Zvažování miniinterupce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
7.5.13 08:19

11

Příspěvek upraven 31.05.13 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
7.5.13 08:27

@Bella07 B je správně…díky za dovysvětlení situace..z těch prvotních informací to vypadalo dost jinak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
7.5.13 08:53

11

Příspěvek upraven 31.05.13 v 18:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
9.5.13 12:29

No drž se…hlavně co Tě/Vás bude čekat po televizním vysílání:)…to bude zase smršť :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
9.5.13 13:26

My uz to videli… nemam slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
9.5.13 13:28

@Bella07 to jako spokojena nebo naopak? Střih zkreslí hodně, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym 1
27.5.13 23:43

Holky jsem v situaci ze nevim co delat, je mi 27Let a mam 7letou dceru s byvalym partnerem a 3 a pul leteho syna se svym manzelem obe planovane ted podle testu s manzelem cekame dalsi, ja bych si prala ho donosit a nechat i kdyz moje rodina bude proti :( kvuli financim..jeste musim podotknout ze planovane nebylo a ted rozhodnuti je asi jen na mme zda jit na miniinterupci nebo ne :(je to tezke hlavne pro me nechci prijit jen tak o mimi kvuli rodine a manzelovi ale take nechci kvuli miminku prijit o rodinu poradte :,(

• Citovat
  • Upravit
30408
28.5.13 07:13

„Kvůli miminku“ rozhodně ne - to nemůže za to, že se vám jeho narození nehodí do krámu. Nevím, co chcete slyšet. Potratit zdravé dítě je špatnost. Vy jste matka - vaše rozhodnutí, vaše svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.5.13 07:26
@hanka.br. píše:
„Kvůli miminku“ rozhodně ne - to nemůže za to, že se vám jeho narození nehodí do krámu. Nevím, co chcete slyšet. Potratit zdravé dítě je špatnost. Vy jste matka - vaše rozhodnutí, vaše svědomí.

Jo, souhlasím. Dítě je zdravé, přichází do svazku dvou lidí, i když neplánovaně( ale to není jeho vina, to je neodpovědnost těch dvou ).Ti dva jistě nebydlí pod mostem, mají ještě co do pusy.Jen se jim nehodí do krámu. Kvůli tomu utratíš život svého dítěte? Dítě je dar, tak se podle toho, zakladatelko, chovej jako máma. Jsi máma i nenarozeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 17:16

Holky, tak ani nevím, kde začít. Asi tam, že jsem dnes našla na testu dvě čárky. Vůbec to nechápu, beru antikoncepci a přítel „to do mě neháže“ (omlouvám se, nevím, jak to napsat). Jenže už mám dvě děti, mladší je teprva půl roku. Dneska jsem byla na rengenu, poslední dva týdny běhám se zubama a skoro denně zobu prášky na bolest, menstruaci jsem normálně měla. S přítelem jsme se shodli, že těhotenství ukončíme, ale ve mě se to strašně pere. Mám strašnej strach, že jim z nemocnice stejně před zákrokem zdrhnu. I když si pořád říkám, že tři děti je moc, že jsem teď zobala ty prášky a je riziko, že dítko bude postižené, i když přítel třetí dítě nechce, i tak mi srdce řve, že potrat ne. Co mám dělat? Prosím o zachování anonymity, je to pro mě opravdu velice citlivé. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
2390
25.6.14 17:31

A co zkusit před rozhodnutím genetické testy? Z ohledem na to, že bereš léky na bolest, byla jsi na rentgenu a to vše, zda by to bylo zdravé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
25.6.14 17:37

:,( zdraví miminka můžeš zjistit z testů. Otázka spíš zní, co chceš ty? Přítel třetí nechce, když si ho nechas, opustí te nebo jak??
Melo by to byt rozhodnuti obou.
Vim, ze je to ted šok, v klidu si promluvte a uvidíte.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.6.14 17:45

No, těžká situace…ovšem embryo který vzniklo přes prášky, a ještě přerušování, je teda neskutečnej bojovník…až tak obdivuhodnej, že bych miminko, který z něj vyroste, chtěla poznat na vlastní oči, to bude hodně silná osobnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 17:47

Já právě vůbec nevím, ani nevím, jak dlouho těhotná můžu být vzhledem k tomu, že jsem menstruaci normálně měla. Test jsem si dělala ani nevím proč. Bylo mi teď poslední dobou často nevolno, přítel si ze mě dělal srandu, že jsem těhotná, oba jsme se tomu naivně smáli, že je to blbost, když beru prášky, myslela jsem si, že mám zkažený žaludek z těch léků. Jenže dneska jsem u zubaře podstupovala celkem těžký zákrok a byla jsem z toho dost vynervovaná, tak jsem si chtěla na uklidněnou zapálit a úplně se mi zvedl žaludek, jen jsem si zapálila. Začalo mi to hlodat v hlavě a jen tak pro uklidnění jsem si koupila test. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se tam ty dvě čárky objeví.

• Citovat
  • Upravit
8037
25.6.14 17:47
@slavuska1 píše:
No, těžká situace…ovšem embryo který vzniklo přes prášky, a ještě přerušování, je teda neskutečnej bojovník…až tak obdivuhodnej, že bych miminko, který z něj vyroste, chtěla poznat na vlastní oči, to bude hodně silná osobnost :)

tý jo, to mě taky napadlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty