Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 měla jsem to úplně stejně čím delší procházky, vana tak tím mi bylo lépe
držím palce ať se brzy dockas
naší Emicce jsou dnes 2 týdny ![]()
@Myska1994 píše:
@Luucka123 měla jsem to úplně stejně čím delší procházky, vana tak tím mi bylo lépedržím palce ať se brzy dockas
naší Emicce jsou dnes 2 týdny
Tak nejsem divná 😁 tak já budu dneska asi sedět doma na zadku 😁 paráda, jen si to užívejte ❤️️😘
@Luucka123 Vyměním!
Už 3 týdny nespím a po těhotenství se mi díky tomu stýská.
![]()
Ne, rozumím, že to je na palici.
Ale jednou vyleze, neboj. ![]()
@StepMom píše:
@Luucka123 Vyměním!Už 3 týdny nespím a po těhotenství se mi díky tomu stýská.
![]()
Ne, rozumím, že to je na palici.Ale jednou vyleze, neboj.
Jakto? 😁 Já spím až moc, už je to nuda 😁 nam přijde, že už se to právě nestane, že už takhke zůstanu 😂
Holky svedilo vás některé po porodu předloktí nohy a zezadu v místě kolene? Mám nějak vyrážky, které jsem předtím neměla a za tím kolenem jak se škrábu mám i měkkou bulku nebo více tuku, nestalo se to někomu a nevíte jestli je to jen po porodu a brzy se to spraví? ![]()
@Myska1994 mi měli včera dva týdny hrozně to utíká s tím miminkem
@Luucka123 Malá vůbec nespí v noci.
Je nějaká otočená. ![]()
Až porodíš, dám si na vás sklenku. Oficiálně jsi to dotáhla na nejočekávanější porod této skupiny.
Porazila si suverénně i @lovean .
![]()
@Luucka123 přesně tak jsem to měla, žádné babské rady, ale až se miminku bude chtít ![]()
A po termínu už jsem byla doma zalezla, maximálně na zahradu -vyhybala jsem se dotazům typu Tak kdy to bude…
A rodiče mi raději ani nevolali ![]()
Chtěla jsem klid bez dotazů ![]()
Držím palce ![]()
@StepMom píše:
@Luucka123 Malá vůbec nespí v noci.![]()
Je nějaká otočená.
Až porodíš, dám si na vás sklenku. Oficiálně jsi to dotáhla na nejočekávanější porod této skupiny.Porazila si suverénně i @lovean .
![]()
Díky 😁 😂 asi jsem se měla dát spíš do skupiny miminka duben 😁
@Edit1 píše:
@Luucka123 přesně tak jsem to měla, žádné babské rady, ale až se miminku bude chtít
A po termínu už jsem byla doma zalezla, maximálně na zahradu -vyhybala jsem se dotazům typu Tak kdy to bude…A rodiče mi raději ani nevolali
Chtěla jsem klid bez dotazů
Držím palce
Uplne mi mluvíš z duše. Díky moc ❤️️
Ještě jsem se holky chtěla zeptat na takovou břicho. Dr. Mi řekl, že břicho mi kleslo, měří mi ho, ale teď zase všechny ty maminky, babičky, že mám břicho ještě nahoře. Me naopak přijde, že nemůžu mít už břicho snad níž. Jak jste to pocitivaly vy?
@Luucka123 mne treba bricho vubec nekleslo. Vsichni mi doma rikali, ze budu urcite prenaset, protoze mam bricho porad nahore a bricho pred porodem prej vypada jinak. Kdyz jsem to pak rikala gyndarce, tak ta rikala, ze mi ani bricho neklesne, protoze mam prilis pevny brisni svaly a ze uz je mimco sestoupeny uplne dole, takze se tim ridit uplne neda.
@Ernais píše:
@Luucka123 mne treba bricho vubec nekleslo. Vsichni mi doma rikali, ze budu urcite prenaset, protoze mam bricho porad nahore a bricho pred porodem prej vypada jinak. Kdyz jsem to pak rikala gyndarce, tak ta rikala, ze mi ani bricho neklesne, protoze mam prilis pevny brisni svaly a ze uz je mimco sestoupeny uplne dole, takze se tim ridit uplne neda.
Díky, díky 👏 já bych se z tehlech povercivych keců po… Já si totiž u syna pamatuji, že když už jsem rodila, břicho bylo pořád stejný, nepřišlo mi nijak níž. Tak mě to teď rozčiluje, už jsem precitlivela 😁
@Luucka123 taky mi břicho nekleslo, ani u jednoho. Tchyne taky vždycky jak mě videla, říkala, ze mám břicho nahoře, ze kdo vi kdy budu rodit. Vůbec bych se tím neorientovala. My už máme 3 tydny 😍
@Megosek píše:
@Luucka123 taky mi břicho nekleslo, ani u jednoho. Tchyne taky vždycky jak mě videla, říkala, ze mám břicho nahoře, ze kdo vi kdy budu rodit. Vůbec bych se tím neorientovala. My už máme 3 tydny 😍
Utíká to nějak rychle ![]()