Můžu při kojení na masáž?

161
23.5.11 23:41

Můžu při kojení na masáž?

Ahojky, ráda bych se zeptala jestli se může jít při kojení na masáž? Mám 2měsíční mimi a plně kojím, tak mám obavu, aby to třeba nějak neovlivnilo mlíčko. Ale třeba je to blbost, nevím? máte někdo zkušenost? děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
23.5.11 23:43

jéjé.....můžeš…běž a hezky si to užij… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101804
24.5.11 00:19

A proč bys nemohla? Akorát doporučuju ručník navíc na tekoucí mlíčko ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
24.5.11 08:03

Ahoj, můžeš, ale spíše nějakou relaxační, masáže jako manuální lymfodrenáže nebo nějaká hodně hloubková či čistící tak do toho bych nešla, přece jenom se to vyplavuje z těch svalů a může se to dostat do mlíka a mimi pak z toho může být nesvé nebo mu nebude chutnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
24.5.11 08:36

ANO,lymfodrenáže nic moc při kojení,ale moje fyzioterapeutka říkala,že lymfodrenáž se může po šestinedělí,ale po masáži musíš odstříkat mlíko,protože se škodliviny vyplavují i do mlíka.Normální masáž můžes jakkoukoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
11.11.14 08:02

Ahoj, obnovuji diskuzi.
Objednala jsem se na masáž a pak mi došlo, jak se můžu svléknout, když ze mě teče mlíko? Jde to vůbec? Nebo s sebou mám vzít radši svůj ručník pod sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
11.11.14 08:13

@Sunnyess měla jsem ještě ručník navíc pod prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
11.11.14 09:17

@Sunnyess ja si vzala navic prsni vlozky a dala pod prsa.
Prijemnou masaz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
12.11.14 12:14

Taky mám 8týdenního prcka a včera sem byla na masáži krční páteře, ale teda jen vsedě, vleže by byl moc velkej tlak na prsa. Ale jinak to složení mléka určitě nijak neovlivňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
12.11.14 22:21

Byla jsem na klasicke masazi zad, kdyz mela mala asi dva mesice. Mela jsem prsni vlozky v podprsence, lehla usem si s ni a rozepla az polozena na lehatku. Prsa jsem mela fakt nalite, mliko ani neteklo, spis mi to bylo obcas neprijemny, kdyz masiroval v oblasti lopatek. Ale uzij si to ;) je to fajn relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová