Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky,chtěla bych se s váma poradit chystáme se přejít na jedno z těchto mlíček,chtěla bych znát vaše zkušenosti buď s babylove nebo babydream,které z nich vašim miminkám více chutnalo?Které je sladší,které má lepší složení atd. A taky bych chtěla vědět jestli po nich neměli problémy s prdíkama,kakáním a ublinkáváním.
Děkuji za odpovědi a přeju krásný zbytek dne ![]()
Ahojky, neodpovím Ti, zda je lepší to či ono. Asi v tom nebude zásadní rozdíl. My používáme babydream a vše je při starém, kandí „pořád“ stejně a žádné bolení jsem nepozorovala. Ale máme staršího kloučka
Jinak budeš muset vyzkoušet, ono některé mimčo může vše a některé jen něco ![]()
kozisek píše:
Ahojky, neodpovím Ti, zda je lepší to či ono. Asi v tom nebude zásadní rozdíl. My používáme babydream a vše je při starém, kandí „pořád“ stejně a žádné bolení jsem nepozorovala. Ale máme staršího kloučkaJinak budeš muset vyzkoušet, ono některé mimčo může vše a některé jen něco
Mému malému jsou tři měsíce a přecházíme ze sunaru,protože po něm špatně kadí a stále ublinkává.Tak jsem přemýšlela které mléko vyzkoušet a jako matka samoživitelka bych uvítala cenu těchto mlíček,ale zase ne za každou cenu ![]()
Já vím, co jsem tu za tu dobu pročetla, že některé děti snesou fakt všechno a je jim to jedno
My začali až po roce, do té doby byl kojený, ale zase vím, že některé děti nekandí, i když jsou kojené a některé pořád - náš případ
Asi to chce vyzkoušet. Přeji hodně štěstíčka
![]()
Ahoj já používám mlíčko Babylove a spokojenost největší.
Není tak sladké jako třeba Nutrilon, ale malému moc chutná. Hlavně po něm nemá zácpu, kterou měl předtím.
Já bych řekla, že budou mít složení stejný nebo alespoň hodně podobný.
A ta cena je fakt hodně dobrá. ![]()
Ahoj! Já jsem ho malé chtěla začít dávat asi v půl roce, ale u nás úspěch nemělo… Malá měla strašné bolesti bříška, takže jsme najeli zpět na Hami ![]()
Teď jí bude rok a zkusila jsem ho koupit znovu… Už jí nevadí, ale pije z toho jedině kaši na noc, jinak UM přes den nemá, takže nedokážu posoudit, zda by jí to vadilo, kdyby ho měla častěji ![]()
Měli jsme Babydream ![]()
Máme babylove, se sunarem zkušenost špatná, problémy s kaděním
půl roku byla na nutrilonu, sice ji trápily ze začátku prdíky, ale to nebylo mlíkem, pak jsem chtěla zkusit tohle za lepší cenu a už jsme zůstaly u něj, žádné problémy se nevyskytly… takže za mě klidně zkus ![]()
Máme babydream a bez problémů, teda ublinkává ale to po každém mléku ![]()
žampion píše:
Máme babydream a bez problémů, teda ublinkává ale to po každém mléku
A zajímala by mně chuť,můj malej má radši sladší ![]()
chutnala jsem je opravdu slaďoučké, ale s jiným zkušenost nemám ![]()
Ahojky,my máme Babylove a je super,malá je mlsná chtěla jen Sunar,protože je sladkej,ale Sunar 2 chutná už trochu jinak než Sunar 1 tak jsme přešli k Babylove,chutná skoro stejně,nízká cena a navíc myslím,že Němci dbají na kvalitu aspoň tolik-ne-li víc jak my!!! ![]()
petrusepetrus píše:
Ahojky,my máme Babylove a je super,malá je mlsná chtěla jen Sunar,protože je sladkej,ale Sunar 2 chutná už trochu jinak než Sunar 1 tak jsme přešli k Babylove,chutná skoro stejně,nízká cena a navíc myslím,že Němci dbají na kvalitu aspoň tolik-ne-li víc jak my!!!
Děkuji za odpověd
teď jen nerozumím tomu dávkování je jiné než u sunaru,malej mi ted pije 210ml a 7 odměrek sunaru,takže to mám dělat stejně jak jsme zvyklí a nebo podle dávkování napsané na krabici babylove?? A ještě bych se tě chtěla zeptat nehrudkuje to mlíčko?Někde jsem četla že ano…
![]()
Sweetinka píše:petrusepetrus píše:Děkuji za odpověd
Ahojky,my máme Babylove a je super,malá je mlsná chtěla jen Sunar,protože je sladkej,ale Sunar 2 chutná už trochu jinak než Sunar 1 tak jsme přešli k Babylove,chutná skoro stejně,nízká cena a navíc myslím,že Němci dbají na kvalitu aspoň tolik-ne-li víc jak my!!!teď jen nerozumím tomu dávkování je jiné než u sunaru,malej mi ted pije 210ml a 7 odměrek sunaru,takže to mám dělat stejně jak jsme zvyklí a nebo podle dávkování napsané na krabici babylove?? A ještě bych se tě chtěla zeptat nehrudkuje to mlíčko?Někde jsem četla že ano…
![]()
Já bych to dělala stejně, jak jste zvyklí. Mě teda mlíčko vůbec nehrudkuje. ![]()