Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Edit1 píše:
@Luucka123 dávám tam malou po ránu abych se v klidu najedla, musí mít ale náladu 😁, ale je tam zatím cca po 10 až 15 minutách. Líbilo se mi i možnost složení do placky při převozu. Mrkni na skupiny s prodejem na Facebooku, nabízí v ceně 3000 Kč.
Jojo, už sleduji 3 skupiny, tak snad něco vychytam. Zatím mám zlaté miminko, takže já mám klidu až moc i se trema detma
ale určitě se brzy hodit bude, ale právě nevím, jestli je to pro něj spravne od narození, i když tedy uvádí od narozeni.
Ahojte holky tak mi dneska poradna 4500g a 55cm takže roste jak z vody budeme muset na oční kvůli očím pořád nám hnisají už od porodnice
Holky, v utery mi bude kpncit sestinedeli a od vcerejska trochu spinim. Myslite, ze uz je to prichazejici menstruace? Ocistky uz jsem mela posledni tyden temer cire, tak se mi nezda, ze by to byly porad jeste ocistky ![]()
@Ernais píše:
Holky, v utery mi bude kpncit sestinedeli a od vcerejska trochu spinim. Myslite, ze uz je to prichazejici menstruace? Ocistky uz jsem mela posledni tyden temer cire, tak se mi nezda, ze by to byly porad jeste ocistky
Asi těžko říct, já si ale myslím, že ne. Hodně jsem četla, že už očistky nejsou a pak se to zase rozjede.
@lovean teda to je cvalda, tak at pekne roste dal
Nas mel v 5ti týdnech 56cm a 4300g.
@Ernais děkuji ![]()
Jinak k té menstruaci já si myslím že by klidně mohla být já očisty už nemám několik dní řekl bych tak od začátku týdne vůbec ale vzhledem k tomu že nekojim tak počítám že menstruace přijde hned po šestinedělí
Tak my dneska taky kontrola, za 5 dní, má 400g nahoře, vyrostl o 3 cm a hlavu má o 2cm větší, neuvěřitelný. Zatím nejvhodnější dítě na světě, ještě jsem ho neslyšela pořádně brečet 😁
@Ernais podle mě očistky. Mám to podobně. Chvíli nic a pak trochu zašpiním třeba.
Malá 5 týdnů ve středu. A od první návštěvy u doktora přibrala 780g. Teď máme 4400 g a 55 cm.
@lovean tak to gratuluji, že tak rychle rostete
. Jinak holky když vám miminko pije taky slyšíte jak hltá a padá mu to úplně do žaludku
já si toto u staršího nepamatuju, že by to tak žbluňkalo
. A odsávačku hlenů už používáte nebo ještě ne?
@lovean taky nás ta oční asi bude čekat
, ocuflash nepomáhá mléko taky ne a pochybuju že by antibiotika pomohly, bude to to samé co u staršího.
Jinak se nám malá celá osypala v obličeji a trochu nateklo očko, má někdo zkušenost?
@Sedmikráskakrásná píše:
@lovean tak to gratuluji, že tak rychle rostete![]()
. Jinak holky když vám miminko pije taky slyšíte jak hltá a padá mu to úplně do žaludku
já si toto u staršího nepamatuju, že by to tak žbluňkalo
![]()
. A odsávačku hlenů už používáte nebo ještě ne?
Jojo, hlavně, když je to delší dobu, tak to pěkně padá do toho prazdnyho žaludku 😁 👍
@Sedmikráskakrásná nas maly taky hlta az je to slyset na celou mistnost. Manzel i rikal, ze takhle ho prece nemuzu nikde na verejnosti kojit, treba v restauraci, ze to je desne slyset
a odsavacku hlenu pouzivame, maly ode mne chytl rymu, takze se neda ani nic jineho delat.
@Ernais ona malá má zatím jen malé šušínky, ale přemýšlím právě, že bych jí to zkusila trošku pročistit už, jen nevím od kdy se doporučuje používat, chtěla jsem se poradit s doktorkou, ale zapomněla jsem a jdeme tam až ke konci dubna.
Tak my dnes začínáme 8 týden a máme 3,97kg a 55cm. Taková malá žížala 😆.
Odsávačku jsem již taky jednou použila vlétlo ji mléko do nosu a nešlo ji to samo ven.
@Ernais za mě ještě očistky, můžou se klidně vrátit několikrát. Já krvácela z těch 6 týdnů několikrát vždy jeden až dva dny a mezi nic. Měla jsem to tak i s první a po 8 týdnech od porodu i přes kojení přišla menstruace 😒. Ted mi na kontrole Dr tvrdil, že se nic nechystá tak doufám, že budu mít alespoň měsíc klid.
My mame kvuli ryme a naslednemu absolitnimu zahleneni antibiotika, uz to zacalo sedat na prudusky. K tomu blinkani a prujem s hlenama. Odsávačka jede nonstop, pred jidlem a za 15min zase. Jak probihaji noci nemusim rikat…