Mléko pro 10 měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
11.9.10 22:21
BohunkaP píše:
Já tomu úplně přesně nerozumím, ačkoli stejně starému Marečkovi Sunar také dávám… :oops:

Jestli jsem správně pochopila, momentálně dáváš toto , ne?

Další stupeň je tento , a ten je také banánový… s tím se začíná od roka, takže máte dva měsíce čas…

V čem je problém? 8-o Nebo jsem to nějak špatně pochopila?

nene,Bohunko,chápeš dobře…jen já jsem ted zmatkař. :zed: právě jsem si neuvědomila že ten č.3 je už zase banánový,no jsem to popleta,ale prostě ten od 10.měsíce jednoduše přeskočím a dám až v roce ten banánový.Jak jednoduché :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.9.10 22:26
Bongiorno18 píše:
No však my dáváme dokud na to máme, od ledna nastanou chudákovi krušné časy a ranní mlíčka nebudou… :-D Kupujem ty menší 200ml v Německu, vychází tam o dost levnějí a on by stejně ty 250 ml nevypil…Ale je to supr věc, teď akorát poletíme na dovču, tak jsem ráda, že mi to pije, vezmu na každý den dvě a bude mít svůj přísun mlíka splněn… :wink:

tak náš uplně v poho vypije lehce to mlíčko s kaší 250ml a to když mu ten dudan po dopití vytahuju z pusinky,aby nesál vzduch,tak řev jak blázen!!!prostě závyslák,ale na druhou stranu se nedivím,oni moc dobře vědí co dětem bude chutnat a jak to udělat.. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22061
11.9.10 22:30
kecačka píše:
BohunkaP píše:
Já tomu úplně přesně nerozumím, ačkoli stejně starému Marečkovi Sunar také dávám… :oops:
Jestli jsem správně pochopila, momentálně dáváš toto , ne?
Další stupeň je tento , a ten je také banánový… s tím se začíná od roka, takže máte dva měsíce čas…
nene,Bohunko,chápeš dobře…jen já jsem ted zmatkař. :zed: právě jsem si neuvědomila že ten č.3 je už zase banánový,no jsem to popleta,ale prostě ten od 10.měsíce jednoduše přeskočím a dám až v roce ten banánový.Jak jednoduché :mrgreen: :pankac:

BINGO :palec: :pankac: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.9.10 22:31
Aty píše:
BohunkaP píše:
Já tomu úplně přesně nerozumím, ačkoli stejně starému Marečkovi Sunar také dávám… :oops:

Jestli jsem správně pochopila, momentálně dáváš toto , ne?

Další stupeň je tento , a ten je také banánový… s tím se začíná od roka, takže máte dva měsíce čas…

jestli zakladatelka nechtěla začít dávat sunar od 10tého měsíce. vím, že je neochucený, ale jestli je i ochucený od 10tého to nevím.

Ne právě že není ochucený a nechápu proč?Když pro děti od 6 je pak není a od roka zase je!Nechápu,ale dávat ho nebudu,počkáme do roka zase na banánový! :palec:
Prostě mě jen zajímalo,jestli je nutnost dodržovat pořadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
11.9.10 22:48

Holky,ted tak nad tím přemýšlím tak ochucené UM dělá akorád Sunar?Je to tak? :think: Nevím proč od těch půl roku pro ty děti nedělají i Nutrilo a Beba? 8-o Můj názor je,že dětem to evidentně víc chutná když je to chutná banánově nebo vanilkově a ty kteří UM moc nemusí a špatně si zvykají,tak tohle by jim to možná i usnadnilo… :roll:

Možná se mýlím,ale myslím si to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
12.9.10 08:32

Sunar od 10. měsíce tzv. Sunar originál nepatří do řady complex, která je obohacená o probiotika, jinak je složení celkem stejný. Pokud jste na řadě complex, nevidím důvod proč byste měli dávat sunar od 10. měsíce, který do téhle řady nepatří. Jinak k tomu ochucování, náš Kubík nepije UM od 12. měsíce a žádné ochucování nepomohlo, takže myslím, že to na všechny děti opravdu nezabírá. Navíc jsou ty ochucené sunary dost sladké a asi bych je kvůli zoubkům moc nedávala do lahve s dudlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
12.9.10 11:04

Byla jsem zmatená úplně stejně jako Bohunka..
Také dáváme sunar banánový a normálně od 6 do 12 m dvojka dále trojka.. :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.9.10 13:44
kecačka píše:
Holky,ted tak nad tím přemýšlím tak ochucené UM dělá akorád Sunar?Je to tak? :think: Nevím proč od těch půl roku pro ty děti nedělají i Nutrilo a Beba? 8-o Můj názor je,že dětem to evidentně víc chutná když je to chutná banánově nebo vanilkově a ty kteří UM moc nemusí a špatně si zvykají,tak tohle by jim to možná i usnadnilo… :roll:Možná se mýlím,ale myslím si to. :palec:

Ještě Hami dělá ochucená mlíčka - banánové a jahodové - trojkové řady od roka.
Jahodové je novinka, to jsem nezkoušela, ale to banánové je nechutně sladké, malý mi pije normální a to ho ještě šidím o dvě odměrky :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová