Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
21.1.22 11:21
@JiříkMazlík píše:
@Šarlota4 tak pochybuji že jeho plat bude 200tis :wink:a co mi víme o tom jakou práci v programování děla :nevim:
Ano jsem hnusný a sprostý hulvát děkuji že jsis toho všimla :andel:

Hele ten plat neni nerealny v urcitych oborech, to jen na okraj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 11:22
@VitaminC píše:
@Venetia Oba si nechavame stejne „kapesne“.

Já žádné kapesné od zkonceni dětství už nedostavam :,( :lol: ;)

Příspěvek upraven 21.01.22 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@berusa.m píše:
Se tady normálně červenám :oops:
Ségru fakt mám. Ale zadanou. To víš, kvalitní zboží jde na dračku. :lol:
:mrgreen: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794

@Venetia Tak kdyby s tim souhlasila, tak mu to nezamlci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
@Šarlota4 píše:
Hele ten plat neni nerealny v urcitych oborech, to jen na okraj 8)

Běžný programátor tolik fakt nevydělá. To spis ten s mnohaletymi zkušenostmi/manazer atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@Paola21 píše:
no a to se tady nestalo, tady rozhodla zakladatelka sama, v tom je ta potíž

Strike!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 11:23
@JiříkMazlík píše:
Já žádné kapesné od zkonceni dětství už nedostavam :,( :lol: ;)Příspěvek upraven 21.01.22 v 11:22

Ty tomu jeste nemuzes rozumet. O tom si s tebou maminka promluvi, az budes starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
21.1.22 11:23
@VitaminC píše:
@Paola21 Ne. Jeji manzel chtel to auto koupit bez domluvy s ni. Proto mu to zatajila. Zachovala se stejne sobecky jako on.

Kde si vyčetla, že chtěl to auto koupit bez domluvy s ní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 11:24
@Venetia píše:
jasne, v cem je problem?
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
21.1.22 11:25
@tamararka píše: …
Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.
  1. Připravila jsi rodinný rozpočet výhledově o několik set tisíc. Dva roky jsou v tomto oboru strašně dlouhá doba.
  2. Nech ho vychladnout a zbav se chuti dělat další překvapení. Jestli ho něčím udobříš, tak dobrou svíčkovou :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
21.1.22 11:25
@VitaminC píše:
Sleduji tim tom, ze mensi deti potrebuji taky peci. Takze tatinek s mensima detma nemuze travit denne tri hodiny v dilne. Ty nesledujes diskuzi?

Ale houby. Dítě tě nepotřebuje nonstop za zadkem. Děcka už od narození jsou s náma a my si děláme svoje. Batolata lítaly po zahradě od pískoviště k prolejzačkám, chlap je v garáži, já si dělám svou zahradu a ďecka lítají mezi náma. Občas je šel někdo z nás pohoupat nebo si za něma pohrát na písek, ale že bysme s nima byli nonstop, to ani omylem. Pro dítě užitečnější vidět rodiče pracovat a zapojovat se do dospěláckejch činností, než když si s nima někdo hraje s kostkama. Ta mantra, jak se musíš dítěti pořád věnovat, je šílená. Oba se věnujem svým koníčkům a děti jsou s náma. Kde je jako problém?

• Citovat
  • Upravit
6794
21.1.22 11:26

@M.I.L.F. Ty mas v pet hotovo vcetne konicku. Takze tvoje argumenty pro tuto diskuzi nejsou relevantni. Ty pracujes N A P U L U V A Z K U. Kdybys delala plny, tezko se muzes v takove mire venovat svym zajmum. A o tom je tato diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@VitaminC píše:
Sleduji tim tom, ze mensi deti potrebuji taky peci. Takze tatinek s mensima detma nemuze travit denne tri hodiny v dilne. Ty nesledujes diskuzi?

To souhlasí, ale zakladatelka jednak nemluvila o věku dětí, a druhak o tohle tu nejde. Měla problém s finanční stránkou věci. Ty nesleduješ kontext?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
@someargue píše:
Běžný programátor tolik fakt nevydělá. To spis ten s mnohaletymi zkušenostmi/manazer atp.

Tak to uz bychom museli rozpitvat co je “bezny”. Jo junior se 2 lety praxe asi ne. Senior s 10 letou praxi, nekolika prog. jazyky + kdyz umi neco navic ( databaze, servery apod ) si je i v CR proste vydela, kdyz vi kam jit a umi se ocenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
@berusa.m píše:
Nemusíš si tady obhajovat svůj život. Jestli jste tak vy šťastní, tak je to absolutně v pořádku a ostatní vám můžou jen závidět. :srdce: Těžko se to vysvětluje ženám, které jsou ve svém životě jen matky a děti jsou jejich středobodem vesmíru a jediný program.

Anebo jsou děti a domácnost jejich středobobem, protože si chlap žije po svém a jim nic jiného nezbývá. Ano, zakladatelka udělala podraz a velkou botu, dělat to jednoznačně neměla, to je i můj názor. ale tady se dost přehlíží to, že dost mužů si i když má rodinu jede dál po svém a někdo se o ty děti a domácnost postarat musí a kdo jiný než žena že jo, kde má potom najít čas i pro sebe, pro své zájmy? Nedivím se že jsou pak frustrované a dokážou udělat i takovou prasárnu, jako udělal zakladatelka.Ono totiž všechno souvisí se vším.

Příspěvek upraven 21.01.22 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria