Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
21.3.22 20:20

U nas v porodnici se testuje i pres ockovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.22 21:06

@Luucka123 nás netestovali v Brně, stačilo jim říct jestli jsme očko nebo jsme to prodělali, ale mě brali hned na sál co jsme dojeli. Ono asi záleží koho chytneš zrovna a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
21.3.22 21:34

@Sedmikráskakrásná já taky jen řekla nechtěli vidět nic na sále ale na šestinedělí co za mnou přítel byl jednou druhý den po porodu tak nic vidět nechtěli ale druhý den po manželovi paní co se mnou byla na pokoji vidět chtěli ale to už za mnou přítel nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.3.22 21:39
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 nás netestovali v Brně, stačilo jim říct jestli jsme očko nebo jsme to prodělali, ale mě brali hned na sál co jsme dojeli. Ono asi záleží koho chytneš zrovna a tak.

Aha, díky. A potom na šestinedělí tě taky neštěstovali nebo návštěvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.22 22:16

@Luucka123 návštěvy jsem neměla, ale u přítele chtěli vidět potvrzení v tečce, u mě nic :nevim: jinak jsem neviděla, že by někoho na šestinedělí testovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.3.22 22:19
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 návštěvy jsem neměla, ale u přítele chtěli vidět potvrzení v tečce, u mě nic :nevim: jinak jsem neviděla, že by někoho na šestinedělí testovali

Dobře, díky, uvidíme. Než já porodim, tak i covid skončí 😂 dneska druhý termín, 40+4tt a už jsem si říkala, že se něco děje, dala horkou sprchu a zase vůbec nic… 🤷‍♀️ Přítel už to vzdal a říká, že už to nikdy nepřijde 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.22 22:24

@Luucka123 určitě se mimísek umoudří a brzy půjde ven :hug: dělali ti už i hamiltona? Mně u druhého pomohl, zřejmě. Bylo to po termínu. Jinak ale mi taky nic nepomáhalo :lol: :palec: :think:. Brzy budeš mít určitě miminko u sebe :kytka: taky mi to už bylo dlouhé ty poslední dny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.3.22 22:40

Nás v porodnici testovali při příjmu oba. Přítel má dvě dávky a přesto musel podstoupit test. A každý den když šel na návštěvu kontrolovali jestli má test z laborky :zed:

@Luucka123 měli jsme doma to stejne, každý den jsme princezně domlouvali ať už se uraci přijít na svět :lol: už jsem se smířila i s vyvoláváním, nastesti po druhém hamiltnu to v noci přišlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.3.22 22:45
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 určitě se mimísek umoudří a brzy půjde ven :hug: dělali ti už i hamiltona? Mně u druhého pomohl, zřejmě. Bylo to po termínu. Jinak ale mi taky nic nepomáhalo :lol: :palec: :think:. Brzy budeš mít určitě miminko u sebe :kytka: taky mi to už bylo dlouhé ty poslední dny :zed:

Mě už je to taky nějak jedno, uz mi taky přijde, že se to nestane 😂 😂 hamilton mi nedělali, zítra jdu na poslední kontrolu k dr a pochybuji, že ten minneco udělá, ten mě určitě ani nevysetri 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.3.22 22:47
@Myska1994 píše:
Nás v porodnici testovali při příjmu oba. Přítel má dvě dávky a přesto musel podstoupit test. A každý den když šel na návštěvu kontrolovali jestli má test z laborky :zed:@Luucka123 měli jsme doma to stejne, každý den jsme princezně domlouvali ať už se uraci přijít na svět :lol: už jsem se smířila i s vyvoláváním, nastesti po druhém hamiltnu to v noci přišlo :pankac:

To je zvláštní, asi to má Teda každá porodnice jinak… No tak snad to dobře dopadne i s testem. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
21.3.22 23:10

@Luucka123 užívej si poslední chvilky klidu co to jde, u nás dnes hrozný kolotoč, malá 4× blinkala, celé odpo spala cca hodinu :zed: a teprva teď mi tu usnula v posteli, jsem drogy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.3.22 00:24

Holky, prosím vás, a kdy začnou ta mimina nějak rozumně spát v noci a nebudou vstávat co 2 hodiny? :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.3.22 06:16
@Myska1994 píše:
@Luucka123 užívej si poslední chvilky klidu co to jde, u nás dnes hrozný kolotoč, malá 4× blinkala, celé odpo spala cca hodinu :zed: a teprva teď mi tu usnula v posteli, jsem drogy

Prý jsem drogy 😁 😂 ty je asi budeš potřebovat 😁 no bude to masakr.. Já už jsem ale tak u ležela, že teď mám fakt napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.3.22 06:17
@StepMom píše:
Holky, prosím vás, a kdy začnou ta mimina nějak rozumně spát v noci a nebudou vstávat co 2 hodiny? :zed: :cert:

Az kolem roku? 😁 Bude hůř… Až přijdou zoubky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.3.22 07:20

@Luucka123 Počkej, je mi jasný, že nezačne spát najednou 12h v kuse, ale ta frekvence vstávání na jídlo by se mohla prodlužovat, ne? :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí