Miminko nespí, pořád mlaská

Anonymní
4.1.25 14:17

Miminko nespí, pořád mlaska

Ahoj, miminko v náručí po kojení uspime. A jakmile ho dáme do postýlky, nebo spíš u nás, tak se do 10 min probudí a mlaska pořád. Je to normlani nebo ne, jsem prvorodicka a přemýšlím, jestli nemá reflux. Proč nespí? Ze začátku jsme s tím problém neměli, spal klidně 3 hodiny, ale teď přes den nenaspi ani 2 hodiny. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22412
4.1.25 14:25

Nespis chce cumlat. Dala bych dudlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 14:33

@Oriseka ten právě vyprskava ven :/ zkoušeli jsme nadzvednout i postýlku, aby mělo spád. Nic nezabírá. Samozřejmě máme i prdíky. Tak občas dám espomisan, nechci, aby to bral často, ale také bez efektu.

• Citovat
  • Upravit
317
4.1.25 15:13

Nedávala bych pryč od prsa, naše obě holky byly neodložitelné a přes den spaly venku na terase v kočárku nebo v autě nebo u prsa a čekala jsem, až se samy probudí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.25 17:23

Já bych mu rvala ten dudlik
Malej ho taky nechtěl, ale já zase nechtěla jeho 24/7 mít na prsu. Jakmile vzal v potaz dudlík, bylo to lepší.

• Citovat
  • Upravit
22412
4.1.25 17:51
@Anonymní píše: Více

Zkus jiny tvar dudliku a jako mu ho brat, aby si ho pricucnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21771
4.1.25 17:52

Dudlíků jsou různé druhy, tvary, některému dítěti je to jedno a některé preferuje jen určitý druh. Zkus pořídit různé dudlíky a zkoušet.

Venku v kočárku by nespal. Náš taky doma moc nezabral, ale stačilo vyjet ven a pěkně zachumlaný ve fusaku spal venku klidně čtyři hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
4.1.25 17:56
@Anonymní píše: Více

Druhá dcera mi taky dudlík nepřijala, má skoro 16m a holt je často u prsa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2033
4.1.25 18:02

Je to normální, miminko chce být s tebou, zkus ho dát třeba do šátku. Taky nám fungoval hojdavak. Já měla takto nedoložitelné dvě děti. Rychle to uteče, je to jen období…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí