Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky přemýšlím nad nositkem nebo šátkem, nechtěla jsem kvůli zádům miminka, ale nevím jak budu zvládat sama 24h dvě malé děti když starší se musí pořád hlídat aby na malou neskočil a něco jí nerozdupl
. Jenom se v tom vůbec nevyznám a nevím podle čeho vybírat.
@Ernais Pomáhá, asi na minutu, někdy ji tam nestihnu ani upoutat a už je řev
Jediný co ji trošičku baví je, když ji dam na bříško, ale to jen do chvíle než ji dojdou síly, takže cca 3 minuty. V kombinaci s tím, když pres den nespí je to teda o nervy. Nic nestíhám, doma bordel jak v tanku - jsem poradku milovna, takže mě štve i to jak tady ten bordel vidím. Do toho starší dcera začala s tím, ze mám radši malou, ze na ni nemám čas. To mi na psychicky pohodě taky nepridava ![]()
@an-na já taky doma nic nedávám jen nějak vyperu a hodim do sušičky s úklidem mi pomáhá nejstarší syn v mezích možností ale nějaký extra pořádek tu taky nemám a na jídlo zatím chodím do jídelny s dětmi tam dojdu s těma dvěma nejmladšíma a takhle to zatím řeším ale chlapovi už ty jídla nejedou ale já zatím nevím jak stíhat vařit o víkendu se nějak snažím aspoň lehké jídlo ale dneska musel dodělat chlap malý totiž začal ječet
@an-na tyy jo, to je silene
Uprimne, ja jsem si prvni mesic a pul neuzivala skoro vůbec. Az ted, kdyz maly více vnímá atd, je to lepsi. Se spankem to ale mame nastesti fajn, spi 2-3 hodky dopo i odpo, a takhle stejne ma i pak bdele okna, nekdy spi i vic, kdyz jsme na prochazce s kocarkem. Každopádně i tak zavidim maminkam, kterym se deti v noci skoro nebudi
To radsi kdyby nespal přes den skoro vůbec ale v noci vstaval max 1
A s tema rukama to znám, maly je nekdy take neodlozitelny, obzvlášť kdyz ho trapi brisko..
Šátek jsem nekupovala. Na to vázání moc nejsem. Mám objednané šátkové nosítko Fidella fusion baby.
Před 3 roky, když jsem to řešila se starší, tak jsem zkoušela od kamarádky Tulu, a ta mi teda nevyhovovala. Je hodně taková mohutná a tvrdá…
Holky já jsem hrozně nešťastná, nevím co dělat, tchyně covid, teď syn covid, mě není dobré, ale test negativní. Už jsem 4. Den po termínu. Teď nám nemůže hlídat babička, když tu máme covid, nemáme tedy žádný hlídání. Jak to řešit? ![]()
Tyjo holky, ja kdyz to tak ctu, tak mam asi uplne zlate dite. Krasne spi, kdyz ma bdela okna, tak si vystaci sam a jen kouka v postylce, brisko ho zatim jeste netrapilo a breci jen z hladu nebo kvuli plne pline a v kocarku nebo v autosedacce je schopnej zaspat svet, to ho ani to jidlo nebo plina neprobudi. Jsem v tehotenstvi nakoupila vychytavky jako Rockit a 4Moms Mamaroo houpatko a zatim jsme z toho nic vlastne nevyuzili, takze jsou to momentalne vyhozeny penize ![]()
@Luucka123 tak to je blba situace. Co kamaradka nebo nejaka sousedka, ty by nemohly pohlidat?
@Ernais píše:
@Luucka123 tak to je blba situace. Co kamaradka nebo nejaka sousedka, ty by nemohly pohlidat?
No právě nikdo nechce jít hlídat někoho s kovidem, viď… No nakonec dorazí babička, ale je to strašný risk, nemá ani jedno očkování ![]()
@Luucka123 a je hodne rizikova? Pripadne jak je syn stary, nevydrzel by po dobu porodu doma sam?
@Ernais píše:
@Luucka123 a je hodne rizikova? Pripadne jak je syn stary, nevydrzel by po dobu porodu doma sam?
No těžko říct, bude ji 80..a vůbec si nedokážu odhadnout, jak dlouho budu rodit a kdy to bude
jinak první třída a ještě mám 3 třída, ale sami tak dlouho, to asi neee..
@Luucka123 když jsem rodila tak se testovalo mi teda ne protože jsme očkování ale jinak ano
@lovean píše:
@Luucka123 když jsem rodila tak se testovalo mi teda ne protože jsme očkování ale jinak ano
Taky nám ještě platí tečka, takže nás testovat nebudou?