Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12746
16.3.22 13:08
@an-na píše:
A ještě jeden dotázek.. Jdu teď v pátek na kontrolu ke gyndari a chci se už nějak poptat na antikoncepci, jsem tak nějak rozhodnuta, ze půjdu do tělíska. Aleeee… kdy si ho nechat zavést? Docela se mi líbí myšlenka toho, ze při plném kojení nemusím byt každý měsíc postřelená.. Jenžeeee jak se chránit do té doby?? Nooo? Babo raď, to je situace :think: A riskovat dalšího sviště, když už teď jsme museli kvůli dětem kupovat autobus, to asi radej ne :zed: :pocitac: :lol:

Z mé zkušenosti ho doktor chtěl zavést hned po skončení šestinedělí, asi se to dobře dělá (čípek ještě je trochu povolený?).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
16.3.22 17:05

@an-na jeee ja bych ti to klidne rekla, ale jeste porad nevim :mrgreen: respektive favoritku mame ale nechci predbihat, jsem odhodlana to kdyztak zmenit, kdyby mi to nesedelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
16.3.22 20:15

@an-na taky přemýšlím nad teliskem. Spoléhat na to, ze kojim, je fakt blbost. Ještě k tomu, když člověk neví, kdy ovuluje. Tak já má člověk cyklus pravidelný, tak jsem věděla přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.3.22 20:46

@an-na tak nad tím také přemýšlím… Nejraději bych antikoncepcí abych si mohla i volit kdy budu mít menzes, jinak jsem do teďka spoléhala na manžela dával si opravdu pozor.
Tělísko budete mít hormonální?
Z něho mám obavy aby mi to sedělo a necítila jsem to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.22 20:48

@Megosek já jsem kojila ještě do půlky těhotenství :) to slyším prvně jakože když kojíš jsi „chráněná“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.3.22 06:42
@Nudašeď píše:
@Luucka123 tady uz maj vsichni miminka? To je neco :mrgreen: a jak se citis? Tak ja sazim na ten uplnek se mnou v patek ze pujdes :mrgreen:

To to uteklo, viď 😁 😄 hele, dneska termín a nervózní jsem jak blázen. Ve tři ráno jsem měla nějaké bolesti, ale podbrisek, docela hodně, tak jsme si říkala, že by.. Máš čas :) a ono to za 2 hodiny přešlo. 🤦‍♀️ On je v pátek úplněk? Já teď nějak naprd spím a myslela jsem, že už byl :) obě děti mám přesně v termín, tak jsem zvedava, jestli ten zázrak vyjde, spíš se přikláním k zitrku, protoze moje máma má narozeniny 😄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.3.22 06:44
@an-na píše:
A ještě jeden dotázek.. Jdu teď v pátek na kontrolu ke gyndari a chci se už nějak poptat na antikoncepci, jsem tak nějak rozhodnuta, ze půjdu do tělíska. Aleeee… kdy si ho nechat zavést? Docela se mi líbí myšlenka toho, ze při plném kojení nemusím byt každý měsíc postřelená.. Jenžeeee jak se chránit do té doby?? Nooo? Babo raď, to je situace :think: A riskovat dalšího sviště, když už teď jsme museli kvůli dětem kupovat autobus, to asi radej ne :zed: :pocitac: :lol:

Ahoj, no na kojení bych se určitě nespolehala, znám plno páru, kteří mají díky tomu další dítě hned po šestinedělí :) a pokud jsi rozhodnuta zavést tělísko, tak hned ted a máš klid. Nijak to nebolí, vydání už vůbec ne, na 5 let klid. Jenom ten začátek, než ho tělo přijme trochu trvá a taky určitě jak u koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
17.3.22 20:05

@Luucka123 já měla dvě děti na termín a třetí si pak přidalo 3 dny a to jsem už byla nervózní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
17.3.22 20:08
@Edit1 píše:
@Luucka123 já měla dvě děti na termín a třetí si pak přidalo 3 dny a to jsem už byla nervózní :)

Fakt? Tak já mu budu tolerovat max 1 den 😁 😁, už se nemůžeme dočkat. Nikdo nepočítal, že tu budeme ještě na termín :). Zavřela jsem se doma, nechci nikoho potkat, fakt mám s tím problém, jak se každý ptá a divné na mě kouká 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.3.22 08:32

@Luucka123 Ty nás všechny napínáš, holka. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.3.22 08:44
@StepMom píše:
@Luucka123 Ty nás všechny napínáš, holka. :P

No on napina nás :) včera schody, dřepy, svařák, Malinik, horká sprcha a normálně ani tuk 😁 tak snad dneska se začne něco dít, děti mi odjíždí k tátovi, tak bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.22 08:48

@Luucka123 tak to je ideální :D pokud nechceš tátu u porodu, předpokládám, že je to táta z jiného manželství nebo děda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
18.3.22 08:50
@Sedmikráskakrásná píše:
@Luucka123 tak to je ideální :D pokud nechceš tátu u porodu, předpokládám, že je to táta z jiného manželství nebo děda?
😁 Táta z prvního manželství, toho tam nechci 😂 ten správný táta je doma 😁 snad dneska večer, snazim na ten úplněk :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
18.3.22 11:05

Holky, kdo máte zkušenosti s nositkama? Máte nějakou zkušenost se šátkovým? Měla jsem VeKa a bylo skvělý! Tak teď hledám podobné. A rozhoduju se mezi Martys a Fidellou… máte vyzkoušené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.3.22 07:52

Tak já už začínám propadat panice, všechny babske rady jsou k ničemu, čím víc se snažím, tím větší klid je 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí