Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
21.1.22 11:10
@M.I.L.F. píše:
pracuji. Ale stihnu praci+ zabavu do cca 17hod. V týdnu
Deti chodi domu vetsinou kolem 14hod domu pokud se nepletu. Takze moje nazory jsou zcela k tematu :*
Znovu: jde o organizaci a chuť si zivot zaridit.

Nemusíš si tady obhajovat svůj život. Jestli jste tak vy šťastní, tak je to absolutně v pořádku a ostatní vám můžou jen závidět. :srdce: Těžko se to vysvětluje ženám, které jsou ve svém životě jen matky a děti jsou jejich středobodem vesmíru a jediný program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794

@Venetia Oba si nechavame stejne „kapesne“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106398
@VitaminC píše:
@Paola21 Ne. Jeji manzel chtel to auto koupit bez domluvy s ni. Proto mu to zatajila. Zachovala se stejne sobecky jako on.

jak bez domluvy, toho pana potkali společně, na domluvu měli dostatek casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 11:11
@VitaminC píše:
@Paola21 Ne. Jeji manzel chtel to auto koupit bez domluvy s ni. Proto mu to zatajila. Zachovala se stejne sobecky jako on.

Ona o tom věděla od prvního setkání stím dědou a určitě o tom museli spolu mluvit. No prostě teď si nakakala madam do bot a myslím, že ten její neutekl dál jen kvůli dětem. A s těma se baví normálně logicky když mu nic neudělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 11:11
@berusa.m píše:
Vic takových otců, co naučí své děti jak držet šrubovák. :palec: Je vás jako šafránu!

Jen mě baví je vyrábět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106398
21.1.22 11:12
@Zatimtajnej píše:
Jen mě baví je vyrábět :mrgreen:

ty deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
21.1.22 11:12
@Betty MacDonald píše:
Já to tak měla 8o.

Fakt každý den odpoledne aspoň tři hodiny? Po práci? Vážně každý den? Takže jsi je viděla ráno a pak až šly večer spát? A manželovi to vyhovovalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 11:13
@Venetia píše:
ty deti?

To ne přece ty šroubováky :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.1.22 11:15

Ja bych to brala jako podraz. V manzelstvi se mate oba podporovat a to ze ty jeho konicek vidis jako nesmysl je tvuj problem. Vem si, ze on by te taky nepodporoval v tom co mas rada. Taky bych byla nastvana. Schvalnosti v manzelstvi neschvaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@VitaminC píše:
@Zatimtajnej S tim, ze to zamlcela, nesouhlasim. Zaroven se ale nedivim a o tom je tahle diskuze.
A zatim jsi mi neodpovedel, od jakeho veku beres deti do dilny, aby si maminka odpocinula.

Já bych řekl, že je to docela jisté, že to zamlčela, ten text mluví jasně:
A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme.
Jinak dočítal jsem diskuzi, tak odpověď trvala, omlouvám se za zdržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
@M.I.L.F. píše: :zed: Moje děti jsou štastné a jsme spolu vice nez vetsina domacností
Manzela konicek je 2× tydne dopoledne, jednou tydne od odpoledne do pozde do vecera. Vikend ma tedy vetsinou volny. To za prve.
Za druhe. Ja nemam praci od - do. Dejme tomu ze se to da rovnat polovicnimu uvazku. Kazdopadne kdyz se deti vraci domu ze skoly a krouzku (mladsi 16, starsi 17) tak uz mam hotovo - jak prace tak zájem. Manzel ma uplne volnou prac dobu. Nekdy je cely den doma, nekdy je pryc cely den. Jak potrebuje.
A ty dva volne vecery/noc v tydnu uz deti se chystaji do postele atd kdyz odchazime
Z tech vikendu kdy jsem pryc si nekdy starsi beru sebou a mladsi je s muzem. Deti to miluji si od sebe odpocinou
Takze dekuji za péči, ale náš rodinny zivot je zcela v poradku :lol:
Nedelame si podrazy, podporujeme se, duverujeme si, nebuzerujeme se a nepocitame kdo kolikrat koupal, varil..proste se doplnujeme a zastupujeme v cinostech podle potreby
Jak jsem psala. Staci chtit a nebyt otrávenej zivotem a nechtit po dalsich at jsou otraveni taky

Tak ale uznej že to je něco úplně jiného, než když jeden z rodičů končí klasický fulltime kolem páté a je pak ještě tři hodiny v dílně, kam si děti nebere (vycházím z infa zakladatelky). To se pak doma a s dětmi fakt nezapojuje a nevím, na co si je vůbec dělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 11:16
@JiříkMazlík píše:
Protože ráda dělá naschvály :mrgreen:
A navíc si myslím, že kdyby jí moc chtěla tak ji to manžel koupi ;)

Nihilisto! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.1.22 11:17
@VitaminC píše:
@Paola21 Ne.Jeji manzel chtel to auto koupit bez domluvy s ni. Proto mu to zatajila. Zachovala se stejne sobecky jako on.

A to čteš kde? To nikde nevidím a to jsem to četla od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 11:19
@Zatimtajnej píše:
Nihilisto! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No přesně ;) :lol: a já taky neexistuju :mrgreen: ne ne ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 11:20
@JiříkMazlík píše:
@Šarlota4 tak pochybuji že jeho plat bude 200tis :wink:a co mi víme o tom jakou práci v programování děla :nevim:
Ano jsem hnusný a sprostý hulvát děkuji že jsis toho všimla :andel:

Jsem na pozici zadavatele v IT oboru, a tyhle peníze nejsou úplnou výjimkou. Bavím se o programátorech, ne o správcích sítě, UX apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí