Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1242
30.3.22 21:05
@Edit1 píše:
@Luucka123 dávám tam malou po ránu abych se v klidu najedla, musí mít ale náladu 😁, ale je tam zatím cca po 10 až 15 minutách. Líbilo se mi i možnost složení do placky při převozu. Mrkni na skupiny s prodejem na Facebooku, nabízí v ceně 3000 Kč.

Jojo, už sleduji 3 skupiny, tak snad něco vychytam. Zatím mám zlaté miminko, takže já mám klidu až moc i se trema detma :) ale určitě se brzy hodit bude, ale právě nevím, jestli je to pro něj spravne od narození, i když tedy uvádí od narozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
31.3.22 13:46

Ahojte holky tak mi dneska poradna 4500g a 55cm takže roste jak z vody budeme muset na oční kvůli očím pořád nám hnisají už od porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.4.22 09:45

Holky, v utery mi bude kpncit sestinedeli a od vcerejska trochu spinim. Myslite, ze uz je to prichazejici menstruace? Ocistky uz jsem mela posledni tyden temer cire, tak se mi nezda, ze by to byly porad jeste ocistky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.4.22 09:52
@Ernais píše:
Holky, v utery mi bude kpncit sestinedeli a od vcerejska trochu spinim. Myslite, ze uz je to prichazejici menstruace? Ocistky uz jsem mela posledni tyden temer cire, tak se mi nezda, ze by to byly porad jeste ocistky :think:

Asi těžko říct, já si ale myslím, že ne. Hodně jsem četla, že už očistky nejsou a pak se to zase rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.4.22 09:55

@lovean teda to je cvalda, tak at pekne roste dal :palec: Nas mel v 5ti týdnech 56cm a 4300g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.4.22 09:59

@Ernais děkuji :)
Jinak k té menstruaci já si myslím že by klidně mohla být já očisty už nemám několik dní řekl bych tak od začátku týdne vůbec ale vzhledem k tomu že nekojim tak počítám že menstruace přijde hned po šestinedělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.4.22 12:14

Tak my dneska taky kontrola, za 5 dní, má 400g nahoře, vyrostl o 3 cm a hlavu má o 2cm větší, neuvěřitelný. Zatím nejvhodnější dítě na světě, ještě jsem ho neslyšela pořádně brečet 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
1.4.22 12:27

@Ernais podle mě očistky. Mám to podobně. Chvíli nic a pak trochu zašpiním třeba.
Malá 5 týdnů ve středu. A od první návštěvy u doktora přibrala 780g. Teď máme 4400 g a 55 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.22 13:04

@lovean tak to gratuluji, že tak rychle rostete :palec: :potlesk:. Jinak holky když vám miminko pije taky slyšíte jak hltá a padá mu to úplně do žaludku 8o já si toto u staršího nepamatuju, že by to tak žbluňkalo :think: :lol:. A odsávačku hlenů už používáte nebo ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.22 13:06

@lovean taky nás ta oční asi bude čekat :(, ocuflash nepomáhá mléko taky ne a pochybuju že by antibiotika pomohly, bude to to samé co u staršího.

Jinak se nám malá celá osypala v obličeji a trochu nateklo očko, má někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.4.22 13:07
@Sedmikráskakrásná píše:
@lovean tak to gratuluji, že tak rychle rostete :palec: :potlesk:. Jinak holky když vám miminko pije taky slyšíte jak hltá a padá mu to úplně do žaludku 8o já si toto u staršího nepamatuju, že by to tak žbluňkalo :think: :lol:. A odsávačku hlenů už používáte nebo ještě ne?

Jojo, hlavně, když je to delší dobu, tak to pěkně padá do toho prazdnyho žaludku 😁 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.4.22 13:18

@Sedmikráskakrásná nas maly taky hlta az je to slyset na celou mistnost. Manzel i rikal, ze takhle ho prece nemuzu nikde na verejnosti kojit, treba v restauraci, ze to je desne slyset :lol: a odsavacku hlenu pouzivame, maly ode mne chytl rymu, takze se neda ani nic jineho delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.22 13:59

@Ernais ona malá má zatím jen malé šušínky, ale přemýšlím právě, že bych jí to zkusila trošku pročistit už, jen nevím od kdy se doporučuje používat, chtěla jsem se poradit s doktorkou, ale zapomněla jsem a jdeme tam až ke konci dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
1.4.22 14:48

Tak my dnes začínáme 8 týden a máme 3,97kg a 55cm. Taková malá žížala 😆.
Odsávačku jsem již taky jednou použila vlétlo ji mléko do nosu a nešlo ji to samo ven.
@Ernais za mě ještě očistky, můžou se klidně vrátit několikrát. Já krvácela z těch 6 týdnů několikrát vždy jeden až dva dny a mezi nic. Měla jsem to tak i s první a po 8 týdnech od porodu i přes kojení přišla menstruace 😒. Ted mi na kontrole Dr tvrdil, že se nic nechystá tak doufám, že budu mít alespoň měsíc klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.4.22 14:53

My mame kvuli ryme a naslednemu absolitnimu zahleneni antibiotika, uz to zacalo sedat na prudusky. K tomu blinkani a prujem s hlenama. Odsávačka jede nonstop, pred jidlem a za 15min zase. Jak probihaji noci nemusim rikat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí