Mléko Babylove nebo Babydream?

59
24.5.11 12:26

Mléko Babylove nebo Babydream??

Ahoj maminky,chtěla bych se s váma poradit chystáme se přejít na jedno z těchto mlíček,chtěla bych znát vaše zkušenosti buď s babylove nebo babydream,které z nich vašim miminkám více chutnalo?Které je sladší,které má lepší složení atd. A taky bych chtěla vědět jestli po nich neměli problémy s prdíkama,kakáním a ublinkáváním.
Děkuji za odpovědi a přeju krásný zbytek dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
24.5.11 12:31

Ahojky, neodpovím Ti, zda je lepší to či ono. Asi v tom nebude zásadní rozdíl. My používáme babydream a vše je při starém, kandí „pořád“ stejně a žádné bolení jsem nepozorovala. Ale máme staršího kloučka :think: Jinak budeš muset vyzkoušet, ono některé mimčo může vše a některé jen něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.5.11 12:34
kozisek píše:
Ahojky, neodpovím Ti, zda je lepší to či ono. Asi v tom nebude zásadní rozdíl. My používáme babydream a vše je při starém, kandí „pořád“ stejně a žádné bolení jsem nepozorovala. Ale máme staršího kloučka :think: Jinak budeš muset vyzkoušet, ono některé mimčo může vše a některé jen něco :think:

Mému malému jsou tři měsíce a přecházíme ze sunaru,protože po něm špatně kadí a stále ublinkává.Tak jsem přemýšlela které mléko vyzkoušet a jako matka samoživitelka bych uvítala cenu těchto mlíček,ale zase ne za každou cenu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.5.11 12:41

Já vím, co jsem tu za tu dobu pročetla, že některé děti snesou fakt všechno a je jim to jedno :think: My začali až po roce, do té doby byl kojený, ale zase vím, že některé děti nekandí, i když jsou kojené a některé pořád - náš případ :lol: Asi to chce vyzkoušet. Přeji hodně štěstíčka :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.5.11 12:48

Ahoj já používám mlíčko Babylove a spokojenost největší. :palec: Není tak sladké jako třeba Nutrilon, ale malému moc chutná. Hlavně po něm nemá zácpu, kterou měl předtím. :potlesk: Já bych řekla, že budou mít složení stejný nebo alespoň hodně podobný. :think: A ta cena je fakt hodně dobrá. :dance:

• Citovat
  • Upravit
3337
24.5.11 12:52

Ahoj! Já jsem ho malé chtěla začít dávat asi v půl roce, ale u nás úspěch nemělo… Malá měla strašné bolesti bříška, takže jsme najeli zpět na Hami :palec:
Teď jí bude rok a zkusila jsem ho koupit znovu… Už jí nevadí, ale pije z toho jedině kaši na noc, jinak UM přes den nemá, takže nedokážu posoudit, zda by jí to vadilo, kdyby ho měla častěji :nevim:
Měli jsme Babydream :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
24.5.11 13:09

Máme babylove, se sunarem zkušenost špatná, problémy s kaděním :) půl roku byla na nutrilonu, sice ji trápily ze začátku prdíky, ale to nebylo mlíkem, pak jsem chtěla zkusit tohle za lepší cenu a už jsme zůstaly u něj, žádné problémy se nevyskytly… takže za mě klidně zkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
24.5.11 13:15

Máme babydream a bez problémů, teda ublinkává ale to po každém mléku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.5.11 13:23
žampion píše:
Máme babydream a bez problémů, teda ublinkává ale to po každém mléku :mrgreen:

A zajímala by mně chuť,můj malej má radši sladší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
24.5.11 13:42

chutnala jsem je opravdu slaďoučké, ale s jiným zkušenost nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
24.5.11 14:35

Taky kupujeme babydream a spokojenost maximální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
24.5.11 16:34

Ahojky,my máme Babylove a je super,malá je mlsná chtěla jen Sunar,protože je sladkej,ale Sunar 2 chutná už trochu jinak než Sunar 1 tak jsme přešli k Babylove,chutná skoro stejně,nízká cena a navíc myslím,že Němci dbají na kvalitu aspoň tolik-ne-li víc jak my!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
24.5.11 17:12

Máme Babylove a spokojenost ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
24.5.11 20:19
petrusepetrus píše:
Ahojky,my máme Babylove a je super,malá je mlsná chtěla jen Sunar,protože je sladkej,ale Sunar 2 chutná už trochu jinak než Sunar 1 tak jsme přešli k Babylove,chutná skoro stejně,nízká cena a navíc myslím,že Němci dbají na kvalitu aspoň tolik-ne-li víc jak my!!! :palec:

Děkuji za odpověd :-P teď jen nerozumím tomu dávkování je jiné než u sunaru,malej mi ted pije 210ml a 7 odměrek sunaru,takže to mám dělat stejně jak jsme zvyklí a nebo podle dávkování napsané na krabici babylove?? A ještě bych se tě chtěla zeptat nehrudkuje to mlíčko?Někde jsem četla že ano… :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
24.5.11 21:27
Sweetinka píše:
petrusepetrus píše:
Ahojky,my máme Babylove a je super,malá je mlsná chtěla jen Sunar,protože je sladkej,ale Sunar 2 chutná už trochu jinak než Sunar 1 tak jsme přešli k Babylove,chutná skoro stejně,nízká cena a navíc myslím,že Němci dbají na kvalitu aspoň tolik-ne-li víc jak my!!! :palec:
Děkuji za odpověd :-P teď jen nerozumím tomu dávkování je jiné než u sunaru,malej mi ted pije 210ml a 7 odměrek sunaru,takže to mám dělat stejně jak jsme zvyklí a nebo podle dávkování napsané na krabici babylove?? A ještě bych se tě chtěla zeptat nehrudkuje to mlíčko?Někde jsem četla že ano… :kytka: :mavam:

Já bych to dělala stejně, jak jste zvyklí. Mě teda mlíčko vůbec nehrudkuje. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová