Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 většinou to tak bývá že se maličké rozhodne na poslední chvíli
držím palce ![]()
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 většinou to tak bývá že se maličké rozhodne na poslední chvílidržím palce
Jojo, díky za podporu ![]()
Tak naše dvouletá má asi nějakou střevní chřipku pořád zvrací tak nevím
@lovean píše:
Tak naše dvouletá má asi nějakou střevní chřipku pořád zvrací tak nevím
Hele u nás to teď tady rádi, ve škole i školce, horečky vysoké, prujem a zvracení.
Holky co delate s prckama, kdyz zrovna nespi? Mne prijde, ze se s tim mesicnim nic moc delat neda
uz se teda trochu kouka kolem sebe a kdyz mu ukazuju nejaky hracky nebo knizku, tak se na to chvili zameri, ale to je tak vsechno.
@Ernais Je to tak, ještě nic nevnímají, ale my jí i tak něco povídáme.
Nebo ji necháme, ať kouká kolem, pokud nebrečí. ![]()
@Ernais píše:
Holky co delate s prckama, kdyz zrovna nespi? Mne prijde, ze se s tim mesicnim nic moc delat nedauz se teda trochu kouka kolem sebe a kdyz mu ukazuju nejaky hracky nebo knizku, tak se na to chvili zameri, ale to je tak vsechno.
A máš černobílé hračky? Určitě tedy nevydrží pozornost dlouho, ale barevné špatně vidí.
@Ernais jo to je psycho nekdy. Maly ma jednu tří hodinovku spací a druhou bdelou a tam někdy fakt nevim, obzvlast, kdyz je protivny. Takze zkousim chodit po byte a neco ukazovat, dam si ho na nohy a povidam, na gauc a zpívám nebo vymyslim kraviny, hrací deka a ukazuju, ctu, delam masaz briska a cvičím, nechávám past konicky… Každopádně semtam nezabere nic a jen se vzteka a to bych si vlasy vytrhala
Proto stale dopo i odpo utikam s kocarem, tam je hned klid ![]()
@Luucka123 ona neměla horečku ani průjem jen zvracela ale už je to v pohodě to vypadá protože už normálně běhá
@lovean píše:
@Luucka123 ona neměla horečku ani průjem jen zvracela ale už je to v pohodě to vypadá protože už normálně běhá
Tak to bude dobrý, to se občas stává…
@Sedmikráskakrásná jak už jsem psala mi třetí den po propuštění z porodnice
@Sedmikráskakrásná My jsme šli taky cca 4. den po propuštění. Ale jen na krátkou procházku.
Dala jsem jí kombinézku na to peřinku a vůbec se jí v kočárku nelíbilo
plinku měla novou a nakojena byla
![]()