Mít ještě první dítě v 36?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21454
6.2.22 19:24
@veria píše:
No vsak.
Nevim, kde nektere zijou, kdyz sedesatiletou povazuji za starenku nad hrobem :nevim: :lol:

To je furt ta sama uzivatelka, co je jeji maminka vycerpana uz ve 45. :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.02.22 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.2.22 19:35
@Lucie_Sx píše:
U zvirat je stara prvorodicka velky problem, aby vsechno zdravotne a hormonalne fungovalo jak ma.
U lidi to bude stejne, jen se to da vsechno lip osefovat (mozek, rec, spoluprace, lekari).

To jako že v 36 bude mít poškozený mozek a nebude umět mluvit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.2.22 19:39
@Markétka111 píše:
Vidim, ze jsem spoustu zen pobourila, ale vubec jsem to nemyslela zle. Neprehanim, je to proste tak, ze do 25 let je zena nejplodnejsi, potom sance klesa. Tak to proste je a vetsina zen po 35 by uz deti nemela nebyt dnesni vyspele mediciny.
Ja nerikam z vlastni zkusenosti, jak neni sila a tak, to rikam ze zkusenosti maminky z meho okoli. Nerikam, ze to tak musi mit kazdy. Ono je i potom horsi treba prave to hlidani od babicek. Jsou ve veku 60 a vic a ne kazda je jeste schopna pohlidat nebo si uzit vnouce. :nevim:

Aspoň jsou už v důchodu a mají na vnoučata čas. Mě je 59 a můj nejmladší má 5 let. Tak tady nevyvozujte, že ho nedokážu pohlídat nebo si to užít. Ono ne každý se cítí starý, jestli vy ano, je to jen váš pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
6.2.22 19:40

Prvni dite jsem mela skoro v 38 letech, s muzem jsem byla od 35 let. Ted ma dcera 4 a uplne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
6.2.22 19:43

@Markétka111

Napsalas to naprosto reálně. Zakladatelka si z toho rozumně asi něco vezme, ostatní nemá smysl řešit, natož omlouvat před nimi své zdravé názory. Až se víc lidí naučí respektovat holý fakt, že neexistuje všeobjímající pravda a vzroste respekt k odlišným názorům, bude to fajn.

• Citovat
  • Upravit
ETerka89
6.2.22 19:51

Tak mě je 33, právě se rozcházím s přítelem a o děti moc stojím už léta. Na nového chlapa ale nemám teď ani pomyšlení…jsou na tom ženské i hůř než ty, buď rádaza partnera…Buď v klidu a věk neřeš ( to si říkám taky).

• Citovat
  • Upravit
180
6.2.22 19:51
@amuse bouche píše:
@Markétka111Napsalas to naprosto reálně. Zakladatelka si z toho rozumně asi něco vezme, ostatní nemá smysl řešit, natož omlouvat před nimi své zdravé názory. Až se víc lidí naučí respektovat holý fakt, že neexistuje všeobjímající pravda a vzroste respekt k odlišným názorům, bude to fajn.

Naprosto respektuji její názor, že je lepší mít dítě ve 20. Ona ať nepíše, že v 60 je člověk dement, který nedokáže pohlídat dítě. Když píšete o respektu k ostatním, měly byste se tím také řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45712
6.2.22 19:55
@kbrz píše:
Naprosto respektuji její názor, že je lepší mít dítě ve 20. Ona ať nepíše, že v 60 je člověk dement, který nedokáže pohlídat dítě. Když píšete o respektu k ostatním, měly byste se tím také řídit.

Hele kdyz tady nekdo napise ze ve 36 je potreba u provorodicek hlidat mozek a rec, nedivim se jiz nicemu😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
6.2.22 19:57

@kbrz
Nikde nikdo nepsal o dementech. Překrucuješ. Ale fajn, je mi to fakt jedno. Hezký den :)

• Citovat
  • Upravit
14313
6.2.22 20:36

@amuse bouche Psala jsi že v 60letech člověk není schopný pohlídat vnouče…Vždyť lidí v tomhle věku normálně chodí do práce :nevim: proč si myslíš že člověk v tomhle věku hlídání není schopen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
6.2.22 20:57

@Annabela11
Kde jsem to psala? Pleteš si lidi. Nejsi asi dobře orientována osobou, místem a časem, viď :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14313
6.2.22 21:06

@amuse bouche A tak za to se omlouvám…máte ale podobné zvláštní názory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
6.2.22 21:50
@amuse bouche píše:
@Annabela11
Kde jsem to psala? Pleteš si lidi. Nejsi asi dobře orientována osobou, místem a časem, viď :mrgreen:

To si možná paní opravdu spletla, ale ty se k názorům té, co to psala, plně hlásíš, prohlásila jsi je za zdravé a reálné. Tak si za tím máš stát. Tak nevím kdo není orientován přinejmenším svými názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.2.22 22:22

Dcerka se mi narodila, když mi bylo 35 let a nemám pocit, že bych to z důvodu věku nějak nedávala. Když mluvíš o tvých rodičích a o tom, že ti přišlo hrozný, že jsou tak staří. Ber to tak, že lidi, kteří jsou v jejich věku dneska jsou často mentalitou někde úplně jinde. Uvedu příklad. Moje mami dělala od 18 let v jedné práci a když po letech firma skončila, měla pocit, že je konec světa. Pořád jenom chodila a všem vykládala, jak je chudák, protože v jejím věku (42 let) už se nemůže přece učit nový věci. Bude mi 38 a přijde mi směšný, že bych za pět let měla být stará na další vzdělávání. Já bych to určitě ještě zkoušela, myslím, že pokud to vzdáš takhle předčasně, budeš si to do konce života vyčítat :wink: Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
6.2.22 22:24

Tak za prve, nikde nepisu, ze je clovek v 60 dement :lol: ale ne kazdy ma to stesti byt v tomto (a vyssim veku, jak tady pisu to +) zdravy jako ripa a schopny fungovat kolem maleho ditete :nevim: ja treba svoji babicku v 75 letech nezatezuju hlidanim, ac je babicka opravdu hodne cila, clovek nikdy nevi. A za druhe kde pisu, ze je moje maminka ve 45 letech vycerpana? :lol: Tady jak clovek nejde s davem a ma jiny nazor (ikdyz tady pisu jen fakta), tak se na nej vsichni sesypou a vnucuji mu nesmysly co vubec nenapsal :lol: tohle nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí