Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2523
1.4.22 16:21

@lovean Tyyy brďo, já jsem si říkala, co máme za macka, ale teda na vašeho nemá ani zdaleka :lol: V 6ti týdnech měla 4200 a 54 cm. Jinak malé taky hnisalo od porodnice očičko, v 6ti týdnech pořád beze změny i když jsem se vše možně snažila, čistila, nic nepomohlo. Takže doktorka nasadila na 5 dní antibiotický kapičky, nevím jestli je to ideální, ale po těch 5ti dnech máme pokoj a jsem ráda, předtím se budila s uplně zalepeným okem, zarudlé to měla i kolem, bolelo ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.22 16:27

@an-na já právě přemýšlím jestli ty antibiotika zkoušet.. u malého nezabraly a měl to samé tak váhám u malé jestli jít rovnou na oční či zkoušet ještě ty antibiotika.. moc se mi jí nechtějí rvát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
1.4.22 16:27

Jinak holky jak jsem tady psala, že malá pořád řve. Tak to musím zaťukat, ale už týden je to uplně hodný miminko, najednou ji začalo všechno zajímat - směje se, prohlíží si knížku, pase koníky, dokonce už i v houpátku vydrží - dívá se kolem, směje se. No já si uplně čvachtám :lol: Je to teda zatím tak, že neustále musím být u ní, mluvit na ní, co pár minut střídat polohy, střídat činnosti, ale panebože ona neřve!! Nechce bejt pořád v náručí a nemusím s ní pořád chodit a houpat! Já jsem teď jako v ráji :lol: Ještě teď vypilovat to, aby si taky vystačila trošičku sama, ale už to snad směřuje k lepším zítřkům. Po těch dvou měsících pekla, snad už to bude trošku lepší a snad to vydrží.. Noci jsou ale samostatná kapitola, to pořád vstává každou hodinu, tady zlepšení nepřišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
1.4.22 16:29

Prosím prosím, někdo tady jednou psal o kolagenu, který užívá, nepamatuju si značku? Chtěla bych začít užívat, ale nechce se mi vyhazovat za kolagen typu oslo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
1.4.22 16:33

@Sedmikráskakrásná Mě se taky do nich nechtělo jít, ale vůbec nic jinýho nezabíralo a malá se pak budila s uplně zalepeným okem, nešlo to pořádně ani pročistit, měla to kolem hrozně podrážděné, takže jsem do nich šla a máme pokoj.. Měli jsme Tobrex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.22 16:35

@an-na nám u staršího právě nezabraly ani ty, ale tak snad malá bude mít větší štěstí.. Nevíte někdo jak dlouho můžu ocuflash miminku kapat, nám řekli 5× denně, já kapu jen 3× přišlo mi to moc.. ale nevím jak dlouho se může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.22 16:38

@an-na tak to je super, tak přeji aby byla malá už jen hodná :lol: aby vám to vyšlo.. ony se ty etapy dost teda střídají většinou, ale at je víc těch dobrých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
1.4.22 17:14

@Ernais Taky už měla malá rýmu, ale nic hrozného naštěstí. A teď mám pocit pár dní, že má taky občas plnější nos. Včera jsem jí tam k ránu i kápla a hned spala. Tak asi taky ještě pořád občas radši odsaju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
1.4.22 18:40

@Nikca7 teda to si to vybíráte hned takhle ze začátku, držím palce ať je co nejdříve líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
1.4.22 19:00

@Sedmikráskakrásná já bych kapala klidně 5× denně 1-2 týdny pokud to má hodně
U první jsem to střídala s borovou vodou téměř do půl roku, chvíli to bylo lepší, vysadili jsme, chvíli horší a nakonec to úplně zmizelo.
Teď z druhou jsme kapali první dva týdny ophtalmo septonex a je to pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
1.4.22 19:03
@an-na píše:
Prosím prosím, někdo tady jednou psal o kolagenu, který užívá, nepamatuju si značku? Chtěla bych začít užívat, ale nechce se mi vyhazovat za kolagen typu oslo apod.

Já beru VITAR kolagen Eko a jsem s ním spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.4.22 20:54

@an-na a kolik měla malá porodní váhu? Jinak antibiotické kapky už máme druhé teď ale 13.4 jdeme na to oční tak uvidíme prý je to machr přes tohle říkal dětský doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.4.22 20:58

@an-na jo a jinak nás šíleně trápí prdy fakt děs od narození dávám espomisan teď dávám kmínový odvar od včera biogaiu ty drahé probiotika a dneska jsme koupili antikolikovou aventku už fakt nevím jinak co víc zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.4.22 10:22

@lovean
Malá má dnes 4 týdny a má 4050 gr :) ale na délku nevím ještě jsem ji nemerila, jen občas závažím protože vůbec nepribirala na váze ale teď už to krásně dohnala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
2.4.22 12:41

@Sedmikráskakrásná holky taky malej hnisaj uz od porodnice ocka. Co vam to dali?
My nejdriv mame cistic opthalmo septonexem a pak kapat Tobrex ale vubec to nepomaha. Tobrex kapu tejden a zmena zadna.
Masirujete ty ocni kanalky?

S prvnim jsem taky skoncila na ocnim a uz si nepamatuju co nam tehdy dali, ale byl to teda vopruz tam cekat - musela jsem kamsi do nemocnice🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí