Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
21.1.22 10:12
@Janli píše:
Já mám taky koníček se kterým můj chlap není úplně smířenej a on má taky svou sběratelskou vášen, co mi trhá žíly. Ale ani jeden z nás dvou by si nedovolil takovej podraz. Jestli něco koupíme nebo ne, to je věc druhá, důležitá je vzájemná dohoda. Z představy, že s dětma končí veškerý koníčky, člověk má jen chodit do práce a starat se o děcka, z toho se mi rolujou fusekle i jako ženské. A pohled dítěte - Jako malá holka jsem s tátou trávila spoustu času v garáži, opravovali jsme auta, asistovala jsem mu při všem, co tam vyráběl. Nikdy jsem to nepovažovala za ztracenej čas. Naopak, líp prožitej čas s tátou neznám a dalo mi to do života tak obrovskou devizu, že ji žádná škola nenahradí.
Udělala jsi nehoráznej podraz, nejde o to auto, ale o tvoje chování k manželovi. Takový trochu k zblití, že se takhle chová dospělá ženská k člověku se kterým sdílí všechno…..
:potlesk: Manžel má u domu svoji stolařskou dílnu. Povoláním je manažer a má toho v práci nad hlavu. Aby vyčistil hlavu, vyrábí nádherné kusy nábytku ze dřeva. Za poslední rok udělal asi 10 nádherných stolů. Všichni kdo je vidí, je po něm chtějí. Všechny stoly „prodává“ za cenu materiálů ale většinou ani to ne. Prostě je to hobby a doma jaksi všechen ten nábytek mít nemůžu, tak to musí jít dál. V sobotu ráno si tam zatopí a tráví tam čas. A já má zase svůj čas pro sebe. Není to každou sobotu, ale když má čas a chuť, je tam. Dcera tam za ním občas zajde a pak nadšená přiběhne: dívej mami co jsme s taťkou vyrobili. Nebo odpoledne vemu víno a jdu za ním. Sedím u krbových kamen, sleduju ho při práci a jsem na něho pyšná.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:12

Tak zajímavý že u nás v práci když něčí žena jede k doktorovi či někam na volnočasové aktivity tak dítě přiveze a muz ji ho v práci pohlídá a jak šou děti šťastné když můžu s tátou prolézat kamiony. Pak i brečí že nechtějí ještě domu. Tak že to samé až budou zakladatelky děti chuzeschopne tak klidně můžou kutit s tátou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.1.22 10:13
@VitaminC píše:
@Paola21 Zakladatelka psala, ze travi tri hodiny po praci v dilne. Umis si to ty predstavit? Nevim, v kolik konci tvuj muz, ale ja si to predstavit neumim, ani nechci. U nas se to neslucuje s fungovanim domacnosti, aniz bych si tady pripadala jak otrok, manzilek prisel v sedm k veceri, umyl se a sel si lehnout. Proste ne. Ja mam taky narok na svoje volno. At se tam zavre na celou sobotu, klidne. Ja se sbalim na celou nedeli. Ale uprimne, byl by to muj chlap, ktery by protestoval, ne ja.

Umím, kde je vůle a domluva, tak to může fungovat. A že je to denně si nemyslím nebo kde to píše? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.1.22 10:14
@M.I.L.F. píše:
8o 8o
Me asi nikdy neprestane udivovat jake jsou nejake ženy..no..učebnicové…manželky :roll:
Chudáci chlapi fakt
  • koníček mit chlap musi, ale jen v urcený cas a na omezenou dobu
  • penize na svuj konicek rozhodne musi byt schvalený manzelkou.
  • veskere poteseni, radost a hracickovaní muzu musi byti potlaceni v zárodku. Nebo alespon nepodporovat, kroutim ocima a mit blby kecy
  • druh zabavy ve volnem case muže musi korespondovat a poctem a vekem dětí a samozrejme vše schvaluje manzelka
  • ty manzelky ve vyssim levelu :lol: dokonce zamerne škodí a dělají podrazy aby manzel nemel na radost ze svych konicku a přání vubec moznost uskutecnit..viz zakladatelka..
Husty. I podle toho projevu. Já je uplne vidim ty manzelky….jedovatý, protivny, nespokojeny, asi smutny… :nevim: s jedinym zamerenim: domacnost, deti..bez svych konicku, rozvoje, cílů…
Nenapadlo te treba zakladatelko ze je v te dilne hlavne proto ze je tam radeji nez doma?!!! Se nedivim
Takovouhle svinarnu bych neodpustila a hodne by me to ranilo. Neumim si to predstavit ze by mi manzel neco takoveho udelal
Chapu tveho manzela, je mi ho lito. Neustale je trestan za svuj konicek a jeste zamerne mu škodit..
Cely zivot mam velmi narocny konicek (kazdy den xhodin a min 2vikendy v mesici mimo domov) jak casove tak financne. A k tomu dve deti. Kdyz je podpora manzela a rodiny tak to není problem
Bez toho co delam by mi v zivote neco hodne chybelo a rozhodne bych to nevymenila za kazdodenni rodinnou pohodicku a klídek

To, co udělala zakladatelka, je pro mě silně přes čáru, to jen pro začátek.

Ale tys vypsala pár věcí, které skutečně platí, ať se ti to líbí nebo ne. Například manželství by výdaje v řádu xy tisíc opravdu měly projít nějakým společným schvalovacím procesem, protože to jsou tak nějak společné peníze.

Btw, kolik ti tak přes ten tvůj koníček zbývá času na to, abys třeba jela se svými vlastními dětmi přes víkend na nějaký výlet? Podpora manžela je fajn, taky se doma podporujeme ve svých vlastních potřebách a způsobech, jak trávit svůj čas, ale u vás je to tak děsivě nevyvážené (buď vůči manželovi, nebo vůči dětem), že bych se tím fakt nekasala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:15
@VitaminC píše:
@Paola21 Zakladatelka psala, ze travi tri hodiny po praci v dilne. Umis si to ty predstavit? Nevim, v kolik konci tvuj muz, ale ja si to predstavit neumim, ani nechci. U nas se to neslucuje s fungovanim domacnosti, aniz bych si tady pripadala jak otrok, manzilek prisel v sedm k veceri, umyl se a sel si lehnout. Proste ne. Ja mam taky narok na svoje volno. At se tam zavre na celou sobotu, klidne. Ja se sbalim na celou nedeli. Ale uprimne, byl by to muj chlap, ktery by protestoval, ne ja.

Víš jak se budou mít doma dobře v neděli když vypadnes :palec:
To bych ti děti hlídal nonstop jen abych tě nemusel vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
21.1.22 10:17
@Paola21 píše:
Umím, kde je vůle a domluva, tak to může fungovat. A že je to denně si nemyslím nebo kde to píše? Děkuji.

Věřím, že většina chlapů raději tráví čas v garáži nebo dílně, než doma s protivnou ženskou, která začne štěkat jen co vstoupí do dveří. Takže bych začala hledat problém u sebe, proč je chlap raději jinde než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388

@M.I.L.F. Hele ale koníčky ve vztahují mít i já. Ve finále si žijeme tak trošku každý pí svém, ale na druhou stranu, trávit každou volnou minutu s mužem nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
@JiříkMazlík píše:
Tak zajímavý že u nás v práci když něčí žena jede k doktorovi či někam na volnočasové aktivity tak dítě přiveze a muz ji ho v práci pohlídá a jak šou děti šťastné když můžu s tátou prolézat kamiony. Pak i brečí že nechtějí ještě domu. Tak že to samé až budou zakladatelky děti chuzeschopne tak klidně můžou kutit s tátou ;)

A dokud nejsou chůzeschopné, tak jako ženská nepotřebuje, aby se o děti (nebo ostatně i o ni, částečně o domácnost… ) staral taky chlap? Btw, je dost jiné, když dítě jednou za čas jede za tátou do práce, a když musí trávit každý den tři hodiny s tátou v dílně, protože ten mu jinak svůj čas věnovat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10972

8o co se to tady strhlo? Určitě je fajn, když má chlap koníček, ale jak tady kdosi psal, že zaleze po práci někam na tři hodiny k autu je fakt hodně.
Jsem velmi tolerantní. Ale máme dvě děti a i já chci mít koníčky a záliby. A pokud by manžel přišel domů a zalezl na tři hodiny den co den do dílny, aby uspokojil své tužby, tak jako to asi ne. Co můj volný čas a koníčky? A ty děti?
Příchodem dětí se skutečně musí ubrat ze svého a ten čas rozdělit rozumně. Však to pak neznamená, že je, chlap podpantoflak.
A pokud by měl chlap tenhle koníček už dříve, tak ok, ale před založením rodiny bych to komunikovala a určitě bych nebyla s chlapem, který si myslí, že se nic nezmění. Naštěstí jsem na tyhle sobce ve svém životě nenarazila.
Všeho s mírou a vyváženě. Ale určitě ne každý den a pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
@Russet píše:
Pro kus šrotu bude dělat hysterku. To jsem četla. Ať vynadá dědkovi, že mu nezavolal.

jsi schopna pochopit, ze pro nej to není kus šrotu?
Ty nemas nic co te bavi, na cem ti zalezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.1.22 10:18
@JiříkMazlík píše:
Víš jak se budou mít doma dobře v neděli když vypadnes :palec:
To bych ti děti hlídal nonstop jen abych tě nemusel vidět

Hele, vzal sis ráno ty léky opravdu všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.1.22 10:19

@VitaminC samozrejme ze ma muj manzel konicky a vychazi nam to tak ze tak nejak prostridame plus fungujici rodina na hlidani pri souběhu akcí, deti prarodice miluji a uzivaji spolecny cas
Do zoo chodime pravidelne, deti si bereme nekdy sebou na akce. S manzelem mame hodne casu na sabe vecer a v noci - fakt nechodime spat v 10 :lol: a mame chuvu ktera hlida pravidelne 2× v tydnu vecer aby jsme meli cas na vecere a spolecne pratele
Jde jen o to byt trochu akcni, umet planovat, organizovat a nebyt shnilej a otravenej zivote m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.1.22 10:20
@berusa.m píše:
Věřím, že většina chlapů raději tráví čas v garáži nebo dílně, než doma s protivnou ženskou, která začne štěkat jen co vstoupí do dveří. Takže bych začala hledat problém u sebe, proč je chlap raději jinde než doma.

jo u nás teď doma máme řemeslníka a ten to dělá všechno tááák dlouho (máme ho díkybohu placeného jako úkolovku :) ), manžel s ním hodil řeč jako chlap s chlapem a vylezlo z něj, že vlastně domů nepospíchá, že je radši u nás než se ženskou doma. :nevim:
To stejné před Vánoci, přála jsem kolegovi hezké Vánoce a on, že hezké asi nebudou, že neví, jak to vydrží se ženskou tak dlouho v kuse doma. Je to celkem rozšířené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:21
@VitaminC píše:
@Venetia Manzel zakladatelky, typicky sobecek, zadne reseni nehleda. Zavre se do dilny a je mu to sumak. Proto se taky zakladatelka uchylila k takove prasarne.

A ty jsi typická blbka :nevim:
No víš třeba když v dilně pro dítě děláš " závodní karu tak je to dle tebe taky vyhozený čas?
Vše je o domluvě a neznamená to že nemůžete jet na výlet. Přes týden ti může opravit třeba auto udelat údržbu ale to ne on by dle tebe měl dát auto do servisu a být doma :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42407
21.1.22 10:21

Tady je prostě krásně vidět, jak to někde jde, není problém rozdělit si volný čas, najdou se i ženy, které jsou hrdé na to, že mají muže s koníčkem, který nedegeneruje u bedny s kuželkou, rozvíjí se a něco vytváří.

Pak je tu ta druhá skupina… Připomíná mi to „nikam nepojede, už se narajzoval dost“
Tady se pod zaklínadlo rodinný život schová netolerance, manipulace, nerespekt.
Díky existenci druhé skupiny se někteří muži tak moc brání sňatku, nebo jinak řečeno, moc nadšeně se do něj nehrnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí