Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106083
21.1.22 10:57
@zrnko píše:
Zakladatelka dostala cocku doma a ted jeste tady :)
Nedivim se. Ale rikam si, proc, kdyz s panem mluvila, tak nedala jemu znovu cislo na manzela nebo mu rovnou nezavolala, neposlala sms, ze s nim zrovna mluvi/mluvila. V dobe mobilu v takove situaci nechapu cekani na doma, nez neco reknu. Takze to zapomenuti (vedome nebo podvedome) je podle me jenom vymluva.

udělala to schválně, ne ze zapomněla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
@Liberalissima píše:
Od té doby, co máme rovnoprávnost, a nevyznáváme názory jakože ženská se má zabavit vařením a šůrováním, a chlap má mít neomezené volno i finance na cokoli se mu zamane.

Rodina je obou, jsou rovnocenní partneři. Ukaž mi ženskou, která stráví koníčkem tři hodiny DENNĚ, strká do toho rodinné finance, a místní osazenstvo by jí nerozneslo na kopytech :cert:

Příspěvek upraven 21.01.22 v 10:50

Prosim!! Tady :mrgreen: :mrgreen: ale již jsem roznesena
Ale 1-2dny v tydnu na mou zabavu nechodim/se neuvastnim. Ale to zase jsou ty dny kdy mame tu chuvu večer na rande s mužem…takze zase spatne asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
@JiříkMazlík píše:
Protože ráda dělá naschvály :mrgreen:
A navíc si myslím, že kdyby jí moc chtěla tak ji to manžel koupi ;)

Manzel mi nemusi nic kupovat. Predstav si, ze vybere celou vyplatu a necha mi ji ve spajzu! 8o
Mame spolecne penize a spolecne o nich rozhodujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
21.1.22 10:58

@M.I.L.F. Ty máš děti 16 a 17 let a ještě k vám chodí paní na hlídání? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
21.1.22 10:59
@JiříkMazlík píše:
A nebývá většinou třeba kojenec skoro celý den v postýlce :mrgreen:
8o 8o 8o

To myslíš vážně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 11:00
@M.I.L.F. píše:
Ale 1-2dny v tydnu na mou zabavu nechodim/se neuvastnim. Ale to zase jsou ty dny kdy mame tu chuvu večer na rande s mužem…takze zase spatne asi :lol:

Ty ale nepracujes. Tak se tim prestan furt ohanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
21.1.22 11:00
@SlečnaDahlia píše: :mrgreen: :mrgreen: Ne, tvl, kojenec, čili dítě do roku věku, fakt nebývá skoro celý den v postýlce :mrgreen: To tak pár týdnů po příchodu z porodnice a leckdy ani to ne.

ale určitě nemá moc pojem o tom, jestli s nim travi čas otec nebo matka.
stejně většinu casu prospi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
21.1.22 11:01
@tamararka píše:
Ahojky holky. Jsem tu přihlášená poprvé, ale občas si sem zaběhnu něco přečíst a tak. Nikdy jsem si nemyslela že sem budu taky psát ale bohužel došlo i na mě. Omlouvám se že to bude delší. Jsme s manželem spolu 12 let, z toho 9 manželé. On je a byl domácí kutil a technický typ. Sám si renovuje stará kola a motorky. Pochopitelně to dělá ve volném čase, což už se mi tak moc nelíbí, protože o to víc by mohl čas trávit s námi (máme dvě malé děti). Asi před třemi lety jsme u Tesca potkali nějakého starého pána se starým autem a manžel se s ním dal okamžitě do řeči. Že to auto se mu líbilo už jako malému klukovi a že barva a typ a číslo a já nevím co všechno. A domluvili se, že až pán nedostane potvrzení o řidičáku, tak se spojí a řeknou si jestli by to manžel nemohl odkoupit. Přiznám se že se mi to dvakrát nelíbilo protože jako moped kolo nebo šicí stroj je podle mě na údržbu jednodušší než auto ale neříkala jsem nic no. Asi za rok jsem toho pána potkala a už z dálky se ke mě hnal, že jsem ta paní od toho pána že na něj ztratil kontakt a že už nemůže řídit a auto prodává a je na něj spousta zájemců, ale že manžel byl první a tak má přednost. A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme. Jenže minulý čtvrtek jel manžel večer na nákup a potkal se tam s tím pánem no a celé to prasklo. Manžel mi strašně vynadal, že se vrtám v něčem čemu nerozumím, odstěhoval se do obýváku a už týden mluví jen s dětmi. Já už zkusila všecko. Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.

Pohnojila si to teda solidně, nedivím se mu, že je naštvanej. Věř tomu, že tohle se ti vrátí i s úrokama, až budeš něco chtít, a manžel ti řekne, že ani omylem, protože to nepotřebujete. Tohle bude rozdýchávat asi hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 11:02

@Šarlota4 tak pochybuji že jeho plat bude 200tis :wink:a co mi víme o tom jakou práci v programování děla :nevim:
Ano jsem hnusný a sprostý hulvát děkuji že jsis toho všimla :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
@Venetia píše:

Tak tim lip pro toho otce, az si mama bude vybirat svoje tri hodiny volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
@Liberalissima píše:
No to bych chtěla vidět, jestli by lidi byli tak shovívaví i k matce, která denně stráví tři hodiny svým koníčkem, a děti nechá celou tu dobu komplet chlapovi 8)

Hale a jde je problem?! Otec je mene nez matka? Ja tedy vyuzivam vetsinou cas na muj zajem kdyz jsou deti ve skole, ale kdyz to nejde a nebo vikendy tak ano, hlida tatinek. Nerozumim tomu proc by to mel byt problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
21.1.22 11:03
@M.I.L.F. píše:
Ale 1-2dny v tydnu na mou zabavu nechodim/se neuvastnim. Ale to zase jsou ty dny kdy mame tu chuvu večer na rande s mužem…takze zase spatne asi :lol:

Ale výše píšeš, ze pracujes na půl úvazku a děti jsou 15 +, to je pak míchání jablek s hruškama, když se chceš porovnat s ženskou se školkalčem nebo školákem, se kterým je potřeba dělat domácí úkoly, nedejboze něco víc, třeba logopedii, fyzioterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 11:03
@someargue píše:
Napsala jste tp velmi trefně. Nerespekt… to je to slovo, to co ona mu provedla

Mě napadají ostřejší slova. Pohrdání, pýcha, intolerance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 11:04
@Venetia píše:

No právě. A maximálně když nebude v postýlce tak poleze po podlaze :lol: ;) a je mu jedno jestli vedle něj leze táta máma či koucour :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
21.1.22 11:04
@berusa.m píše:
@M.I.L.F. Ty máš děti 16 a 17 let a ještě k vám chodí paní na hlídání? 8o

Nee to byl čas jejich prichodu domu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek