Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19982
21.1.22 09:20

@tamararka sorry jako, ale to je svin.arna, ja se chlapovi nedivím. Rict si to měla a měla ses snažit rozmluvit mu to ohledně finanční situace, ale zatloukat to je :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.1.22 09:20
@Lenka_VER píše:
Vztahy mají být založeny na svobodě. Absolutně nechápu, jak si můžeš myslet, že máš právo brát někomu jeho rozhodnutí za co utratí své vlastní peníze a jak bude trávit svůj čas. Může se Ti to nelíbit, ale to je tak všechno.

Jenže on by taky zas neměl zapomínat že je to táta od našich dvou dětí a ne trávit po práci tři hodiny v dílně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 09:21
@VitaminC píše:
Tihle sberatele jsou nejhorsi. A jeste rybari. Cerna dira na prachy a doma udelaj houno.

A víš co je nejlepší? Mít doma IT a ten ti nezatluce ani hřebík.
Když si na to vidělaji tak co. Že máš doma povaleče bez zájmu to není náš problém :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 09:23
@JiříkMazlík píše:
A víš co je nejlepší? Mít doma IT a ten ti nezatluce ani hřebík.
Když si na to vidělaji tak co. Že máš doma povaleče bez zájmu to není náš problém :pocitac:

Ono jde taky o ten cas, ktery by meli venovat detem. A ty na me reaguj, az vyjdes zakladku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
21.1.22 09:24
@lachtanice86 píše:
@tamararka sorry jako, ale to je svin.arna, ja se chlapovi nedivím. Rict si to měla a měla ses snažit rozmluvit mu to ohledně finanční situace, ale zatloukat to je :poblion:

Souhlasím, ja bych to řekla a drzkovala.
Mne taky chlap podpořil v koupě psa, ač ho nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@tamararka píše:
Ahojky holky. Jsem tu přihlášená poprvé, ale občas si sem zaběhnu něco přečíst a tak. Nikdy jsem si nemyslela že sem budu taky psát ale bohužel došlo i na mě. Omlouvám se že to bude delší. Jsme s manželem spolu 12 let, z toho 9 manželé. On je a byl domácí kutil a technický typ. Sám si renovuje stará kola a motorky. Pochopitelně to dělá ve volném čase, což už se mi tak moc nelíbí, protože o to víc by mohl čas trávit s námi (máme dvě malé děti). Asi před třemi lety jsme u Tesca potkali nějakého starého pána se starým autem a manžel se s ním dal okamžitě do řeči. Že to auto se mu líbilo už jako malému klukovi a že barva a typ a číslo a já nevím co všechno. A domluvili se, že až pán nedostane potvrzení o řidičáku, tak se spojí a řeknou si jestli by to manžel nemohl odkoupit. Přiznám se že se mi to dvakrát nelíbilo protože jako moped kolo nebo šicí stroj je podle mě na údržbu jednodušší než auto ale neříkala jsem nic no. Asi za rok jsem toho pána potkala a už z dálky se ke mě hnal, že jsem ta paní od toho pána že na něj ztratil kontakt a že už nemůže řídit a auto prodává a je na něj spousta zájemců, ale že manžel byl první a tak má přednost. A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme. Jenže minulý čtvrtek jel manžel večer na nákup a potkal se tam s tím pánem no a celé to prasklo. Manžel mi strašně vynadal, že se vrtám v něčem čemu nerozumím, odstěhoval se do obýváku a už týden mluví jen s dětmi. Já už zkusila všecko. Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.

A ty ses mu přiznala, žes mu to před těma dvěma roky neřekla schválně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
@tamararka píše:
Jenže on by taky zas neměl zapomínat že je to táta od našich dvou dětí a ne trávit po práci tři hodiny v dílně.

Je spoustu lidí co po práci něco dělají.
A 3 hodiny to není moc.
A navíc jestli máš kluka počítej že bude zachvilku v dílně s tátou ;)
Alespoň se něco naučí a nebudou budižknicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 09:25
@tamararka píše:
Ahojky holky. Jsem tu přihlášená poprvé, ale občas si sem zaběhnu něco přečíst a tak. Nikdy jsem si nemyslela že sem budu taky psát ale bohužel došlo i na mě. Omlouvám se že to bude delší. Jsme s manželem spolu 12 let, z toho 9 manželé. On je a byl domácí kutil a technický typ. Sám si renovuje stará kola a motorky. Pochopitelně to dělá ve volném čase, což už se mi tak moc nelíbí, protože o to víc by mohl čas trávit s námi (máme dvě malé děti). Asi před třemi lety jsme u Tesca potkali nějakého starého pána se starým autem a manžel se s ním dal okamžitě do řeči. Že to auto se mu líbilo už jako malému klukovi a že barva a typ a číslo a já nevím co všechno. A domluvili se, že až pán nedostane potvrzení o řidičáku, tak se spojí a řeknou si jestli by to manžel nemohl odkoupit. Přiznám se že se mi to dvakrát nelíbilo protože jako moped kolo nebo šicí stroj je podle mě na údržbu jednodušší než auto ale neříkala jsem nic no. Asi za rok jsem toho pána potkala a už z dálky se ke mě hnal, že jsem ta paní od toho pána že na něj ztratil kontakt a že už nemůže řídit a auto prodává a je na něj spousta zájemců, ale že manžel byl první a tak má přednost. A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme. Jenže minulý čtvrtek jel manžel večer na nákup a potkal se tam s tím pánem no a celé to prasklo. Manžel mi strašně vynadal, že se vrtám v něčem čemu nerozumím, odstěhoval se do obýváku a už týden mluví jen s dětmi. Já už zkusila všecko. Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.

Tohle jsi pěkně podělala. Já bych tohle bral jako zradu. Nic lepší pro tebe nemám, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
21.1.22 09:25
@tamararka píše:

Nejspíš to bere jako podraz a už Ti nevěří. Možná bys ho mohla trochu zklidnit tím, aby si uvědomil, že by to auto kupoval ze společných peněz (nebo ne?), Ty bys stejně nesouhlasila a tak ses nechtěla zbytečně hádat. Ale ta důvěra už je pryč, s tím se smiř.

• Citovat
  • Upravit
2160
21.1.22 09:26
@JiříkMazlík píše:
@fera21 no tak mi ukaž nějaký v pěkném stavu. Co není do. kurveny. A favorit už jde pěkně nahoru a vem si třeba Š100 za kolik se prodává.
Pěkný stav neznamená že ho z dálky někde vidíš jet po silnici a o tom množství z úspěchem pochybuji

Věř tomu, že v tomhle odvětví se pohybuju už asi šest let a ten vývoj cen znám. Dokonce vím co a kdy se prodalo a za kolik. A triko si tím fakt nehoním. A favorit, pokud to teda není rér model, tak přes padesát tisíc se prodává hodně obtížně, pokud má málo najeto a v životě nejel v dešti, tak strop je 65. Ona i taková 136 GL (pokud se v tom trochu vyznáš a víš, co to je) je přes sto tisíc dost složitě prodejná (ano, na bazoši najdeš jednu za 230 tisíc, ale ten pán to prodává už tři roky a furt nic). A právě to je problém, že spousta lidí vidí, že se to za tolik nabízí, ale už neví, že z deseti Š100 za 200 tisíc se prodají třeba dvě a to jen u toho, kdo tomu umí udělat obr kampaň (viz nedávno Škoda 105 za 600 tisíc). Zbytek se stáhne a čeká na jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42420
21.1.22 09:27

A tady je názorně vidět rozdíl mezi ženským a mužským myšlením. Ženy se oddaně věnují dětem, domácnosti a práci, a naplňuje to devadesát procent z nich.
Většině mužů to nestačí, potřebují ještě nějaký bonus, protože jsou celoživotní hračičkové. A rozhodně to neznamená, že by doma nedělali nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 09:27
@VitaminC píše:
Ono jde taky o ten cas, ktery by meli venovat detem. A ty na me reaguj, az vyjdes zakladku.

Milá zlatá. Víš kolik mi je? Tak se do mě Nes.er :pocitac: nebo zapomenu na určité zásady slušnosti ;)
No ale tři hodiny ta den to má i na děti času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972
21.1.22 09:28

Asi by to chtělo více informací. Kolik peněz a tak.
Ale ano, udělala jsi chybu.
Rozumím tomu, že se zlobí. Ale jak dlouho to dokáže, to víš jen ty.
Každopádně, nevím, co by se muselo stát u nás, aby se manžel urazil až tak, že odejde z ložnice.

Už někdy takto z ložnice odešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.1.22 09:28

A proč není naštvaný na dědka, že ztratil kontakt. Já běžně zapomínám a na chlapa bych asi štěkala, že opravdu nemám. v hlavě jeho kšefty. Jistě ti manža nepřipomíná, kdy máte jít s dětmi k zubaři nebo že vyrostli z bot :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.1.22 09:30

Vzala sis domácího kutila a člověka, co se tomu rád věnuje. Nelíbí se ti, že se tomu věnuje ve svém volném čase - ok, a i kdy jinde by se tomu měl věnovat? Samozřejmě v rozumné míře, né 8 hodin denně. A když natrefí na něco, o co by měl fakt zájem a když je to k prodeji, tak ty mu to neřekneš? :) A rozhodneš za něj, že to vlastně nechce a nepotřebuje… No taky by se mi to nelíbilo.

Dej tomu čas, nic jiného asi nepomůže, hlavně nic sama nekupuj, když tomu nerozumíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí