Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4311
21.1.22 12:20
@Anna766 píše:
Jojo koukej makat, jednou jsi na mateřský, tak se koukej starat o děcka @VitaminC na nějaký koníček jako je psaní na emiminu se na pár let vybodni 8)

Tak když tu všem nadává, jak se nevěnují dětem, jsou špatné matky a opovazi se mít vlastní zájmy, tak si myslím, že její vysedavani na emiminu taky moc prospěšné pro deti není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
21.1.22 12:21
@Zatimtajnej píše:
Já teda nevím, ale takhle to podle mě nikdo přímo nespecifikoval. Jsou tam proměnné ohledně věku dětí, pracovní vytíženosti, mentálních schopností apod. Ty to asi vztahuješ na to, když jsou děti opravdu malé. Navíc jak už někdo psal, každý den tři hodiny se nerovná dvacet jedna hodin týdně, ale třeba podstatně méně. Stejně tak pracovat na něčem dva měsíce nemusí být o celodenní práci. Nezapomínej že neznáme všechna fakta.

Já vycházím z toho, co psala zakladatelka, že byla na rodičáku (tj děti malé), a že se chlap dětem nevěnuje (tj buď je tam fakt každý den, nebo prostě nefunguje) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 12:21
@VitaminC píše:
Protoze je to pravda. Je nedomazlenej.

Porozumění, pochopení, vcítění se…nic? No táááák… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 12:23
@berusa.m píše:
Dnes je tady sranda. Dokonce je 12:17 a já jsem si doteď ani nevzpomněla na oběd. Ještě kvůli vám zhubnu. :lol:

Zapomněla jsi na oběd??? Právě jsi spadla z piedestalu! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
@Betty MacDonald píše:
Já jsem pulluvazek neměla nikdy, naopak jsem většinou pracovala v nepřetržitém provozu, dvanactky, někdy i 18 hodinovky. Si mě pleteš.

Aha, tak to promiň :kytka:

Nicméně pořád čekám, že jste se prostě nějak dohodli, aby to vyhovovalo všem. A ne že jeden si jede jak před dětmi a druhý má na hrbu všecko. Což mi přijde, že je situace zakladatelky, a proto udělala tu prasárnu (což neomlouvám, jen mi přijde, že mají máslo na hlavě oba a měli by si to v klidu vykomunikovat).

Příspěvek upraven 21.01.22 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148645
@someargue píše:
Tak když tu všem nadává, jak se nevěnují dětem, jsou špatné matky a opovazi se mít vlastní zájmy, tak si myslím, že její vysedavani na emiminu taky moc prospěšné pro deti není :D

Já jsem to od ní takhle nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 12:24
@Janli píše:
No, abych ti řekla pravdu, tak naše felicie má za sebou míň oprav než ty dva vergly za půl mega, co si furt něco vymejšlej….. :mrgreen:
Ale to jen tak OT příspěvek, ne že ho někdo rozvede v diskuzi…. :mrgreen:

Znamenám si pro strýčka příhodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.22 12:25
@Anna766 píše:
Na střelnici? No neke…dost dobrý.

Jo, a občas tam zmizím na celej víkend, dokonce mi tam manžel jednou vozil dítě na kojení…. :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
1313
21.1.22 12:25

Nečetla jsem vše @tamararka, ale teda je to od tebe dost hnusné, po takových letech spolu… co důvěra? od čeho jste manželé? Fakt síla… Nedivím se mu, znáš ho nejlépe, co na něj platí. Dej mu čas, nenuť ho o tom mluvit, je zklamaný. V podstatě jsi ho podvedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
21.1.22 12:26
@Paola21 píše:
Ne opravdu, kde tohle zakladatelka psala? Že je tam denně a že se vůbec nevěnuje? Ono zase na druhou stranu, jsou ženy, co prohlásí „no jo, můj Pepan, ten je pořád v garáží/dílně“ a pak je realita, že je tam 2 hodiny o víkendu. :nevim:

Píše to pak v komentáři, prý „on by si měl uvědomit že má děti“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
@Zatimtajnej píše:
Zapomněla jsi na oběd??? Právě jsi spadla z piedestalu! :cert: :mrgreen:

Moment, moment…na oběd pro sebe. :zed: Manžel chodí domů až kolem 17. Přece mu nestrčím pod nos nic ohřívaného. Ten bude mít čerstvě udělanou rybičku s br. kaší a salátem až přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@Liberalissima píše:
Já vycházím z toho, co psala zakladatelka, že byla na rodičáku (tj děti malé), a že se chlap dětem nevěnuje (tj buď je tam fakt každý den, nebo prostě nefunguje) :nevim:

Prosím kde to píše, já to musel někde přehlédnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148645
21.1.22 12:29
@Janli píše:
Jo, a občas tam zmizím na celej víkend, dokonce mi tam manžel jednou vozil dítě na kojení…. :mrgreen:.

Fakt dobrý a naprosto bez ironie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@berusa.m píše:
Moment, moment…na oběd pro sebe. :zed: Manžel chodí domů až kolem 17. Přece mu nestrčím pod nos nic ohřívaného. Ten bude mít čerstvě udělanou rybičku s br. kaší a salátem až přijde.

Nemáte v poslední době problémy? Nehádáte se nebo tak něco? Já že bych taky bral rybičku s brkaší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
@Janli píše:
Jo, a občas tam zmizím na celej víkend, dokonce mi tam manžel jednou vozil dítě na kojení…. :mrgreen:.

Vem mě někdy sebou. Já bych se hrozně chtěla naučit střílet. :oops: Jen je mi divné přijít do takové ryze mužské společnosti sama a žádnou takovou podobně šáhlou kámošku nemám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí