Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MajakS píše:
Já jsem přibrala hodně, asi 20kg, po 14ti dnech jsem měla dole 12 a už to tak zůstalo. Takže mi chybí 8. První dny jsem si připadala dobře, teď už nemám břicho vytahaný. A rifle nezapnu. Zítra začínám cvičit na orbitreku a pak běhat. Ale to sladký…kdybych je nejedla, tak hubnu už teď no…
Mě to bez toho sladkyho vůbec nejde, ale mám to tak skoro celý život. Já mám taky ještě 8 nahoře, ale stačí mi shodit 5, břicho mám asi nejlepší 😂 nejhorší jsou boky a zadek, ten mám fakt o 2 velikosti větší. Že začátku to šlo fakt rychle, tak jsem si říkala, paráda, to bude dole hned. U dětí jsme shodila ještě víc, než jsem nabrala a teď je to vše jinak. Asi už jsem stará.
Mama core je super, taky na ně teď najedu. Potřebuju pořešit pánevní dno… Já vždycky jak začnu pravidelně cvičit a najedu nějaký režim, tak pak to sladký vynechám docela v pohodě.
@MajakS píše:
Mama core je super, taky na ně teď najedu. Potřebuju pořešit pánevní dno… Já vždycky jak začnu pravidelně cvičit a najedu nějaký režim, tak pak to sladký vynechám docela v pohodě.
A můžu to cvičit už po 14 dnech od porodu?
Holky, ještě se chci zeptat, malému je 14 dní, ale furt spí a ji, myslíte, že je to normální? Už mi to přijde až divný. Je vzhůru cca 1hodinu denně.
@Luucka123 jo to mi malý ze začátku taky dělal za to teď 5 týdnů po porodu pořád jenom řve
@lovean píše:
@Luucka123 jo to mi malý ze začátku taky dělal za to teď 5 týdnů po porodu pořád jenom řve
A za jak dlouho přestal tak moc spát?
@Luucka123 píše:
A za jak dlouho přestal tak moc spát?
Maly taky tak spal, zmenilo se to asi kolem mesice. Ted byva vzhuru 2 hodiny vkuse rano a 2 hodiny po obede a pak hodinku kolem koupani, jinak porad spi.
@Ernais píše:
Maly taky tak spal, zmenilo se to asi kolem mesice. Ted byva vzhuru 2 hodiny vkuse rano a 2 hodiny po obede a pak hodinku kolem koupani, jinak porad spi.
Tak snad jo
protože už mi to nepřijde normální, tak se ho snažím udržet aspoň chvilku vzhůru 😂 a ani nebreci, tk jen tak malinko zařve, když chce jist ale jeho brek trva tak 30 vteřin, ani prdy ho netrápí, nic…
@Luucka123 jezis bud rada za zlaty dite
ja jsem vdecna, ze je maly takovyhle a modlim se, aby se to nikdy nezmenilo.
@Ernais píše:
@Luucka123 jezis bud rada za zlaty diteja jsem vdecna, ze je maly takovyhle a modlim se, aby se to nikdy nezmenilo.
To samozřejmě ráda jsem 😂 protože mám čas i energii na ty dva starší.
@Luucka123 tak to závidím.. naše malá je snad uřvaná hysterka
řve když je vzhůru, dokonce i u prsa.. teče málo mlíko, teče moc mlíko, nemá hlad, má hlad, teď prdy
strašný.. a starší chudák jen sedí a hraje si a maminka nemůže miminko odložit.. nejhorší je když starší chytne divokou hodinku a všude mi litá všechno bere všude leze a do toho miminko řve
![]()
Já už jen holky na to hodné miminko čekám, tak hezky se umí usmát, ale brečet nepřestane a to se snažím krotit v jídle, dokonce i mléko jsem přestala pít kravské, protože starší měl dietu dlouho.. ale asi nemám sílu třetím rokem vynechávat úplně vše, když to zatím nemusí být ani ta alergie
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 tak to závidím.. naše malá je snad uřvaná hysterkařve když je vzhůru, dokonce i u prsa.. teče málo mlíko, teče moc mlíko, nemá hlad, má hlad, teď prdy
strašný.. a starší chudák jen sedí a hraje si a maminka nemůže miminko odložit.. nejhorší je když starší chytne divokou hodinku a všude mi litá všechno bere všude leze a do toho miminko řve
![]()
![]()
Jee, tak to je mi moc líto. Věcne nespokojená ženská 😂 nosit nebudeš?
@lovean píše:
@Luucka123 asi ve 3 týdnech u nás
Tak si povíme za týden ![]()