malý mi teď pořád přes den taky řve nerve snad jenom když ji a občas na půl hodky usne jinak mám klid jenom v noci

U nás už to taky začíná 😄 😄 je to zrou, kojim rles den co dvě hodiny a v noci co tři hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
12.4.22 20:00

Tak jak to čtu, tak radši ani nebudu psát, jakou pohodářku doma máme :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.4.22 20:21

Uklidňuje mě, že v tom nejsem sama. 8) Nás nakonec trochu zachránilo to houpátko 4moms. Řeknu vám, nejlépe investovaných 10 tisíc v životě, když mi tam alespoň na hodinku usne! :lol: :dance: Cítím se pak tak svobodně. :lol:

Myslíte, že až je začne zajímat svět kolem, tak se to zlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.4.22 20:27

@StepMom doufám ale nás trápí i prdy takže to se taky těším vaz přejde už jsem vyzkoušela vše možné a nic úplně nefunguje takže asi budu muset počkat než to přejde samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
12.4.22 21:05

@StepMom my mame taky 4moms a je to dokonala vec. Ja ho teda nepouzivam kazdy den, ale fakt mi to usnadnuje zivot, kor kdyz jsem zpatky v praci a nemam obcas kapacitu uspavat chovanim, tak to tahle vychytavka udela za me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
12.4.22 21:20
@Ernais píše:
@StepMom my mame taky 4moms a je to dokonala vec. Ja ho teda nepouzivam kazdy den, ale fakt mi to usnadnuje zivot, kor kdyz jsem zpatky v praci a nemam obcas kapacitu uspavat chovanim, tak to tahle vychytavka udela za me :mrgreen:

Ty jsi střela 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.4.22 11:08

Holky máte všechny můj obdiv :) naše malá je tedy zlatíčko, pláče jen když má hlad anebo když ji vypadne dudlík a nemůže zabrat :D jinak dávám UM přes den si řekne po 3 až 3 a půl hodinách a v noci spí krásně, vydrží i 5 hodin takže vstáváme 1 za noc a pak až ráno když vstává přítel do práce dávám mlicko. Setkala jsem se s názory že je to špatně, že bych jí měla budit, ale přibývá krásně takže to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.4.22 11:11
@Myska1994 píše:
Holky máte všechny můj obdiv :) naše malá je tedy zlatíčko, pláče jen když má hlad anebo když ji vypadne dudlík a nemůže zabrat :D jinak dávám UM přes den si řekne po 3 až 3 a půl hodinách a v noci spí krásně, vydrží i 5 hodin takže vstáváme 1 za noc a pak až ráno když vstává přítel do práce dávám mlicko. Setkala jsem se s názory že je to špatně, že bych jí měla budit, ale přibývá krásně takže to neřeším.

Určitě bych nebudila :) tak jako my nějak nebrecime, jen často jíme a jsem z toho vstávání celá vyzdimana… :) a můj chlap spí celou noc, ráno vstane, koukne na mě a řekne, já si dám ještě chvilku 😄 vzít ho lopatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.4.22 11:12

Jinak vám přeji hezký den, my si tohle počasí neskutečně užíváme, jsme odpoledne 2-3 hodky venku, škoda že se zase ochladi :zed: dneska se chystáme grilovat, musíme toho ještě využít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.4.22 11:14

@Luucka123 jojo ty chlapi jsou občas na pěst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
13.4.22 11:16
@Myska1994 píše:
@Luucka123 jojo ty chlapi jsou občas na pěst :lol:

A vypadá víc unavené, než já a to dělám všechno a on nic. Má zlomenou ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.4.22 11:40

@Myska1994 no mi jsme taky na um a spí celou noc nebudim
Jinak dneska jsme byli na očním a má špatné jenom jedno oko ale máme kapat jen kapky a masírovat kanálek a když se to nespravi do 3 měsíců budeme muset znovu a to už se bude muset do těch kanálků podívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.4.22 14:07

Tak to nevím, co dělám špatně. :think: Malá je na UM, ale jí přes den i v noci co 2h. :zed: 8o :) A taky jsem pak vyšťavená ráno. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
13.4.22 14:23

Prosim te a co ti dali za kapky? Ta nase ma to jedno oko zalepeny, nez to rano vycistim, fakt to ma nepekny. Taky mame jeste cekat, cistit, zkusila jsem ocuflash, omisan a opthalmo septonex, tobrex jsme meli 14 dni a stejne to ma furt a prijde mi to horsi a horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.4.22 15:05

@Nudašeď máme to podobně ocuflax jsme teda neměli ale jinak vše co píšeš pak ještě jedny od dětského ale musím se doma podívat co to je teď nejsem doma a ty co mi dal ten oční to ti taky napíšu to taky z hlavy nevím ale přijde mi že taky nic nezabírá ale doktor říkal že 80% miminek se to spraví do 3 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí