Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
21.1.22 10:02

@JiříkMazlík Ja mam skvelou naladu. To ty se zdas krapet hysterickej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
@VitaminC píše:
@Cucajz Mas mou uprimnou soustrast.

Díky, ale já si na toho sysla už zvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310

8o 8o
Me asi nikdy neprestane udivovat jake jsou nejake ženy..no..učebnicové…manželky :roll:
Chudáci chlapi fakt

• koníček mit chlap musi, ale jen v urcený cas a na omezenou dobu
  • penize na svuj konicek rozhodne musi byt schvalený manzelkou.
  • veskere poteseni, radost a hracickovaní muzu musi byti potlaceni v zárodku. Nebo alespon nepodporovat, kroutim ocima a mit blby kecy
  • druh zabavy ve volnem case muže musi korespondovat a poctem a vekem dětí a samozrejme vše schvaluje manzelka
  • ty manzelky ve vyssim levelu :lol: dokonce zamerne škodí a dělají podrazy aby manzel nemel na radost ze svych konicku a přání vubec moznost uskutecnit..viz zakladatelka..

Husty. I podle toho projevu. Já je uplne vidim ty manzelky….jedovatý, protivny, nespokojeny, asi smutny… :nevim: s jedinym zamerenim: domacnost, deti..bez svych konicku, rozvoje, cílů…
Nenapadlo te treba zakladatelko ze je v te dilne hlavne proto ze je tam radeji nez doma?!!! Se nedivim
Takovouhle svinarnu bych neodpustila a hodne by me to ranilo. Neumim si to predstavit ze by mi manzel neco takoveho udelal
Chapu tveho manzela, je mi ho lito. Neustale je trestan za svuj konicek a jeste zamerne mu škodit..
Cely zivot mam velmi narocny konicek (kazdy den xhodin a min 2vikendy v mesici mimo domov) jak casove tak financne. A k tomu dve deti. Kdyz je podpora manzela a rodiny tak to není problem
Bez toho co delam by mi v zivote neco hodne chybelo a rozhodne bych to nevymenila za kazdodenni rodinnou pohodicku a klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
21.1.22 10:03
@tamararka píše:
Ahojky holky. Jsem tu přihlášená poprvé, ale občas si sem zaběhnu něco přečíst a tak. Nikdy jsem si nemyslela že sem budu taky psát ale bohužel došlo i na mě. Omlouvám se že to bude delší. Jsme s manželem spolu 12 let, z toho 9 manželé. On je a byl domácí kutil a technický typ. Sám si renovuje stará kola a motorky. Pochopitelně to dělá ve volném čase, což už se mi tak moc nelíbí, protože o to víc by mohl čas trávit s námi (máme dvě malé děti). Asi před třemi lety jsme u Tesca potkali nějakého starého pána se starým autem a manžel se s ním dal okamžitě do řeči. Že to auto se mu líbilo už jako malému klukovi a že barva a typ a číslo a já nevím co všechno. A domluvili se, že až pán nedostane potvrzení o řidičáku, tak se spojí a řeknou si jestli by to manžel nemohl odkoupit. Přiznám se že se mi to dvakrát nelíbilo protože jako moped kolo nebo šicí stroj je podle mě na údržbu jednodušší než auto ale neříkala jsem nic no. Asi za rok jsem toho pána potkala a už z dálky se ke mě hnal, že jsem ta paní od toho pána že na něj ztratil kontakt a že už nemůže řídit a auto prodává a je na něj spousta zájemců, ale že manžel byl první a tak má přednost. A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme. Jenže minulý čtvrtek jel manžel večer na nákup a potkal se tam s tím pánem no a celé to prasklo. Manžel mi strašně vynadal, že se vrtám v něčem čemu nerozumím, odstěhoval se do obýváku a už týden mluví jen s dětmi. Já už zkusila všecko. Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.

Nedivím se mu, ztratil k tobě důvěru a ta se hodně těžko získává zpět :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.1.22 10:04
@VitaminC píše:
Nemusi. Ale zakladatelka to tak podala, ze jeji muz tim travi drtivou vetsinu casu. Kde je pak prostot pro jeji volny cas.

Tak zakladatelka nepíše, že by neměla prostor pro svůj volný čas, tak se nejspíš domluvili. Ostatně tak by se mělo dít ve všech vztazích.
Zakladatelka řeší, že je na ní manžel naštvaný, že mu zatajila něco, co moc chtěl. Tebe by to fakt nenakrklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 10:04

@M.I.L.F. A ma i tvuj manzel k dispozici dva vikendy zcela pro sebe?
Skoda, ze pak vam uz nezbyva zadny vikend, ktery byste spolu stravili vsichni jako rodina a jeli treba do zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:05
@VitaminC píše:
@JiříkMazlík Ja mam skvelou naladu. To ty se zdas krapet hysterickej.

No tak já už si svou porci léků po ránu vzal. A tohle není hysterie ale jen těžce agresivní nálada chápeš zlatíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.1.22 10:05
@Russet píše:
Pro kus šrotu bude dělat hysterku. To jsem četla. Ať vynadá dědkovi, že mu nezavolal.

Tak to máš opravdu jiné vnímání psaného textu a jiné chápání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
21.1.22 10:06
@JiříkMazlík píše:
Víš že jsi frigidní ku.nda a klidně to nahlaš.
Tvoje myšlení bych chtěl mít. Koukej zalézt ke sporáku a udělej oběd :kytka:
PS 13=28 :jazyk:

A jak nemůže mít koníček? Tebe bych chtěl mít doma. Už by si stála s taskama u popelnic jako nechtěně zboží :poblion:

Příspěvek upraven 21.01.22 v 09:39

To, co udělala zakladatelka, je pěkný podraz, ale ty seš totálně mimo.

Tady nejde o to, že bys u dětí nemohl mít koníček. Tady jde o to, že když se zašiješ každý den po práci na tři hodiny ke svému koníčku, tak ti na tu rodinu nezbyde vůbec žádný čas. A kdyby se rozhodla i ta ženská, že chce taky tři hodiny denně na svůj koníček, tak to by děti pak asi vychovávaly samy sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.1.22 10:06

Jak můžete psát o chlapovi, když se demostrativně stěhuje z ložnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:09
@Russet píše:
Jak můžete psát o chlapovi, když se demostrativně stěhuje z ložnice???

To jí měl jako dát pěsti aby byl chlap :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106364
@Russet píše:
A jako hysterka se protestačně stěhuje do obýváku. Pán tvorstva
tohle není hysterie , ale podraz od partnera …taky bych s takovým nechtěla sdílet loze
@JiříkMazlík píše:
Jo takhle takže když si tě ten tvůj nasel tak se stalo: uvázal psa na řetěz :poblion:
Tak to mu pěkně gratuluji že je těžce pod pantoflem a dělá jen to co ty chceš.
Co ty jsi za hovadko :pocitac:
myslim, ze spolu nejsou tak dlouho …situace se ještě muže vyvíjet
@VitaminC píše:
@Venetia Tri hodiny on, tri hodiny ja.. Hmm. To nemuzeme stihnout, protoze chodime spat v deset.
reseni se vzdy najde , muzete se vystřídat obden
@JiříkMazlík píše:
Konečně normální žena :hug:
No jak je zde vidět tak některým bůuu stačí že je manžel v bytě a kouká na tv a říkají tomu starání o děti a přitom ty si hrají na podlaze sami :mrgreen:

no jasne, protom, az deti trochu odrostou muze je poslat za tatou do dílny a hned ma pro sebe spoustu casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794

@Paola21 Zakladatelka psala, ze travi tri hodiny po praci v dilne. Umis si to ty predstavit? Nevim, v kolik konci tvuj muz, ale ja si to predstavit neumim, ani nechci. U nas se to neslucuje s fungovanim domacnosti, aniz bych si tady pripadala jak otrok, manzilek prisel v sedm k veceri, umyl se a sel si lehnout. Proste ne. Ja mam taky narok na svoje volno. At se tam zavre na celou sobotu, klidne. Ja se sbalim na celou nedeli. Ale uprimne, byl by to muj chlap, ktery by protestoval, ne ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
21.1.22 10:10
@Russet píše:
Pro kus šrotu bude dělat hysterku. To jsem četla. Ať vynadá dědkovi, že mu nezavolal.

Mně by nastvalo, že mi tohle děla za mými zády a rozhoduje za mě, jestli něco potřebuji nebo ne. Není to moje mamka, aby mi diktovala, co smím a nesmím dělat. Ohledně těch deti - mohla s nim o tom promluvit, ze chce aby s nimi trávil víc času, jednat s nim férově a ne dělat podrazy. Když mají synka, stejně se tam za chvíli zasije s tátou. Dále, pokud se chová jak se chová, není divu, že manžel utíká. Dost možná neutíká od deti, ale od své staré, která mu leze na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 10:11

@Venetia Manzel zakladatelky, typicky sobecek, zadne reseni nehleda. Zavre se do dilny a je mu to sumak. Proto se taky zakladatelka uchylila k takove prasarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí