Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@StepMom maly ma 10tydnu a je to stale co 3 hodiny
Jen první spinkani se vetsinou podari tech 5hodin a od 5:15 jsme vzhuru uplne ![]()
@Nikca7 Nee, to mi neříkej.
Malá se budí co 2h a pak hodinu jí.
Přijdu si jak zombie po každé noci. ![]()
@StepMom píše:
@Luucka123 Počkej, je mi jasný, že nezačne spát najednou 12h v kuse, ale ta frekvence vstávání na jídlo by se mohla prodlužovat, ne?![]()
Asi jak které dítě… Ale svahrovy začal spát až teď v roce, že se vzbudí jednou v noci… No a mě syn začal spát celou noc až po 4. Roce 😂
Holky tak teď nevím jestli sem psát mi dneska spali jak zabití ale u nás je to každou noc jiné ale dneska teda malý nevstával v noci ani jednou vstávali jsme kolem 7 jsem cumela večer rev začínají naz zlobit prdy a celou noc spaní
@Nikca7 Úplně stejně u nás
První spánek delší, cca 5 hodin a pak po 2-3 hodinách budíček a v 5 ráno už oči jako baterky
Pak nás teda většinou začnou brát prdy, ale mezitím se dá ještě párkrát klimbnout.
Tak naše má již 6 týdnů
. A jí kolem 21h, usíná v 22-22:30, a pak jí jednou v noci mezi 2-4h a vstává mezi 7-9h. A vzhůru jsem v noci vždy kolem hodiny. Popravdě i tak se cítím ráno dost nevyspale, první mi spala 23:00-6:30 od narození a bylo to lepší.
Na druhou stranu tahle něco naspí i přes den, první měla max 10-15 minut v 2h cyklech mezi jídly, tahle jí přes den co 3,5h a někdy je mezi vzhůru celou dobu a někdy ty 3h prospí. Bohužel zatím to nějak nejde dopředu vychytat kdy bude spát a kdy ne.
O víkendu jsem si udělali první větší výlet do zoo a od 10 do 17:30 co jsme tam byly se probrala 2× v restauraci najedla se a opět usla, neviděla vůbec nic
Tak alespoň jsme si to se starší krásně užili.
Tak jsem moc neuspěla… Kontrola v pořádku, ve ČT nástup do nemocnice… Moje nervy na tohle… No.. Jsem zvědavá, snad si mě tam nenechají… Potrebuju být doma pro děti…
@Luucka123 Tak to je teda blbé že se mu nechce a to máš jít jen kontrolu do nemocnice? Nebo by ti měli vyvolávat porod?
@lovean píše:
@Luucka123 Tak to je teda blbé že se mu nechce a to máš jít jen kontrolu do nemocnice? Nebo by ti měli vyvolávat porod?
Na kontrolu, to je přesně 41tt, ale že mám počítat, že mě tam mozna nechají na vyvolání. Vyvolávat ale nechci, jen v případě nutnosti. Chlap nasranej. To je furt sama dovolena.
@Luucka123 tak za to nemůžeš tak to se nedá nic dělat tak snad vyvolávání nebude potřeba
@Luucka123 tak za to nemůžeš tak to se nedá nic dělat tak snad vyvolávání nebude potřeba
@lovean píše:
No já vím, že za to nemůžu… Ale mám ten pocit z nej..
@Luucka123 do čtvrtka ještě čas, třeba se maličké rozhodně samo do té doby
myslím na tebe
@Myska1994 píše:
@Luucka123 do čtvrtka ještě čas, třeba se maličké rozhodně samo do té dobymyslím na tebe
Vždyť jo, ono to nějak dopadne. Já jsem vcelku v pohodě, jen ostatní mě rozhazujou.