Mít ještě první dítě v 36?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61107
7.2.22 22:57
@amuse bouche píše:
Tohle je od včera první zajímavý a plodný názor v tomto vlákně. Díky.

Vždyť píše to, co jsem tu před chvili psala já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
7.2.22 23:00

@a12
Nemůžu chválit všechny, žejo :D

• Citovat
  • Upravit
amuse bouche
7.2.22 23:05

@malákráličice
Tak pokud si myslíš, že by chlap rozebíral až tak detailně a zaujatě tuhle problematikou :mrgreen:.
Spíš nedokážeš pochopit, že by jiná ženská mohla nevidět svět tvou unifikovanou optikou.

• Citovat
  • Upravit
Andromeda81
7.2.22 23:07

@amuse bouche
No, v každém případě, pokud je ženě 35+, tak už je zbytečný přemýšlet, jestli je lepší mít dítě ve 25, protože tahle varianta už je poněkud že hry… ;)

• Citovat
  • Upravit
6227
7.2.22 23:15
@a12 píše:
Vždyť píše to, co jsem tu před chvili psala já :mrgreen:

Ano, ano. Vzislo to z precitania tvojho prispevku, takze tvoja myslienka :) vidim to okolo seba, ze zeny, ktore maju cca 40 sa prave teraz tesia na to, ze si zariadia zivot podla seba a budu ho menej prisposobovat detom. Pre ne by teraz dalsie dieta bolo zasahom do planov :) a tie, co deti nemaju s tym dietatom tak nejako rataju, povedala by som skoro az bez ohladu na vek. Ten pud je skratka tak silny. Len ma prekvapuje ta razancia, s ktorou tie detne hovoria, ze v 40ke uz dieta nie. To je akoby nemyslitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.2.22 23:20
@Andromeda81 píše:
No, tak já měla dítě v necelých 21, vystudovala jsem až potom, závodně sportovala a procestoval i s tím dítětem a Benjaminka mit taky budu. Mám ještě plno energie, a kdyby se nepovedlo, cítila bych se dost bezprizorni.

jj, jak pisi, vyjimky se vzdy najdou :-) ale takovych silnych lidi moc neni, myslim, ze i ty to kolem sebe vidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61107
7.2.22 23:20
@Mkmkz píše:
Ano, ano. Vzislo to z precitania tvojho prispevku, takze tvoja myslienka :) vidim to okolo seba, ze zeny, ktore maju cca 40 sa prave teraz tesia na to, ze si zariadia zivot podla seba a budu ho menej prisposobovat detom. Pre ne by teraz dalsie dieta bolo zasahom do planov :) a tie, co deti nemaju s tym dietatom tak nejako rataju, povedala by som skoro az bez ohladu na vek. Ten pud je skratka tak silny. Len ma prekvapuje ta razancia, s ktorou tie detne hovoria, ze v 40ke uz dieta nie. To je akoby nemyslitelne.

Jo, já to zminila jen proto, že bud @amuse bouche nerozumí slovensky, nebo česky :mrgreen: právě proto, že jsme napsaly v podstatě to stejné :mrgreen: a muj názor je špatný, kdežto s tvým souhlasí, tak já nevím :mrgreen:
A jako jo, chápu i ty detny, co jim přijdou 40 uz moc.. A je to právě o tom, že si neuzily to mladí :nevim: jak říká moje sestra.. První měla ve 20,ve 40 uz bude mít děti odrostly a bude pořád mladá, aby si užívala života, takže si dokážu představit, že pro ni uz by v tom věku miminko nebylo :lol: ale na druhou stranu by tady nesdilela nazory s těma, co píšou, že 40 let je moc, protože má kolem sebe spoustu novopecenych maminek v tomto věku..

Příspěvek upraven 07.02.22 v 23:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
7.2.22 23:22
@a12 píše:
Jo, já to zminila jen proto, že bud @amuse bouche nerozumí slovensky, nebo česky :mrgreen: právě proto, že jsme napsaly v podstatě to stejné :mrgreen: a muj názor je špatný, kdežto s tvým souhlasí, tak já nevím :mrgreen:

Ach tak, postupne docitam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
7.2.22 23:26
@amuse bouche píše:
Zvláštní názory? Čím jsou zvláštní? Jsou jiné než tvé.
Zakladatelce dítě moc přeju, jak jsem řekla. Ale lhát si tady, že věk 35-40 je normální, ba dokonce snad správný pro prvorodičku, je bláhovost, sluníčkářství, snaha neurazit a hluboké pokrytectví.

a ty jsi kdo, ze toto pises?… vseznalek sveta?… myslim, ze pro kazdeho jedince je normalni neco jineho… ja nechapu lidi, co nemaji potrebu se vzdelavat, rozkydle zenske, co s detma nechodi na brusle, lyzovat, na kolo, co neubehnou obden 15 km, k zivotu jim staci - prace-nakup-kuchyne-tv-spanek, nevystrci nos z domu, aby si sly posedet s prateli… nechapu zenske, co jsou financne zavisle na chlapovi, co si nevydelaji alespon 35k cisteho mesicne… a beru to, ze je to pro nektere normalni… stejnet tak beru, ze pro nekoho je normalni byt mamou az po 35+… proste svet neni o tom, jak to citim jen ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
7.2.22 23:34

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21453
7.2.22 23:52
@amuse bouche píše:
@malákráličice
Tak pokud si myslíš, že by chlap rozebíral až tak detailně a zaujatě tuhle problematikou :mrgreen:.
Spíš nedokážeš pochopit, že by jiná ženská mohla nevidět svět tvou unifikovanou optikou.

Prave ze presne tak pisou stari chlapi. Zaujate i v tematu materstvi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.2.22 04:49

@Markétka111 V tomto věku se poštěstí v pohodě…ale beru to od tebe protože jsi hodně mladá věkem se pak názory mění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.2.22 04:51

@amuse bouche Ano z cela normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
8.2.22 04:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
8.2.22 05:28

Kámoška se stala mámou ve 37 letech. Má teda jen jednu holčicku, bude jí už deset. Nikdo, ale fakt nikdo by jí nehádal, že má 47 let, vypadá tak lehce přes 30. A i se tak mladistvě chová, není to žádná stará bába s předpotopnými názory. Takže i dcerka vyrůstá v prostredí, které je současné, moderní, rozumí ji a věk tam nehrá vůbec žádnou roli. Není žádný rozdíl mezi ní a spolužačkami s mladými matkami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí