Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JiříkMazlík píše:
@Šarlota4 tak pochybuji že jeho plat bude 200tisa co mi víme o tom jakou práci v programování děla
Ano jsem hnusný a sprostý hulvát děkuji že jsis toho všimla
Hele ten plat neni nerealny v urcitych oborech, to jen na okraj ![]()
@VitaminC píše:
@Venetia Oba si nechavame stejne „kapesne“.
Já žádné kapesné od zkonceni dětství už nedostavam
![]()
Příspěvek upraven 21.01.22 v 11:22
@berusa.m píše:
Se tady normálně červenám
Ségru fakt mám. Ale zadanou. To víš, kvalitní zboží jde na dračku.
@Šarlota4 píše:
Hele ten plat neni nerealny v urcitych oborech, to jen na okraj
Běžný programátor tolik fakt nevydělá. To spis ten s mnohaletymi zkušenostmi/manazer atp.
@Paola21 píše:
no a to se tady nestalo, tady rozhodla zakladatelka sama, v tom je ta potíž
Strike!
@JiříkMazlík píše:
Já žádné kapesné od zkonceni dětství už nedostavam![]()
![]()
Příspěvek upraven 21.01.22 v 11:22
Ty tomu jeste nemuzes rozumet. O tom si s tebou maminka promluvi, az budes starsi.
@VitaminC píše:
@Paola21 Ne. Jeji manzel chtel to auto koupit bez domluvy s ni. Proto mu to zatajila. Zachovala se stejne sobecky jako on.
Kde si vyčetla, že chtěl to auto koupit bez domluvy s ní? ![]()
@tamararka píše: …
Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.
@VitaminC píše:
Sleduji tim tom, ze mensi deti potrebuji taky peci. Takze tatinek s mensima detma nemuze travit denne tri hodiny v dilne. Ty nesledujes diskuzi?
Ale houby. Dítě tě nepotřebuje nonstop za zadkem. Děcka už od narození jsou s náma a my si děláme svoje. Batolata lítaly po zahradě od pískoviště k prolejzačkám, chlap je v garáži, já si dělám svou zahradu a ďecka lítají mezi náma. Občas je šel někdo z nás pohoupat nebo si za něma pohrát na písek, ale že bysme s nima byli nonstop, to ani omylem. Pro dítě užitečnější vidět rodiče pracovat a zapojovat se do dospěláckejch činností, než když si s nima někdo hraje s kostkama. Ta mantra, jak se musíš dítěti pořád věnovat, je šílená. Oba se věnujem svým koníčkům a děti jsou s náma. Kde je jako problém?
@M.I.L.F. Ty mas v pet hotovo vcetne konicku. Takze tvoje argumenty pro tuto diskuzi nejsou relevantni. Ty pracujes N A P U L U V A Z K U. Kdybys delala plny, tezko se muzes v takove mire venovat svym zajmum. A o tom je tato diskuze.
@VitaminC píše:
Sleduji tim tom, ze mensi deti potrebuji taky peci. Takze tatinek s mensima detma nemuze travit denne tri hodiny v dilne. Ty nesledujes diskuzi?
To souhlasí, ale zakladatelka jednak nemluvila o věku dětí, a druhak o tohle tu nejde. Měla problém s finanční stránkou věci. Ty nesleduješ kontext?
@someargue píše:
Běžný programátor tolik fakt nevydělá. To spis ten s mnohaletymi zkušenostmi/manazer atp.
Tak to uz bychom museli rozpitvat co je “bezny”. Jo junior se 2 lety praxe asi ne. Senior s 10 letou praxi, nekolika prog. jazyky + kdyz umi neco navic ( databaze, servery apod ) si je i v CR proste vydela, kdyz vi kam jit a umi se ocenit.
@berusa.m píše:
Nemusíš si tady obhajovat svůj život. Jestli jste tak vy šťastní, tak je to absolutně v pořádku a ostatní vám můžou jen závidět.Těžko se to vysvětluje ženám, které jsou ve svém životě jen matky a děti jsou jejich středobodem vesmíru a jediný program.
Anebo jsou děti a domácnost jejich středobobem, protože si chlap žije po svém a jim nic jiného nezbývá. Ano, zakladatelka udělala podraz a velkou botu, dělat to jednoznačně neměla, to je i můj názor. ale tady se dost přehlíží to, že dost mužů si i když má rodinu jede dál po svém a někdo se o ty děti a domácnost postarat musí a kdo jiný než žena že jo, kde má potom najít čas i pro sebe, pro své zájmy? Nedivím se že jsou pak frustrované a dokážou udělat i takovou prasárnu, jako udělal zakladatelka.Ono totiž všechno souvisí se vším.
Příspěvek upraven 21.01.22 v 11:27