Mladé, chtějící miminko, ale zatím to nejde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
863
12.1.13 19:22

@LucieŠH Takže jestli jsem to správně pochopila tak u vás to nejde také ze studijních důvodů že?
Mně bude v květnu 20. Holky sejdeme se ve skupině jak psala @Hřiběnka? Já jsem právě zažádala o členství :lol: P. S. Děkuji za tip na skupinu :kytka:

Příspěvek upraven 12.01.13 v 19:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
12.1.13 19:22

Jo, my už máme skoro roční fenku, taky jsem měla prostě potřebu o někoho se starat. Pro změnu kupuju obojky a hračky O:) Ale pejsek mi přestává stačit :D Přítel začal pracovat teprve v září, no a ani teď to s jedním platem není moc slavné. Taky říkal, že se na to ještě necítí. Já všechny ty rozumné důvody chápu, ale stejně si nemůžu pomoct :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.1.13 19:24

Můžete sem prosím někdo hodit odkaz na tu stránku? Nemůžu to najít.
Jinak my s přítelem studujeme prvním rokem VŠ, příští měsíc nás čeká teprve druhý semestr…takže mimčo NEJDŘÍV tak v roce 2015-2017 počítám :,( z čehož mi je dosti smutno :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.13 19:25

Ahojky je mi 22 a od 11 jsem hlídala sousedkám dětičky a taky už strašně dlouho toužím po miminku už by to i šlo ale přítel má ted zdravotní potíže takže to vlastně nejde :( jsem z toho strašně špatná protže se nás všichni ptají jestli už se chystáme mít a nemůžeme všem říkat pravy důvod proč to nejde..a já bych tak moc chtěla vždy když vidím jak třeba někdo řve na své dítě tak si říkám, že já bych byla mnohem lepší matka ale prostě zatím mi to bohužel není dáno.. :,(

• Citovat
  • Upravit
863
12.1.13 19:26

@LucieŠH
Koukám, že jsme na tom dost podobně :lol: Koooooonečně jsem našla taky někoho kdo je skoro ve stejné situaci :pankac:
Já letos také maturuji, přítel ten studuje na VŠ. Bude studovat ještě tři roky. Já pravděpodobně půjdu studovat také na tři roky. Ještě nejsem úplně rozhodnutá ale nejspíše to vyhraje VOŠ :)
Pak mám v plánu být v práci nějakou dobu (ideálně dva roky) a poté mít mimčo :dance:
Ale plány jsou jen plány takže kdoví jak to nakonec dopadne :nevim:
Každopádně přítel to naštěstí vidí stejně jako já takže se na tom shodujeme což je super 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
12.1.13 19:28

@Jedlička12 Tady je odkaz na tu skupinu: https://www.emimino.cz/…z-za-dlouho/

Snad to půjde. Kdyžtak ti pošlu odkaz na diskuzi kde jsem našla tu skupinu ;)

Edit: Mě už schválili členství :dance:

Příspěvek upraven 12.01.13 v 19:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
12.1.13 19:30
@Saintpaulia píše:
@Jedlička12 Tady je odkaz na tu skupinu: https://www.emimino.cz/…z-za-dlouho/

Snad to půjde. Kdyžtak ti pošlu odkaz na diskuzi kde jsem našla tu skupinu ;)

Edit: Mě už schválili členství :dance:

Příspěvek upraven 12.01.13 v 19:29

Díky moc, taky jsem si poslala žádost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5354
12.1.13 19:32

Tak už jsem tam taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
12.1.13 19:32

Všechny pozvánky jsem vyřídila kladně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
12.1.13 19:33

Ahoj, mně je teď týden 21 a přítel je o rok starší. Sám o sobě říká, že je rodinný typ a se mnou si to všechno představuje a plánuje. Ovšem chce počkat, až budeme mít školu, ideálně stabilnější práci a případně i něco našetřeného. Teoreticky se chceme ještě stihnout někam odstěhovat (myšleno do zahraničí po promoci), ale to se všechno ještě uvidí, jsem tu teď na příštích 5 let ještě uvázána na škole (pokud mě dříve nevyhodí nebo nepůjdu na jinou :jazyk: ).

Takže tak kolem 26 už to chceme řešit vážněji než teď. Přítel ještě tu velkou touhu nemá, jen ví, že to tak chce a snaží se to pro nás nějak připravovat a všechno. Já jsem po loňském spontánním potratu takhle biologicky nastartovaná a zrovna dneska v noci se mi i o vlastním dítěti v náruči zdálo, takže nebýt rozumu, šla bych do toho hned. ;)

Ano, dítě chci a těhotné ženy pozoruji se slzami na krajíčku, ale nejdu do toho hned. Buď se to stane „samo“ (HA neberu), nebo počkám, až bude mít muž skutečně díru v hlavě (řešíme teď alespoň jména :lol: ), nebo uzná, že to za daných podmínek zvládneme zajistit, a přijde s tím sám. Zatím je to velká motivace pro studium a drží mě to u něj - vím, že se plánování budoucnosti nebrání a podle všeho to se mnou myslí vážně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
12.1.13 19:33
@JanaK88 píše:
Všechny pozvánky jsem vyřídila kladně :D

:palec: Děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
12.1.13 21:10

Me bude 20 v cervnu, po mimi taky touzim ale tak od srpna 2012 je to uz vazne nesnesitelny:-D ovsem pritel se a to zatim neciti no:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
10.2.13 20:49

@LucieŠH Ahoj, jsem na tom podobně, tak jsem se chtěla zeptat jestli máte nějakou uzavřenou skupinu na toto téma? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
11.2.13 21:07
@LucieŠH píše:
@kristyna92 Ahoj :), uzavřená skupina je a najdeš ji tady ;) https://www.emimino.cz/…z-za-dlouho/ .

Už tam jsem, ale děkuji za rychlou reakci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital