Mít ještě první dítě v 36?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andromeda81
8.2.22 14:47
@kbrz píše:
Moc držím palce, ať ti to vyjde a jsi šťastná. Až když má člověk dítě, skutečně ví, co :srdce: je to láska. :srdce:

Dik 🙂… No, já už právě mám jedno 20lety. Ale to už je tak dávno, že to není pravda a zároveň si to všechno pamatuju, jako by to bylo včera.

• Citovat
  • Upravit
12884
8.2.22 15:10
@Andromeda81 píše:
No, prasknout do koní mám v úmyslu, ale ještě to asi chvíli vydržím. No, mě vyšlo první ivf. (Teda akorát končím první trimester, tak snad už to doklepu). A ještě mi zbyla v mrazáku menší školka, a je mi nějak líto tam ty embrouse nechat. Takže ještě pro jedno si tam asi dojdu. Paradoxní je, že když jsem chodila brečet do parku, tak se s utesitelema roztrh pytel. Jsem tam měla hodit brečet o pár let driv :?

Tyjo, máš to drsné, přeju co nejkrásnější těhotenství a pohodové miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
8.2.22 20:55
@kbrz píše:
já v 59 řeším školku a základku.

Vím, že to nejsou tvé biologické děti. Ale přesto si hodně sedím na rukách. To už je opravdový bizár. 59 let matka a školkové dítě. Zdravý rozum umřel.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
Andromeda81
8.2.22 21:05
@amuse bouche píše:
Vím, že to nejsou tvé biologické děti. Ale přesto si hodně sedím na rukách. To už je opravdový bizár. 59 let matka a školkové dítě. Zdravý rozum umřel. :mavam:

Jaji fandim, a věřím, že je šťastná. Cítím, že její život má smysl.

• Citovat
  • Upravit
amuse bouche
8.2.22 21:08

@Andromeda81
Její možná jo, ale to dítě…nevim nevim.

• Citovat
  • Upravit
a12
61113
8.2.22 21:11
@amuse bouche píše:
@Andromeda81
Její možná jo, ale to dítě, nevim nevim…

Myslíš, že v kojenaku by jim bylo lip, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
8.2.22 21:15
@amuse bouche píše:
Vím, že to nejsou tvé biologické děti. Ale přesto si hodně sedím na rukách. To už je opravdový bizár. 59 let matka a školkové dítě. Zdravý rozum umřel. :mavam:

Ano, tvůj zdravý rozum umřel. Tak se ho pokus vzkrisit a hodnoť laskavě někoho jiného. Myslím, že si spíš sedíš na vedení než na rukach. Pestouni jsou obvykle starší lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22589
8.2.22 21:15
@amuse bouche píše:

Stokrat lepsi starsi matka nez zadna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
8.2.22 21:19
@a12 píše:
Myslíš, že v kojenaku by jim bylo lip, jo?

Dobrá otázka. To já nedokážu posoudit, pravděpodobně ne. Lepší alespoň nějaká pečovatelka než žádná. Ale svěřit dítě takhle staré osobě mimo přímou rodinu? Co se eventuelně stane, až tahle altruistická paní 59 let za rok umře? Co to dítě? Půjde zase do světa kolkolem, žejo. Pro pětileté dítě je to sen, fakt jo.

• Citovat
  • Upravit
a12
61113
8.2.22 21:32
@amuse bouche píše:
Dobrá otázka. To já nedokážu posoudit, pravděpodobně ne. Lepší alespoň nějaká pečovatelka než žádná. Ale svěřit dítě takhle staré osobě mimo přímou rodinu? Co se eventuelně stane, až tahle altruistická paní 59 let za rok umře? Co to dítě? Půjde zase do světa kolkolem, žejo. Pro pětileté dítě je to sen, fakt jo.

Ani nevíš, kolikrát si biologický rodiče vezmou svy děti z decaku a za pár měsíců je vrátí zpět :( klidně pořád dokola.. Jo, to je fakt sen každyho malyho dítěte.. Mít takovýhle rodiče, být v decaku a čekat až si maminka vzpomene, že má dítě, umane si, že je vlastně výhodný si ho vzít domu, pak zjistí, že to je vlastně starost a vrátí ho zpět..
Ano, zlatí pestouni aspoň na těch pár let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21465
8.2.22 21:33

@amuse bouche no tak prozrad, kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
8.2.22 21:36
@amuse bouche píše:
Dobrá otázka. To já nedokážu posoudit, pravděpodobně ne. Lepší alespoň nějaká pečovatelka než žádná. Ale svěřit dítě takhle staré osobě mimo přímou rodinu? Co se eventuelně stane, až tahle altruistická paní 59 let za rok umře? Co to dítě? Půjde zase do světa kolkolem, žejo. Pro pětileté dítě je to sen, fakt jo.

Tak to mě pobavilo. Ty si myslíš, že nemůžeš za rok umřít? To můžeme všichni. A proč by měl putovat? My jsme velká rodina, vždy si pomáháme a někdo by se postaral. To ale ty evidentně neznáš. Ale hádat se s tebou nebudu, nemám důvod ti něco vysvětlovat. A radši budu altruistická osoba než sobecka slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22589
8.2.22 21:39
@amuse bouche píše:

A jak je pravdepodobne, ze brzy umre? Bezne se zeny dozivaji pres 80 let. To uz bude to dite davno dospele. Lepsi nez kojenak je skoro vse. Pani ma i dalsi rodinu. Kdyby neco, tak nejspis vypomuze. Neco se muze stat i mladym matkam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amuse bouche
8.2.22 21:43
@malákráličice píše:
@amuse bouche no tak prozrad, kolik ti je?

No tak můžeš hlasovat, ptáš se už podruhý, myslím..
Padly tady už názory ve spektru „moc mladá 30“ až „hodně stará 60 plus“ :lol:.
Jestli 10 lidí napíše svůj tip, napíšu pravdu. Ale občanku ukazovat fakt nebudu, nebo ty jo?

• Citovat
  • Upravit
21465
8.2.22 21:46

@amuse bouche ptam se myslim poprve. Tipuju 65, ale myslenkama uz 30 let jednou nohou na krchove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí