Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
BohunkaP píše:
Já tomu úplně přesně nerozumím, ačkoli stejně starému Marečkovi Sunar také dávám…![]()
Jestli jsem správně pochopila, momentálně dáváš toto , ne?
Další stupeň je tento , a ten je také banánový… s tím se začíná od roka, takže máte dva měsíce čas…
V čem je problém?Nebo jsem to nějak špatně pochopila?
nene,Bohunko,chápeš dobře…jen já jsem ted zmatkař.
právě jsem si neuvědomila že ten č.3 je už zase banánový,no jsem to popleta,ale prostě ten od 10.měsíce jednoduše přeskočím a dám až v roce ten banánový.Jak jednoduché
![]()
Bongiorno18 píše:
No však my dáváme dokud na to máme, od ledna nastanou chudákovi krušné časy a ranní mlíčka nebudou…Kupujem ty menší 200ml v Německu, vychází tam o dost levnějí a on by stejně ty 250 ml nevypil…Ale je to supr věc, teď akorát poletíme na dovču, tak jsem ráda, že mi to pije, vezmu na každý den dvě a bude mít svůj přísun mlíka splněn…
tak náš uplně v poho vypije lehce to mlíčko s kaší 250ml a to když mu ten dudan po dopití vytahuju z pusinky,aby nesál vzduch,tak řev jak blázen!!!prostě závyslák,ale na druhou stranu se nedivím,oni moc dobře vědí co dětem bude chutnat a jak to udělat..
![]()
kecačka píše:BohunkaP píše:nene,Bohunko,chápeš dobře…jen já jsem ted zmatkař.
Já tomu úplně přesně nerozumím, ačkoli stejně starému Marečkovi Sunar také dávám…
Další stupeň je tento , a ten je také banánový… s tím se začíná od roka, takže máte dva měsíce čas…
právě jsem si neuvědomila že ten č.3 je už zase banánový,no jsem to popleta,ale prostě ten od 10.měsíce jednoduše přeskočím a dám až v roce ten banánový.Jak jednoduché
![]()
BINGO
![]()
Aty píše:BohunkaP píše:jestli zakladatelka nechtěla začít dávat sunar od 10tého měsíce. vím, že je neochucený, ale jestli je i ochucený od 10tého to nevím.
Já tomu úplně přesně nerozumím, ačkoli stejně starému Marečkovi Sunar také dávám…![]()
Ne právě že není ochucený a nechápu proč?Když pro děti od 6 je pak není a od roka zase je!Nechápu,ale dávat ho nebudu,počkáme do roka zase na banánový! ![]()
Prostě mě jen zajímalo,jestli je nutnost dodržovat pořadí…
Holky,ted tak nad tím přemýšlím tak ochucené UM dělá akorád Sunar?Je to tak?
Nevím proč od těch půl roku pro ty děti nedělají i Nutrilo a Beba?
Můj názor je,že dětem to evidentně víc chutná když je to chutná banánově nebo vanilkově a ty kteří UM moc nemusí a špatně si zvykají,tak tohle by jim to možná i usnadnilo… ![]()
Možná se mýlím,ale myslím si to. ![]()
Sunar od 10. měsíce tzv. Sunar originál nepatří do řady complex, která je obohacená o probiotika, jinak je složení celkem stejný. Pokud jste na řadě complex, nevidím důvod proč byste měli dávat sunar od 10. měsíce, který do téhle řady nepatří. Jinak k tomu ochucování, náš Kubík nepije UM od 12. měsíce a žádné ochucování nepomohlo, takže myslím, že to na všechny děti opravdu nezabírá. Navíc jsou ty ochucené sunary dost sladké a asi bych je kvůli zoubkům moc nedávala do lahve s dudlíkem.
Byla jsem zmatená úplně stejně jako Bohunka..
Také dáváme sunar banánový a normálně od 6 do 12 m dvojka dále trojka..
![]()
kecačka píše:
Holky,ted tak nad tím přemýšlím tak ochucené UM dělá akorád Sunar?Je to tak?Nevím proč od těch půl roku pro ty děti nedělají i Nutrilo a Beba?
Můj názor je,že dětem to evidentně víc chutná když je to chutná banánově nebo vanilkově a ty kteří UM moc nemusí a špatně si zvykají,tak tohle by jim to možná i usnadnilo…
Možná se mýlím,ale myslím si to.
Ještě Hami dělá ochucená mlíčka - banánové a jahodové - trojkové řady od roka.
Jahodové je novinka, to jsem nezkoušela, ale to banánové je nechutně sladké, malý mi pije normální a to ho ještě šidím o dvě odměrky ![]()