Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
211
27.3.22 22:35

@StepMom dávám to přímo do kočárku a někdy to pomůže :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
28.3.22 17:53

@Mala A. Možná si potřebuje prcnout/odříhnout/vykakat se. :nevim: Náš kluk to dělá taky (= vypadá to, že by chtěl jíst, ale pak se vzteká, pít nechce, propíná se, brečí), ale většinou, jakmile něco vyjde ven :-), tak se uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
28.3.22 18:58

@Hecate to všechno uděláme a stejně nechce :think: pro ni je snad trápení jist.. ale ve finále to nějak sní. Někdy ale nejí po třech hodinách a nutim ji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.3.22 21:12

@Luucka123 lehatko jsem kupovala přes Marketplace za 2000 Kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.3.22 22:10
@Edit1 píše:
@Luucka123 lehatko jsem kupovala přes Marketplace za 2000 Kč :palec:

Tak to jsi super narazila, já našla nejlevnější za 2500,–. No co se dá dělat. A jak vám vyhovuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
28.3.22 22:22

@Luucka123 na FB je bazar BabyBjörn lehátek. Je to soukromá skupina. Já tam koupila také levnější, sice za 4400 Kč, ale nove stojí 6500 Kč a to naše je teda úplně jak nové. Takže opět ho pak muzu prodat za 4000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
28.3.22 23:00
@Megosek píše:
@Luucka123 na FB je bazar BabyBjörn lehátek. Je to soukromá skupina. Já tam koupila také levnější, sice za 4400 Kč, ale nove stojí 6500 Kč a to naše je teda úplně jak nové. Takže opět ho pak muzu prodat za 4000 Kč.

Jojo, já vím, už jsem ve dvou skupinách, tak pokukuji, i na vinted jsem koukala, ale teď kupují ještě nakonec isofix a ještě musím mrknout po nosici bundě, tak je to moc výdajů najednou. Miminka do toho lehátka dáváte od narození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
29.3.22 05:25

@Luucka123 ano jsou vhodne od narození. Ale já ji tam dávám jen na chvilku, když ji potrebuju odložit a ještě nechce spát. Tak v něm kouká. Většinou v něm teda i usne, protože se lehatko mírně houpe pod jejími pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
29.3.22 15:36

@Nudašeď Blahopřeji k miminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
29.3.22 15:39
@Megosek píše:
Ahoj,
Kiedronova píše ve své knížce (Něžná náruč rodičů), ze pokud uspavame miminko, tak se nosit nema. Položit do postýlky a odejít. Pokud place, přijít, pohladit a dat dudlík. Pokud i tak nepřestane, pochovat tak dlouho, dokud se uklidni a zase dat do postýlky. Potom odejít z místnosti. A takto tam chodit a praktikovat, dokud neusne.
Je to docela silenost, ale myslím, ze jedna noc bude náročná ale ty další už lepší.

Přesně takhle jsem to učila první někdy kolem 6 týdnů, teď u druhé to tak beru od začátku a spí bez problémů. Popravdě když někde jsme na dovolené a pošlu první do postele ať jde spát tak na mě všichni kolem koukají jak na krkavčí matku, ale ona si krásně zvykla usínat sama a já jsem za to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
29.3.22 21:39

@XLe my to taky tak máme naučené u staršího, ale vím, ze měl období, kdy to nepomahalo. Teď to taky učím malou, spis to ani učit nemusím, ona vůbec uspavat ani nepotřebuje. Je zvykla koukat a pak si sama usnout. Člověk ji to učí a ani to nevnímá. Když musí ráno nachystat většímu snídani atd. Nebo ji dávám koukat na malého jak si hraje a ona si tam spokojene usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.22 22:49

@Luucka123 moc gratuluji dodatečně k miminku :srdce: :hug: nemám teď moc čas sledovat internet, slaďuji výchovu dvouleťáka s miminkem každopádně je paráda, že to bylo už to pravé a máš miminko u sebe ať hezky rostete :kytka:. Jinak holky s tím kočárkem a procházkami je to asi lepší, ale většinou dokud spí a neprobudí se, jak se probudí začne prdět a brečí až než ji přebalím a nakojím a pokud nekojí taky brečí, aspoň že to podobně mají asi všechny miminka :think:. Já ji beru spíš na vzduch když spí, protože se už bojím vyjet když je vzhůru aby mi venku zase neplakala. Ale asi se to všechno u nás konečně postupně vylaďuje, včera sice dvouleťák měl zrovna divokou chvilku a kopl mi miminko když jsme všichni byli na posteli, ale naštěstí jen lehce přes zavinovačku - malý řádil a já miminko nestihla dát bokem.. většinou spíš už hladí dává dudlík, jsem strašně ráda za ten pokrok, ale někdy je to dost náročné, chudák malá je už z bráchy taky celá vyděšená, vždycky radši přestane plakat když ho slyší že je blízko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
30.3.22 01:59
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 moc gratuluji dodatečně k miminku :srdce: :hug: nemám teď moc čas sledovat internet, slaďuji výchovu dvouleťáka s miminkem každopádně je paráda, že to bylo už to pravé a máš miminko u sebe ať hezky rostete :kytka:. Jinak holky s tím kočárkem a procházkami je to asi lepší, ale většinou dokud spí a neprobudí se, jak se probudí začne prdět a brečí až než ji přebalím a nakojím a pokud nekojí taky brečí, aspoň že to podobně mají asi všechny miminka :think:. Já ji beru spíš na vzduch když spí, protože se už bojím vyjet když je vzhůru aby mi venku zase neplakala. Ale asi se to všechno u nás konečně postupně vylaďuje, včera sice dvouleťák měl zrovna divokou chvilku a kopl mi miminko když jsme všichni byli na posteli, ale naštěstí jen lehce přes zavinovačku - malý řádil a já miminko nestihla dát bokem.. většinou spíš už hladí dává dudlík, jsem strašně ráda za ten pokrok, ale někdy je to dost náročné, chudák malá je už z bráchy taky celá vyděšená, vždycky radši přestane plakat když ho slyší že je blízko :lol:

Moc dekuji ❤️️ my máme zatím moc hodně miminko, tak snad vydrží :) malý je tedy raubir 😄 jak resis potom takovou situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.22 11:40

@Luucka123 prostě malého hlídám a držím aby k miminku moc neskákal když je divoký a pouštím ho jenom když je klidný :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.3.22 20:51

@Luucka123 dávám tam malou po ránu abych se v klidu najedla, musí mít ale náladu 😁, ale je tam zatím cca po 10 až 15 minutách. Líbilo se mi i možnost složení do placky při převozu. Mrkni na skupiny s prodejem na Facebooku, nabízí v ceně 3000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí