Moc jsem chtěla dítě a teď jsem nešťastná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@andelka83 Pracuju z domu. Dítě je ve školce. Vidíme se pár hodin denně a stejně mě strašně sejří. Manžel je naprosto skvělej otec, věnuje se jí pořád. Mně to nebaví prostě
Nebaví mě poslouchat její vzteklý ječení, když není po jejím. Nebaví mě poslouchat já mám hlad. Sotva něco sní a hned zas já mám hlad. Nejvíc do běla mě rozpaluje věta: Já mám hlad. Já mám hlad na banán. Já mám hlad na toustík. Ale ne vyskakovací, ale rozdělávácí. Ať nachystám cokoliv co chce, vždycky je to špatně. Jednou si kousne, všude nadrobí, všecko opatlá a lítá po bytě. Tak to uklidím a ona jde pokračovat v jídle
Furt má prsty v nose, všecko olizuje a strká do pusy a pak se diví, že má olezlou pusu. Když jí řeknu, ať s tím přestane, tak to udělá znova, dostane vyhubováno a je scéna, že se omlouvá, ale stejně to udělá zas. Dostane na zadek a je scéna brečící. Když má něco uklidit, tak to neuklidí, ale zakamufluje to. Třeba včera měla uklidit hřebínek do šuplíku, ona ho strčila do plínky, která byla na stole. Prý však to nejde vidět
Nevím, prostě mě nebaví ji furt obskakovat a uklízet po ní. Nesnáším ječení, brečení. Furt mluví, furt furt furt. Mám ráda ticho. O víkendu vstane o půl šesté a valí do té doby, než neusne. O víkendu v 19. Přes týden někdy usne dokonce později, než já. Chodím v 21. A už chcu prostě mít ticho a usnout a ona furt tím pantem mele
Ale jinak je super a vtipná, když peču buchtu, tak mi vždycky pomáhá, zapečený tousty umí udělat sama. Když si po sobě zamete pod stolem dorbky, tak je to fakt perfektně. Ve školce se učili lidský tělo a ona ví, k čemu je mozek, plíce atd a pořád si to pamatuje
Ona je jako strašně hodná, oproti jiným děckám, co vídám na dětským hřišti nebo ve školce je milionová a docela disciplinovaná. Ale stejně mě to nebaví, mám ráda svůj klid a vůbec nejsem mateřskej typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta no a nemůže se to všechno nabalovat u vás tak nějak na sebe? Pokud si dobře pamatuju, tak máte s manželem nějaké problémy ohledně intimního života, tak jestli se pak všechny ty frustrace nenabalují na sebe a jedno druhé nezhoršuje?
Jako já to vidím u nás, když jsme s manželem v pohodě a máme dostatek sexu, tak jsme na sebe milejší, meně po sobě štěkáme a pak i víc vydržím to dětské zlobení a všichni jsme tak nějak doma spokojenější, ale jak je období sucha, tak to je konec úplně ve všech směrech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta to je smutný ze si to neužíváš s dcerkou, ale klobouk dolu za upřímnost
přeju ti aby se to zlepšilo a byly jste kamarádky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rive ne, nedostatkem sexu to u mě není. Nejsem mateřskej typ a nikdy jsem nebyla. Nemám ráda děti, vadí mi. Samozřejmě svoje dítě ráda mám, ale ani omylem to, narozdíl od svého muže, nepovažuju za tu nejlepší věc, co se mi v životě stala.
@dixi10 kamarádky, tak o tom si můžu nechat jen zdát. Teď jsme spíš jak sourozenci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je potřeba to brát víc racionálně a mene se zaobírat pocity. Jistěže je to stereotypní tvrdá dřina, brutální zásah do volného času, finanční sebevražda a většině žen to způsobí minimálně první stupeň obezity. Ale určitě je to k něčemu dobrý, si nějaký dítě pořídit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta holka, no že si se na to teda nevyprdla. V dnešní době, kdy se můžeš úplně v poho rozhodnout být bezdětná. Za mě se člověk nemá premahat, když to tak necítí. Není to dobrý. Jinak z popisu máš malou úžasnou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, děkuji za uklidnění a názory
Jinak je mně 27 a malý bude mít 4 měsíce. Když se na mě usmeje, tak až pláči, jak mě to dojme, ale pak přijde řev a pere se to ve mně všechno
Doufám, že se to časem zlepší, až se s malým domluvím. Ale jsem šťastná za manžela, zvládne se o malého postarat a ještě mi dodává optimismus.
- Citovat
- Upravit
Ano měla jsem to také tak u prvorozeného, jen možná ne v takové míře, ptala jsem se (v cca 3m syna ) našeho známého, co už měl 2 děti, zda si někdy říkali se ženou, že to byla chyba mit dítě a jestli někdy litovali - hleděl na mě jak na magora
a odpověděl s opovržením „NE“, pak to časem přešlo, zapomeneš na tu pohodu a „sobeckost“ před porodem a už ti přijde život s dítětem normální, ale chce to čas
teď mám druhé a konečně si užívám miminko!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta píše:
@Rive ne, nedostatkem sexu to u mě není. Nejsem mateřskej typ a nikdy jsem nebyla. Nemám ráda děti, vadí mi. Samozřejmě svoje dítě ráda mám, ale ani omylem to, narozdíl od svého muže, nepovažuju za tu nejlepší věc, co se mi v životě stala.@dixi10 kamarádky, tak o tom si můžu nechat jen zdát. Teď jsme spíš jak sourozenci
Obdiv za to, ze to maminkovskem foru napises na rovinu. Ja to mam podobne, ale uvidis az dite vyroste a bude dospele, ze to bude skvele …. jen prezit tu dobu mezitim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta nejsi náhodou kozoroh? ty stavy u sebe znám taky. ale mám dva kluky, takže řvaní a ječení je furt. taky mám ráda svůj klid. teď máme střídavou výchovu a mám klidu až moc
taky by ti asi pomohlo někam odjet bez dcery nebo třeba na víkend celá rodina, abys nemusela nic dělat. znám to lítání kolem dětí. nesnáším ten bordel kolem
uklízím od rána do večea a není to vidět. ale zapojuju do toho i děti, život není procházka růžovou zahradou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ti závidím alespoň toho fungujícího manžela. Začátky i těhotenství jsem měla pekelný. V těhotenství.. no to by bylo na samostatnou zpověď a po porodu byl malej takový uřvanec, že jsem večer zvracela a brečela ve sprše z představy, že se ráno vzbudím a bude se to opakovat. Den co den, bůh ví jak dlouho.
Nejhorší je a co partnerovi nikdy neodpustim, že mě v tom totálně nechal. Měl problém se o malého postarat i půl hodiny večer. Probral se až někdy v jeho 4-5 měsících a to už mi bylo skoro k ničemu.
Jediný kdo se snažil pomoci byla moje osmdesátiletá babička. Jinak on nebo jeho rodina absolutně nic.
Fakt buď prosím ráda alespoň za manžela, nauč se víc myslet na sebe, odpočívat, když to jde tak spát, jít se třeba sama projít, nakupovat - ono opravdu bude lépe, co se miminka týče. A zatím zkus šátek jestli jsi ještě nezkoušela - byla jsem pěkně naštvaná že mě to napadlo až po 2 měsících, byl to nejlepší nápad co jsem kdy měla.
Je to náročný a strašně tě chápu. Ale ono opravdu platí, že bude líp a díky téhle myšlence si myslím, to většina z nás přežije. ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucie.krajcarova @lucie.krajcarova Ne, jsem vodnář s ascendentem ve střelci. Ale moje mamka je kozoroh a je stejná jako já, přesně to, co popisuješ. Holt to mám asi po ní. Dcera chodí každou neděli minimálně na půl dne pryč. Přes týden je ve školce, to ji vidím tak ty 3,5 hodiny, ale to se jí věnuje maximum času manžel
Takže spolu ve finále moc času netrávíme, ale i tak mi to leze na palici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem s dětmi jen část týdne, no vždycky už se těším že jdou k otci na 2-3 dny. Dva kluci umí pěkně potrápit nervy. To že mají hlad na něco, to říkají taky. Starší do 4 let skoro nemluvil, zato potom nezavřel pusu a oba teď jsou schopní vymluvit díru do hlavy. Ale jsem na ně pyšná, a šťastná když jsou oni šťastní, když se chtějí mazlit a bývá s nimi i sranda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tableta ono to může být i to období. starší syn byl tkaový živý a neposedný a hodně brečel. nakonec má ADD. mladší má teď 5,5 let a uřvaný je furt, je to takový mamánek, trochu rozmazlený. střídavá péče mu bohužel nesvědčí a je to na něm znát. je na to ještě malý, potřeboval by být více se mnou. no a co návštěvy jiných dětských kamarádek, holčičky se zabaví, nebo na hřišti? u nás to funguje skvěle. více dětí je více zábavy, jak doma tak na hřiští. a někdy jen dítě odvezu na návštěvu a pk mi ho maminka jiného chlapečka zas přivede zpět. to by ti taky mohlo vyhovovat
jinak já mám mladší ségru, my se dost mlátily a hádaly, ale stejně jsme nebyly tak hlučné jako kluci. ti moji jsou navíc ohnivá znamení, no fakt mi dávají zabrat. jsem ráda, že na ně nejsem sama, že mají i tatínka a on se konečně stará, až po rozvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit