Miminko a umělé oplodnění

13
19.12.21 18:29

Miminko a umělé oplodnění

Ahoj holky, prosím o radu a zkušenosti, co vše se musí podstoupit, když by jsme chtěli jít na umělé oplodnění? jak dlouho se čeká? co se dělá? co to stojí? atd. Děkuji jedu na konzultaci do Prahy 11.1.2022

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1568
19.12.21 20:05

@karkulka27 Ahoj, tak u nás se začalo veškerými testy.. Od hormonálního profilu přes spermio, genetiku atd… Nejdéle se čeká na genetiku ( 6.týdnů)…Zkusili jsme 2× IUI a když nic, tak jsme se domluvili na IVF.. 22.11. jsem byla na opu, ale na ket jdeme až v lednu.. Protože jsem dostala OHSS.. Cenově nevím jak kde, ale my zatím zaplatili 25.400,– + v lednu budeme platit za ket 7.000,– a za zmražení údajně 6.000,–… Chodíme do Zlína…Pokud Tě cokoliv zajímá, klidně písni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 20:55

@karkulka27 Kazdy ti tady napise trosku neco jineho…Je to vse strasne individualni. Ja mam za sebou laparskopii, hysteroskopii, chromopertubaci, vysetreni jako hormonalni profil atd.. partner spermiogram, 6× IUI, 1× Ivf…Jsme v tom za 50 tis. vcetne mrazeni 7 embryi…Take zalezi, co vse,,navic,, si clovek zaplati a taktez castka za leky se muze lisit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
19.12.21 22:13

h.anetka000

Děkuji moc jen se chci dozvědět víc a vše jak to vše chodí atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.21 07:30

@karkulka27 Doporucuji web dvecarky.cz tam najdete vse. Hodne informaci jsem taky cerpala ve fb skupince- Ivf umele oplodneni. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí