Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2523
20.3.22 06:57

Holky mate někdo nosítko nebo šátek? Já mám po první dceri nosítkao - u ni jsem ho používala zřídka a tehdy mi vyhovovalo moc. Ale teď mám tak urvany miminko, ze přemýšlím o šátku, jestli by ji to trosku nepomohlo. Ji i mě :lol: Páč to dítě musím mít furt na rukách :lol: A to pak doma proste nic neudělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.3.22 07:02
@an-na píše:
Holky mate někdo nosítko nebo šátek? Já mám po první dceri nosítkao - u ni jsem ho používala zřídka a tehdy mi vyhovovalo moc. Ale teď mám tak urvany miminko, ze přemýšlím o šátku, jestli by ji to trosku nepomohlo. Ji i mě :lol: Páč to dítě musím mít furt na rukách :lol: A to pak doma proste nic neudělám :nevim:

Já satkovala a teď mám šátek připravený, co potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
20.3.22 07:15

@Luucka123 Malé je už 6 týdnu, do kolika si cca nosila v šátku? Vím, ze to bude u každého mimča individuální, do kdy tam bude spokojené, ale říkám si jestli už na pořízení není pozdě, jestli se spis nenaučit s tím nositkem. Př. dle čeho ten šátek vybírat? Líbí se mi docela manduca šátky. Jaký mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.3.22 07:18
@an-na píše:
@Luucka123 Malé je už 6 týdnu, do kolika si cca nosila v šátku? Vím, ze to bude u každého mimča individuální, do kdy tam bude spokojené, ale říkám si jestli už na pořízení není pozdě, jestli se spis nenaučit s tím nositkem. Př. dle čeho ten šátek vybírat? Líbí se mi docela manduca šátky. Jaký mas ty?

To. Určitě není pozdě, můžeš nosit v satku i 2 léte dítě, já nosila asi do půl roku a to byl macek. Teď mám yaro slings. Kup už nějaký zanoseny, ne moc tvrdý. Hlavně aby ti seděla délka. Pak to zase prodas nebo si z toho můžeš nechat ušít nositko. 6 týdnu ještě není moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
20.3.22 07:43

@an-na Taky jsem to teď řešila. Měla jsem šátkové nosítko VeKa - dcera v něm teda moc být nechtěla- takže to bylo na výlety a dovolenou. A včera jsem objednala taky šátkové- Fidellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
20.3.22 07:44

Joo holky, nám bude v týdnu měsíc už! A bojujeme s první rýmou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.3.22 08:05

Mi dneska máme 16 dnů a pořád máme už od porodnice zahnisane ocicka i když máme od doktora antibiotické kapky tak to pořád nemá dobré a jinak mi dneska slavíme narozeniny toho mojeho druhého nejmenšího zlatíčka malá má ve středu dva roky tak bude dneska oslava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.3.22 09:01

Holky takhle to u nás vypadá jsou to fakt uzasnaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.3.22 14:03

@lovean krásne dětičky 😊 ať se vydaří oslava :) u nás takto :srdce: je to andílek když spinká :lol: ba ne, i jinak je hodnoucka, nemůžu si stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.3.22 14:09

@Myska1994 taky krásná a děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
20.3.22 17:50

@an-na my mame MoniLu satkove nositko a super :) Jinak nam uz byly minuly týden 2mesice, mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
20.3.22 19:12

@Nikca7 krasavec letí to jak voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
20.3.22 21:39

@Nikca7 dekuju, mrknu na nej. Malej je krasnej. Letí to neskutecne, naší je dnes 6 týdnu.
No tesim se až z ni začnu mít trosku větší radost. Dnes to byl zase zahul :roll: Spala přes den max 20 minut a to jen 3×, zbytek dne probrecela. Myslím, ze to nebylo bříškem. Proste je z nějakýho důvodu nespokojena a já nevim proč. Takže ji mám pořad na rukách, je to masakr :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
20.3.22 21:43

@MajakS Myslíš, ze bude spokojenější v šátku? Nebo proč si volila ještě koupi šátku misto toho dárkového nosítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.3.22 21:59

@an-na a houpatko na ni nezabira? Nas malej kdyz ma obcas rozmrzelou chvilku, tak ho soupnu do houpatka a muzu si jit po svym, protoze je v nem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí