Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
21.1.22 12:13
@someargue píše:
Věřím, že takové mzdy jsou, ale kde je ten milion Čechů co má exekuci? Schválně jsem se podívala do googlu, a 80% má vyplatu mezi 17 až 60 tisíc. Kde jsou oni? Na emiminu je to samy boháč, všichni vypadají o 10 let mladši a sexují 2krat denně po 30 letech manželství. Člověk aby sem vůbec nechodil, aby neměl mindraky :D

Když jsi to takhle vypsala, už mám mindrák taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
@Zatimtajnej píše:
Proboha proč tohle???

Protoze je to pravda. Je nedomazlenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42422
@Liberalissima píše:
Jasně, pak jsem se dočetla žes měla puluvazek a do příchodu dětí byla doma, to je pak ideál. Nebo když se prostřídají, jedno odpoledne on, jedno ona.Ale já u zakladatelky čtu, že se chlap dětem nevěnuje a zašívá se tam po práci denně, a to je něco jiného. Na co pak ty děti má :nevim:

Já jsem pulluvazek neměla nikdy, naopak jsem většinou pracovala v nepřetržitém provozu, dvanactky, někdy i 18 hodinovky. Si mě pleteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
@VitaminC píše:
A proc bych se mela predrit? To je jako nejaka deviza byt predrenej?

Nechceš se teď raději starat o deti a věnovat se domácnosti? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.22 12:14
@VitaminC píše:
@Janli Ja se dneska dozvedela, ze jsem frigidni kunba, krafa, blbka od popelnice ci co. Nabehl si. Ja taky nejsem studnice trpelivosti. A klidne nediskutuj.

Taky jsem ho nahlásila, nemám žaludek ani na jednoho z vás.

• Citovat
  • Upravit
1096
21.1.22 12:15
@VitaminC píše:
A proc bych se mela predrit? To je jako nejaka deviza byt predrenej?

Jo tak s tímhle teda souhlasím naplno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
21.1.22 12:15
@someargue píše:
Nechceš se teď raději starat o deti a věnovat se domácnosti? :D

Ne, ona teď má ty 3 hodiny koníček pro sebe. :mrgreen: A jiným by to chtěla zakazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
21.1.22 12:16
@someargue píše:
Nechceš se teď raději starat o deti a věnovat se domácnosti? :D

Jojo koukej makat, jednou jsi na mateřský, tak se koukej starat o děcka @VitaminC na nějaký koníček jako je psaní na emiminu se na pár let vybodni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
21.1.22 12:17
@someargue píše:
@Liberalissima Jj tady na emiminu každý vydělá minimálně 100, a jak koukám už i 200 je takové minimum. Začínám premyslet co dělám špatně

Já dělám špatně to, že mi nejde programování :lol:

Sice taky dělám v IT, ale vydělám jen cca čtvrtinu co chlap (s benefity trochu víc ale to už neudělá extra rozdíl). Má to svoje výhody i nevýhody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
21.1.22 12:18
@Liberalissima píše:
Já dělám špatně to, že mi nejde programování :lol:Sice taky dělám v IT, ale vydělám jen cca čtvrtinu co chlap (s benefity trochu víc ale to už neudělá extra rozdíl). Má to svoje výhody i nevýhody :nevim:

A pracujete pro zahraniční firmu nebo pro ČR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@VitaminC píše:
Ale jo, rozporuje. Je normalni mit konicek na tri hodiny denne pri normalni pracovni dobe s dvema detma - to se v te diskuzi doctes.

Já teda nevím, ale takhle to podle mě nikdo přímo nespecifikoval. Jsou tam proměnné ohledně věku dětí, pracovní vytíženosti, mentálních schopností apod. Ty to asi vztahuješ na to, když jsou děti opravdu malé. Navíc jak už někdo psal, každý den tři hodiny se nerovná dvacet jedna hodin týdně, ale třeba podstatně méně. Stejně tak pracovat na něčem dva měsíce nemusí být o celodenní práci. Nezapomínej že neznáme všechna fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
@Šarlota4 píše: :lol: Dneska me bavis :kytka: :srdce:

Dnes je tady sranda. Dokonce je 12:17 a já jsem si doteď ani nevzpomněla na oběd. Ještě kvůli vám zhubnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12880
21.1.22 12:19
@someargue píše:
@Liberalissima Jj tady na emiminu každý vydělá minimálně 100, a jak koukám už i 200 je takové minimum. Začínám premyslet co dělám špatně

Já dělám špatně to, že mi nejde programování :lol:

Sice taky dělám v IT, ale vydělám jen cca čtvrtinu co chlap (s benefity trochu víc ale to už neudělá extra rozdíl). Má to svoje výhody i nevýhody :nevim:
@JiříkMazlík píše:
Ať si mě klidně už klidně zablokují. A nahlásit to může kdokoliv po třetí.
Ale na tom že si samice tura domácího si trvám :pocitac:
Řekla to fakt hnusně, ale si přečti cos jí předtím psal ty, že je kr.va a podobně :nevim:
Se nedivím, že jí bouchly saze, nebo si myslíš, že ty jí xkrát urazit smíš a ona ti pořád má odpovídat slušně? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.22 12:19
@Zatimtajnej píše:
Tolik realita, mám to před očima denně. Na druhou stranu za kvalitu se platí všude. Můžeš mít auto za půl milionu, nebo za dvacet. A pořád je to auto.

No, abych ti řekla pravdu, tak naše felicie má za sebou míň oprav než ty dva vergly za půl mega, co si furt něco vymejšlej….. :mrgreen:
Ale to jen tak OT příspěvek, ne že ho někdo rozvede v diskuzi…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1096
21.1.22 12:20
@someargue píše:
Jasný, to je pak něco jiného. Ale opravdu to není běžné…

Na netu klasika, a kdo má míň je looooooser :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria