Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
21.1.22 11:52
@Liberalissima píše:
Právě že by v tom být rozdíl neměl, ale skutečně ráda bych viděla odpovědi ženě, která by sem přišla a napsala: pracují na fulltimea DENNĚ strávím po práci tři hodiny v dílně, domů chodím až na večeři, děti má celou dobu manžel, do dílny si je neberu, protože jsou ještě malé. Manžel držkuje, jak mu mám vysvětlit, že mám právo po práci na tři hodiny koníčku denně a má být rád, že nejsem s milencem… 8)

ale to jsou jenom dedukce, to nikde napsané nebylo, že je to denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 11:52
@Zatimtajnej píše: Účel světí prostředek, ale tady ten účel je dost diskutabilní. Takhle nelze argumentovat.

Ja ji neobhajuju, ze udelala levarnu. Ja jen rikam, ze si vzala sobce a deti a domacnost jsou veci obou manzelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.22 11:53
@VitaminC píše:
To vysvetluje hodne veci.

Tak tohle je ubohý….nebudu diskutovat s člověkem, co je tohle schopen napsat na informaci o úmrtí rodiče….

• Citovat
  • Upravit
148647
@Janli píše:
No, já chodím na střelnici, ram si fakt děti neberu. Jo, manžel nadšenej není, ale o děti se postará ochotně a já zas ochotně respektuju jeho koníčky. To je taková dělba času, víš?
Což je něco jinýho,než když je jeden z partnerů pořád v luftu a domácnost s dětmi leží na hrbu tomu druhému.
@Betty MacDonald píše:
Omlouvám se, přehlédla jsem to denně. Nebylo to denně, střídali jsme se s mým bývalým mužem, spravedlivě. Vždy jsme se domluvili. Ale v podstatě denně někdo něco měl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42423
@Janli píše:
Ale houby. Dítě tě nepotřebuje nonstop za zadkem. Děcka už od narození jsou s náma a my si děláme svoje. Batolata lítaly po zahradě od pískoviště k prolejzačkám, chlap je v garáži, já si dělám svou zahradu a ďecka lítají mezi náma. Občas je šel někdo z nás pohoupat nebo si za něma pohrát na písek, ale že bysme s nima byli nonstop, to ani omylem. Pro dítě užitečnější vidět rodiče pracovat a zapojovat se do dospěláckejch činností, než když si s nima někdo hraje s kostkama. Ta mantra, jak se musíš dítěti pořád věnovat, je šílená. Oba se věnujem svým koníčkům a děti jsou s náma. Kde je jako problém?

Taky nechápu tu blbost, jsem skvělá matka, dítěti se venuju 24/7, to dítě pak neumí být ani minutu samo, nezabaví se samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
21.1.22 11:54

@Liberalissima Jj tady na emiminu každý vydělá minimálně 100, a jak koukám už i 200 je takové minimum. Začínám premyslet co dělám špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 11:55

@Janli Ja se dneska dozvedela, ze jsem frigidni kunba, krafa, blbka od popelnice ci co. Nabehl si. Ja taky nejsem studnice trpelivosti. A klidne nediskutuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
21.1.22 11:56
@Janli píše:
No, já chodím na střelnici, ram si fakt děti neberu. Jo, manžel nadšenej není, ale o děti se postará ochotně a já zas ochotně respektuju jeho koníčky. To je taková dělba času, víš?

Na střelnici? No neke…dost dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
@Betty MacDonald píše:
Taky nechápu tu blbost, jsem skvělá matka, dítěti se venuju 24/7, to dítě pak neumí být ani minutu samo, nezabaví se samo.

Pak to dopadá tak, že kluk ve 12 brečí na táboře, protože nemá 2 týdny mamku za zadkem. Krásná separace 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
@VitaminC píše:
To vysvetluje hodne veci.

Ať si mě klidně už klidně zablokují. A nahlásit to může kdokoliv po třetí.
Ale na tom že si samice tura domácího si trvám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42423
21.1.22 11:57
@VitaminC píše:
@Janli Super. Ale manzel zakladatelky to asi nedela. A pokud bys ty misto zahrady, chtela chodit treba na literarni krouzek, tak bys deti brat nemohla. A kdybys tak chtela travit patnact hodin tydne, verim, ze by tvuj muz taky nebyl nadsenej.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
21.1.22 11:57
@someargue píše:
@Liberalissima Jj tady na emiminu každý vydělá minimálně 100, a jak koukám už i 200 je takové minimum. Začínám premyslet co dělám špatně

Ale prosimte to dramatizujes. My jsme jen napsaly, ze to mozne a realne je a potvrdil to i clovek, ktery je z oboru. Vzdyt sama otevri inzeraty pro IT. 150k v nabidce neni vyjimkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
21.1.22 11:58
@VitaminC píše:
@M.I.L.F. Ty mas v pet hotovo vcetne konicku. Takze tvoje argumenty pro tuto diskuzi nejsou relevantni. Ty pracujes N A P U L U V A Z K U. Kdybys delala plny, tezko se muzes v takove mire venovat svym zajmum. A o tom je tato diskuze.

Tak ty se taky asi nepředřeš, když tady dřepíš už X hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
21.1.22 11:58
@Betty MacDonald píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co máš proti literárnímu kroužku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.1.22 11:59
@someargue píše:
Tak dobře, když jsem byla ještě menší, tak jsem vesele behala venku s kamarady (byly jsme parta prcků všichni 4-6 let na vesnici). A taky jsem spadla a museli mi šít koleno, no a :nevim: přece by mě mamka kvůli tomu nezavrela doma, jen aby mě měla pod dohledem. Proste se to stává - kdekoliv, jakkoliv. A nepřijde mi normální kvůli tomu stát 24/7 dítěti za zadkem. My jsme pro své hry dospělé rozhodne nepotřebovali, jen by nám tam prekazeli, a bylo to skvělé období

4 nebo 6 let je pro mě rozdíl. Tím se znovu vracím k tomu, než dítě nastoupí do školy. Do té, doby potřebuje více rodičovského dohledu. Pak už je dítě i více mentálně na úrovni. A vůbec nehodlám srovnávat trávení volného času malých dětí samostatně, nebo když se má starat o malé dítě, dospělý, natož rodič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí