Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
9.4.22 22:33

@Ernais ja ho mela 4tydny po porodu a des. Celkem to bolelo, tahlo… Nic orgasmickeho popravdě. Presne na konci 6ti nedeli jsem to dostala a po MS se to nejak zlepšilo a kazdy tyden byl lepší a lepsi. Paradoxne jsem byla od prvního dne od porodu porad vkuse nadrzena ale sex pak propadak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.4.22 03:28

VZP dává 500 na potřeby pro miminka, pouze lékárna. Co jste pořídili? Mě přijde, že už mám vše.. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.4.22 07:17

Všem, kterým spí miminka a mají dostatek spánku, upřímně závidím. :,(
Nám malá nedokáže sama usnout. Zkusili jsme naprosto VŠE a nic nepomáhá. Swaddler - má hysterický záchvat, že chce ruce ven, dudlík plive, bílý šum nezájem, v nosítku řve, v houpátku řve, na rukách řve, na prdy netrpí, prdí normálně, skrytý reflux nemá.. :zed:
A jak je přetažená, tak neustále brečí, je to hrůza. Takhle hrozný jsem si mateřství nepředstavovala. Spí mi jen v kočárku nebo v autě. V noci sice usne, ale co 2h vstává a je vždy hodinu vzhůru. A to je na UM. :zed: Nemůžu si k ní kvůli tomu najít vůbec cestu. :( Kdyby ji teď někdo odvezl, bylo by mi to asi jedno. Takhle hrozná máma jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.4.22 07:31
@StepMom píše:
Všem, kterým spí miminka a mají dostatek spánku, upřímně závidím. :,(
Nám malá nedokáže sama usnout. Zkusili jsme naprosto VŠE a nic nepomáhá. Swaddler - má hysterický záchvat, že chce ruce ven, dudlík plive, bílý šum nezájem, v nosítku řve, v houpátku řve, na rukách řve, na prdy netrpí, prdí normálně, skrytý reflux nemá.. :zed:
A jak je přetažená, tak neustále brečí, je to hrůza. Takhle hrozný jsem si mateřství nepředstavovala. Spí mi jen v kočárku nebo v autě. V noci sice usne, ale co 2h vstává a je vždy hodinu vzhůru. A to je na UM. :zed: Nemůžu si k ní kvůli tomu najít vůbec cestu. :( Kdyby ji teď někdo odvezl, bylo by mi to asi jedno. Takhle hrozná máma jsem.

OH.. Chápu a je mi to líto. Takovou zkušenost mám s první dcerou taky. Neustále brečela a já už byla tak vyčerpaná, že jsem si představovala, aze ji tam nechám a utecu…a cestu k ní nemám do dnes, neumím se s ní třeba mazlit, tak jako se synem. Proto jsem teď raději, že mám zase syna.
Je to náročný. Možná zkusit podchytit to spaní, než začne brečet a být pretazena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
10.4.22 08:01

@Luucka123 já jsem vzala prostě vlhčený ubrousky, ty se spotřebují vždycky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.4.22 14:27

@Luucka123 Hrozně tě obdivuju, že jsi po takové zkušenosti měla ještě další dítě. Respektive děti.

Snažím se ji uspávat v podstatě hned jak ji přebalím, nakrmím a tak. Ale nedaří se jí usnout a tak ječí. :zed: Chováme, zpíváme, povídáme, ale fakt nic nezabírá.
Dnes jsem ráno jela koupit ze zoufalství ještě 4MOMS mamaroo houpátko jako poslední naději a tam teda hodinu vydržela spát. V BabyBjörn ani v NunaLeaf být nechce. :zed:
Tohle miminovský období je hrůza. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.4.22 14:32
@StepMom píše:
@Luucka123 Hrozně tě obdivuju, že jsi po takové zkušenosti měla ještě další dítě. Respektive děti.Snažím se ji uspávat v podstatě hned jak ji přebalím, nakrmím a tak. Ale nedaří se jí usnout a tak ječí. :zed: Chováme, zpíváme, povídáme, ale fakt nic nezabírá.
Dnes jsem ráno jela koupit ze zoufalství ještě 4MOMS mamaroo houpátko jako poslední naději a tam teda hodinu vydržela spát. V BabyBjörn ani v NunaLeaf být nechce. :zed:
Tohle miminovský období je hrůza. 8o

A co jí zkusit dát na záda? Neusne? Já dávám spát na záda a spí, jak zabitej. Vím, že se to nema, ale dětem to vyhovuje. Jinak se na zádech furt budily. Tak to už jsi hodně investovala a prd z toho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.4.22 19:01

@Luucka123 já budu kupovat za těch 500 UM protože mám málo mléka tak musím dokrmovat, a za zbylych 70 Kč vlhčené ubrousky.. Ale můžeš vzít třeba pleny, nějaký krém na opruzeniny, nebo krém na tělo, dětskou kosmetiku, přebalovací podložky.. Je pravda že já toho mám taky plno do zásoby ale platnost je 3 měsíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.4.22 19:10

Holky, já vás obdivuji, já mít neustále řvoucí dítě tak už jsem v blazinci :roll: musím zatukat, ale naše malá řve jenom občas když má hlad jinak je hodnoucka :) v noci spí taky krásně, což je pro mě jako milovníka spánku důležitý :mrgreen: doufám že ji to zůstane :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.4.22 19:47
@Myska1994 píše:
@Luucka123 já budu kupovat za těch 500 UM protože mám málo mléka tak musím dokrmovat, a za zbylych 70 Kč vlhčené ubrousky.. Ale můžeš vzít třeba pleny, nějaký krém na opruzeniny, nebo krém na tělo, dětskou kosmetiku, přebalovací podložky.. Je pravda že já toho mám taky plno do zásoby ale platnost je 3 měsíce :palec:

Jojo, pravdu máš, vemu krém a plínky. Byla jsem překvapená, že prý se miminka mátou olejem jen dokud mají suchou kůži a pak už jen krémem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
10.4.22 21:13

@Luucka123 tyjo tak to slyším prvně já to střídám, jednou olej jednou krém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.4.22 21:25
@Myska1994 píše:
@Luucka123 tyjo tak to slyším prvně já to střídám, jednou olej jednou krém..

Já taky cumela.. 😄 Prý že jim pak nedycha kuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.4.22 09:20

Holky já asi dostala menstruaci i když mi šestinedělí končí až v pátek nevím jestli to je ale řekla bych že asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XLe
220
12.4.22 10:11
@Luucka123 píše:
VZP dává 500 na potřeby pro miminka, pouze lékárna. Co jste pořídili? Mě přijde, že už mám vše.. Díky

Já brala dokrm, ale lze vzít cokoliv. Klidně i plenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
12.4.22 18:21

Holky už vás celkem chápu malý mi teď pořád přes den taky řve nerve snad jenom když ji a občas na půl hodky usne jinak mám klid jenom v noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí