Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@marcela74 je krásnej gratuluju, taky bych si říkala že dvě nebo tři není rozdíl a případnou možnost těhotenství tolik neřešila, ale já už tři mám a 4 prostě mít nemůžu proto mě to tak děsí
Tak teď ani nevím, jak s přítelem. Mluví se mnou na půl huby, nebo spíš ani moc nemluví. Pořád jenom opakuje, že to není možné, že to do mě nikdy nehodil. Je na mě nasratej. Až mi skoro přijde, že si myslí, že jsem si snad někam odskočila. Jsme spolu asi rok a půl…takže co když zůstanu sama se třema dětma? Není lepší na ten potrat jít? Zrovna teď, když bych ho potřebovala, tak nepřijede a je na mě nasratej.
Pozor na anonymitu:/
A nemůže ti někdo s dětma pomoct? babičky…?
Ty se na to na 100% necitis a on nechce. Mysli na to dite…byt sama se trema a/nebo mit otce, ktery ho nechce, neni zadna vyhra do zivota.
@Anonymní píše:
Tak teď ani nevím, jak s přítelem. Mluví se mnou na půl huby, nebo spíš ani moc nemluví. Pořád jenom opakuje, že to není možné, že to do mě nikdy nehodil. Je na mě nasratej. Až mi skoro přijde, že si myslí, že jsem si snad někam odskočila. Jsme spolu asi rok a půl…takže co když zůstanu sama se třema dětma? Není lepší na ten potrat jít? Zrovna teď, když bych ho potřebovala, tak nepřijede a je na mě nasratej.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Nechtěla bych s takovým chlapem žít:(místo aby vzal zodpovědně důsledky svých činů…a postaral se o vás..
Příspěvek upraven 25.06.14 v 20:36
@Anonymní píše:
Možné je všechno. Nějaká minimální troška z chlapa může vždycky uniknout.
Já jsem otěhotněla v neplodných dnech.
S manželem jsme spolu skoro 20 let, antikoncepci nepoužívám, vždy se řídíme neplodnými dny, v plodných kondom. A pár dnů po menstruaci, prásk, a otěhotněla jsem. Proto mě to tak překvapilo.
Ne, on je super chlap. Akorát teď nějakej zádrhel. Nechápu to. Takovýho ho neznám.
Super chlap, je nasranej na tebe a malem te podezriva, zes otehotnela s jinym? ![]()
@Anonymní píše:
Ne, on je super chlap. Akorát teď nějakej zádrhel. Nechápu to. Takovýho ho neznám.
@arcinka
Jeho reakce může být počáteční šok, protože to nečekal. Chce to pár dnů vychladnout, a vše může být jinak.
@marcela74 To samozrejme ano, ale i v nastvani ci soku by se mel clovek chovat s uctou ci respektem ke sve partnerce. Az v krizove situaci se totiz ukaze, koho clovek vedle sebe doopravdy ma.
Užívám minisiston a právě, že jsem měla střevní problémy, tak jsem potom ještě na radu doktorky letěla pro Escapelle a i přes to, jsem otěhotněla. Podle doktorky jsem jediná, která za její praxi takhle otěhotněla. Ale doma už tři děti, takže jsem na pondělí objednaná na přerušení. Vše se ve mě pere, je to těžké, ale věřím, že v naší situace dobré řešení.
@arcinka
Já si zase myslím, že záleží na povaze chlapa. Taková zpráva ho může zaskočit, a v takhle citlivých situacích se může chovat jako slon v porcelánu. Jsem realista, ne všichni muži se chovají ke svým partnerkám chápavě jako v televizním seriálu. A nemyslím to nijak zle. Mému manželovi občas taky bouchnou saze, a vypustí ze sebe věci, které mi v tom okamžiku ublíží, ale bohužel to se stává. V tomto případě je to bohužel o to citlivější, že se jedná o těhotenství.
@Anonymní píše:
Užívám minisiston a právě, že jsem měla střevní problémy, tak jsem potom ještě na radu doktorky letěla pro Escapelle a i přes to, jsem otěhotněla. Podle doktorky jsem jediná, která za její praxi takhle otěhotněla. Ale doma už tři děti, takže jsem na pondělí objednaná na přerušení. Vše se ve mě pere, je to těžké, ale věřím, že v naší situace dobré řešení.
a co dát dítě k adopci?
dát mu šanci narodit se a žít?