Miniinterupce či interupce po dvouch dětech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.19 09:44
@pikola píše:
Ale kdyby se předtím povedla ty dvojčata, tak by jste taky měli 3 :nevim:

To ano ale bylo to me třetí těhotenství.První jsem měla zamlké druhé má vymodlená druhá dcera,třetí ty dvojčata o které jsem ve 20tt přišla(nikdy jsem se z toho nesrovnala) a čtvrté má druhá dcerka a ted je to páté těhotenství každým těhotenstvím se mi zhoršuje můj zdravotní stav.Proto se tolik bojím

• Citovat
  • Upravit
35861
29.1.19 09:49
@Anonymní píše:
To ano ale bylo to me třetí těhotenství.První jsem měla zamlké druhé má vymodlená druhá dcera,třetí ty dvojčata o které jsem ve 20tt přišla(nikdy jsem se z toho nesrovnala) a čtvrté má druhá dcerka a ted je to páté těhotenství každým těhotenstvím se mi zhoršuje můj zdravotní stav.Proto se tolik bojím

Tak bych to možná tak brala, že prostě mají být 3. Kdyby ty dvojčata dopadly, taky by byly 3, taky by studovali a taky by jste měli stejně místa. I tak sis je chtěla nechat.
Poraď se s doktorem, v tvém případě bych to dala pryč jen kdyby to přímo ohrožovalo tvoje zdraví. Jiný závažný důvod tam nevidím. Děti o lásku neokradeš, kojit taky můžeš dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.19 12:54

Všem dekuji za vaše názory,zítra se chystam na gyndu a nevim co bude,zatim nic nevím :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
36504
29.1.19 15:39
@Anonymní píše:
Nejsem vůbec rozhodnutná,vím že to psychicky nezvladnu když půjdu na potrat ale pořád je tady ta naše situace a nevím jestli v naší situaci si můžu dovolit být sobec když pak bude trpět celá rodina.Manžel zatím nic nerozhodného neřekl ale řekl mi ať si uvědomím že dalším dítětem budou trpět hlavně naše holky,jak místem tak že jim hlavne ta starší je zvyklá mít kroužky atd,že to nepůjde se 3detma a hlavne jsme je chtěly vést ke studiu atd aby se v živote měli lépe než my.Já to vše vím a hlavně řeším co když bych musela zůstat v nemocnici tak co malá půl roční plně kojená nebo pak v porodnici.Manžel zmenil zamestnani a u tohodle zamesnani aby si penize opravdu videlal si nesmi brat osetrovani atd.A pak řeším ještě můj zdravotní stav.Teď naposled v těhotenství se mi extrémně zhoršily křečové žíly natolik že mám na nohách obrovské bakule a celé tehotenstvi a i po porodu mi hrozilo nehrozí že dostanu trombozu neboli hůře embolii.pak jsem celé tehotenstvi prozvracela ale opravdu ve velkém(nevím jak ubtoho bych zvládla se starat o malou ) měla jsem anemii a tehu cukrovku a vysoky tlak.prostě všechno špatně.Abych to uvedla na pravou míru proč to ti teď vypisuji takbje to strašný strach aby se mi.něco nestalo a holky nezustaly a nevyrustali bez své maminky.To je pro mě nejhorší strašák.píšu to a kouli se.mi jedna slza za druhou.Jsem dakt psychicky úplně nadne :,( :,( :,(

kroužky je to poslední, kvůli čemu bych šla na potrat.Zdravotní stav umí medicína dobře ohlídat a teorií o své smrti už jen drásáš a dojímáš sama sebe.Jak tě čtu, tak jsi , bohužel, vhodný kandidát na post abortivní syndrom, jak tu píše S.Y.P.T.A.A na dost dlouho.Budeš s tím uléhat a vstávat, docházet na psychoterapie, léčit se z deprese?Tím rodině ani holčinám moc neprospěješ.Vezmi to z pozitivnější strany.
Nebudeš na dítko sama a časem se určitě nějak vyřeší i bydlení.Mimino zase toho tak moc nepotřebuje, neřeší, co má na sobě a v čem jezdí.Všechno jde, když se chce.Až bude větší, můžeš do práce nebo si jinak přivydělávat.Je lepší chvíli sušit pusu než myslet na toho, kdo tu mohl být a není.Tomu neutečeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
29.1.19 15:57

No jak to tak čtu ,tak ty od těch dětí stejně budeš muset, protože skončíš na psychine ,ty na to prostě nemas aby jsi šla na potrat, tvůj zdravotní stav musí posoudit lékař a tam.jdes zítra ,ty si můžeš domyslet cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 20:13

Nevím zda vás to tu někoho bude zajímat ale rozhodly jsme se že si miminko necháme.Věřím že je to dar a takového daru si musíme vážit i když teď nám začne krušné období tak pořad na to jsme dva.Jsem se už konečně sklidnila a přijímula to tak jak to je.Asi jsem to podvědomě veselá hned od začátku že bych to nezvladla dát pryč ale asi jsem si potřebovala o tom s nekým nezjištěným promluvit a svěřit se s pocity a proto vám tady opravdu všem děkuji.Moc jste mi tu pomohly :srdce:

• Citovat
  • Upravit
26581
30.1.19 20:15
@Anonymní píše:
Nevím zda vás to tu někoho bude zajímat ale rozhodly jsme se že si miminko necháme.Věřím že je to dar a takového daru si musíme vážit i když teď nám začne krušné období tak pořad na to jsme dva.Jsem se už konečně sklidnila a přijímula to tak jak to je.Asi jsem to podvědomě veselá hned od začátku že bych to nezvladla dát pryč ale asi jsem si potřebovala o tom s nekým nezjištěným promluvit a svěřit se s pocity a proto vám tady opravdu všem děkuji.Moc jste mi tu pomohly :srdce:
:potlesk: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
30.1.19 20:38
@Anonymní píše:
Nevím zda vás to tu někoho bude zajímat ale rozhodly jsme se že si miminko necháme.Věřím že je to dar a takového daru si musíme vážit i když teď nám začne krušné období tak pořad na to jsme dva.Jsem se už konečně sklidnila a přijímula to tak jak to je.Asi jsem to podvědomě veselá hned od začátku že bych to nezvladla dát pryč ale asi jsem si potřebovala o tom s nekým nezjištěným promluvit a svěřit se s pocity a proto vám tady opravdu všem děkuji.Moc jste mi tu pomohly :srdce:
:hug: :palec: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
30.1.19 20:52

:kytka: přeju hodně štěstí do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
30.1.19 20:59
@Anonymní píše:

Určitě je to správné rozhodnutí. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.19 21:00

Ja sla na potratovou pilulku..Nejsem zadna citlivka ale kdyz s tebe proudem tece krev a nejen to..doslova ze me vypadl plod v koupelne,tak me to trochu rozhodilo.Jsou to bolesti jako na zacatku porodu,ale prezit se to da.Horsi je ze pilule nevycistila vse a musela sem to absolvovat znovu.Od te doby sem mela rok ruzne zanety.Nejhorsi vsak byla psychika.V noci sem se budila a hledala dite , brecela i bezduvodne.bylo to silene obdobi a to sem nikdy psychicke problemy nemela. :,( .Nakonec sem otehotnela znovu pres antikoncepcni krouzek nuvaring..za mesic budu rodit

• Citovat
  • Upravit
83
30.1.19 21:54

Asi jsi se rozhodla správně.Ale určitě bych až se malé narodí řešila antikoncepci.Udivuje mě kolik žen se nechrání a pak tady skoro denně čtu: jsem asi těhotná,bojím se,nevím jestli dítě chci..... Jsme přeci v 21 století a možností je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.19 06:57
@inob73 píše:
Asi jsi se rozhodla správně.Ale určitě bych až se malé narodí řešila antikoncepci.Udivuje mě kolik žen se nechrání a pak tady skoro denně čtu: jsem asi těhotná,bojím se,nevím jestli dítě chci..... Jsme přeci v 21 století a možností je dost.

Mám obě holky přes IVF a i přesto jsme raději používaly kondom,jenže jednou jedinkrát se stala nehoda a hned toto.Vzhledem mému zdravotnímu stavu antikoncepce a jakékoliv hormony jsem neměla doporučené.Nesudte pokud o tom nic nevíte zrovna já nejsem ta co by takové věci brala na lehkou váhu. Po porodu to budu určitě řěšit razantněji.

• Citovat
  • Upravit
36504
31.1.19 08:44

skvělé rozhodnutí.Všechno dobře dopadne, neboj!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.19 14:52

je to dobře, že to dopadlo, přeju ať těhotenství prosperuje, a je vše tak jak má být, a narodí se krásné zdravé dítě - miminko.
a samozřejmě po porodu se rozhodneš co dál, v tvém případě, že se tvůj stav zhoršuje bych opravdu asi uvažovala o sterilizaci :), a neber to prosím špatně, ale samozřejmě to prober s manželem a pořádně si to rozmysli, je to již nevratné rozhodnutí
anonymka z důvodu předchozích anonymů :) , děkuji za pochopení

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí