Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luucka123 nás netestovali v Brně, stačilo jim říct jestli jsme očko nebo jsme to prodělali, ale mě brali hned na sál co jsme dojeli. Ono asi záleží koho chytneš zrovna a tak.
@Sedmikráskakrásná já taky jen řekla nechtěli vidět nic na sále ale na šestinedělí co za mnou přítel byl jednou druhý den po porodu tak nic vidět nechtěli ale druhý den po manželovi paní co se mnou byla na pokoji vidět chtěli ale to už za mnou přítel nebyl
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 nás netestovali v Brně, stačilo jim říct jestli jsme očko nebo jsme to prodělali, ale mě brali hned na sál co jsme dojeli. Ono asi záleží koho chytneš zrovna a tak.
Aha, díky. A potom na šestinedělí tě taky neštěstovali nebo návštěvy?
@Luucka123 návštěvy jsem neměla, ale u přítele chtěli vidět potvrzení v tečce, u mě nic
jinak jsem neviděla, že by někoho na šestinedělí testovali
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 návštěvy jsem neměla, ale u přítele chtěli vidět potvrzení v tečce, u mě nicjinak jsem neviděla, že by někoho na šestinedělí testovali
Dobře, díky, uvidíme. Než já porodim, tak i covid skončí 😂 dneska druhý termín, 40+4tt a už jsem si říkala, že se něco děje, dala horkou sprchu a zase vůbec nic… 🤷♀️ Přítel už to vzdal a říká, že už to nikdy nepřijde 😂
@Luucka123 určitě se mimísek umoudří a brzy půjde ven
dělali ti už i hamiltona? Mně u druhého pomohl, zřejmě. Bylo to po termínu. Jinak ale mi taky nic nepomáhalo
. Brzy budeš mít určitě miminko u sebe
taky mi to už bylo dlouhé ty poslední dny ![]()
Nás v porodnici testovali při příjmu oba. Přítel má dvě dávky a přesto musel podstoupit test. A každý den když šel na návštěvu kontrolovali jestli má test z laborky ![]()
@Luucka123 měli jsme doma to stejne, každý den jsme princezně domlouvali ať už se uraci přijít na svět
už jsem se smířila i s vyvoláváním, nastesti po druhém hamiltnu to v noci přišlo ![]()
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 určitě se mimísek umoudří a brzy půjde vendělali ti už i hamiltona? Mně u druhého pomohl, zřejmě. Bylo to po termínu. Jinak ale mi taky nic nepomáhalo
![]()
![]()
. Brzy budeš mít určitě miminko u sebe
taky mi to už bylo dlouhé ty poslední dny
Mě už je to taky nějak jedno, uz mi taky přijde, že se to nestane 😂 😂 hamilton mi nedělali, zítra jdu na poslední kontrolu k dr a pochybuji, že ten minneco udělá, ten mě určitě ani nevysetri 😁
@Myska1994 píše:
Nás v porodnici testovali při příjmu oba. Přítel má dvě dávky a přesto musel podstoupit test. A každý den když šel na návštěvu kontrolovali jestli má test z laborky@Luucka123 měli jsme doma to stejne, každý den jsme princezně domlouvali ať už se uraci přijít na svět
už jsem se smířila i s vyvoláváním, nastesti po druhém hamiltnu to v noci přišlo
To je zvláštní, asi to má Teda každá porodnice jinak… No tak snad to dobře dopadne i s testem. Díky ![]()
@Luucka123 užívej si poslední chvilky klidu co to jde, u nás dnes hrozný kolotoč, malá 4× blinkala, celé odpo spala cca hodinu
a teprva teď mi tu usnula v posteli, jsem drogy
Holky, prosím vás, a kdy začnou ta mimina nějak rozumně spát v noci a nebudou vstávat co 2 hodiny?
![]()
@Myska1994 píše:
@Luucka123 užívej si poslední chvilky klidu co to jde, u nás dnes hrozný kolotoč, malá 4× blinkala, celé odpo spala cca hodinua teprva teď mi tu usnula v posteli, jsem drogy
Prý jsem drogy 😁 😂 ty je asi budeš potřebovat 😁 no bude to masakr.. Já už jsem ale tak u ležela, že teď mám fakt napsáno.
@StepMom píše:
Holky, prosím vás, a kdy začnou ta mimina nějak rozumně spát v noci a nebudou vstávat co 2 hodiny?![]()
Az kolem roku? 😁 Bude hůř… Až přijdou zoubky ![]()
@Luucka123 Počkej, je mi jasný, že nezačne spát najednou 12h v kuse, ale ta frekvence vstávání na jídlo by se mohla prodlužovat, ne?
![]()