Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3598
21.1.22 10:39

@SlečnaDahlia osmý den schází nám :lol:
Víš ona @VitaminC je dle sebe dokonalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
21.1.22 10:41
@Zatimtajnej píše:
Moment, napsala jsi tohle: A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme.
Tak jak to teda bylo, zapomněla jsi, nebo jsi to zatajila? To totiž úplně mění perspektivu…

Zatajila. Prostě sama rozhodla, že to tak bude pro všechny (čti „pro ni“) lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12883
21.1.22 10:42
@JiříkMazlík píše:
A víš co je nejlepší? Mít doma IT a ten ti nezatluce ani hřebík.
Když si na to vidělaji tak co. Že máš doma povaleče bez zájmu to není náš problém :pocitac:

Co to s prominutím meleš, můj programátor doma vyrábí nábytek, opraví cokoli, a ještě zvládne poklidit kuchyň nebo upéct kváskový chleba. Neurážej podle profese :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:42
@Janli píše:
To jsem byla já. Nauč se diskutovat slušně nebo nediskutuj vůbec.

Tak děkuju :hug:
Ne v tomto případě slušný být nemohu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 10:43

@Liberalissima Ho jen stve, ze programatori maj ctyrnasobnej plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
@SlečnaDahlia píše:
To, co udělala zakladatelka, je pro mě silně přes čáru, to jen pro začátek.

Ale tys vypsala pár věcí, které skutečně platí, ať se ti to líbí nebo ne. Například manželství by výdaje v řádu xy tisíc opravdu měly projít nějakým společným schvalovacím procesem, protože to jsou tak nějak společné peníze.

Btw, kolik ti tak přes ten tvůj koníček zbývá času na to, abys třeba jela se svými vlastními dětmi přes víkend na nějaký výlet? Podpora manžela je fajn, taky se doma podporujeme ve svých vlastních potřebách a způsobech, jak trávit svůj čas, ale u vás je to tak děsivě nevyvážené (buď vůči manželovi, nebo vůči dětem), že bych se tím fakt nekasala.
tady to bude o tom , ze do vztahu jdes s tim, ze ten konicek ma a asi porodem deti se ho nevzdá .
@SlečnaDahlia píše:
A dokud nejsou chůzeschopné, tak jako ženská nepotřebuje, aby se o děti (nebo ostatně i o ni, částečně o domácnost… ) staral taky chlap? Btw, je dost jiné, když dítě jednou za čas jede za tátou do práce, a když musí trávit každý den tři hodiny s tátou v dílně, protože ten mu jinak svůj čas věnovat nechce.

A je takový problem se domluvit, aby to vyhovovalo oběma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
@tamararka píše:
Ahojky holky. Jsem tu přihlášená poprvé, ale občas si sem zaběhnu něco přečíst a tak. Nikdy jsem si nemyslela že sem budu taky psát ale bohužel došlo i na mě. Omlouvám se že to bude delší. Jsme s manželem spolu 12 let, z toho 9 manželé. On je a byl domácí kutil a technický typ. Sám si renovuje stará kola a motorky. Pochopitelně to dělá ve volném čase, což už se mi tak moc nelíbí, protože o to víc by mohl čas trávit s námi (máme dvě malé děti). Asi před třemi lety jsme u Tesca potkali nějakého starého pána se starým autem a manžel se s ním dal okamžitě do řeči. Že to auto se mu líbilo už jako malému klukovi a že barva a typ a číslo a já nevím co všechno. A domluvili se, že až pán nedostane potvrzení o řidičáku, tak se spojí a řeknou si jestli by to manžel nemohl odkoupit. Přiznám se že se mi to dvakrát nelíbilo protože jako moped kolo nebo šicí stroj je podle mě na údržbu jednodušší než auto ale neříkala jsem nic no. Asi za rok jsem toho pána potkala a už z dálky se ke mě hnal, že jsem ta paní od toho pána že na něj ztratil kontakt a že už nemůže řídit a auto prodává a je na něj spousta zájemců, ale že manžel byl první a tak má přednost. A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme. Jenže minulý čtvrtek jel manžel večer na nákup a potkal se tam s tím pánem no a celé to prasklo. Manžel mi strašně vynadal, že se vrtám v něčem čemu nerozumím, odstěhoval se do obýváku a už týden mluví jen s dětmi. Já už zkusila všecko. Dokonce jsem mu nabídla, že teď když už je jistota v práci pro nás oba, tak si nějaké může koupit, dokonce jsem i projela bazoš, abych ho prekvapila, ale nerozumím tomu, tak by to bylo překvapení nepříjemné. Já už opravdu nevím, co dělat. Díky že jste to dočetli až sem.

No… jednoduše jsi dala najevo, že tomu rozumíš lépe než on a že na jeho názoru nezáleží, rozhodující je Tvůj. Teď už může a před rokem nemohl, jednoduše, logicky, žádnou chybu jsi neudělala… chováš se k němu jako k děcku a ne jako k muži, k partnerovi. Žádný respekt… tak co se dívíš. Neodešel asi jen jen kvůli dětem.
Jsem zvědavý, co bys dělala Ty, kdyby se k Tobě tak choval on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
@berusa.m píše:
To je hrozně smutné, takové páry. Co to je za život? :?

na h… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:44
@Liberalissima píše:
Co to s prominutím meleš, můj programátor doma vyrábí nábytek, opraví cokoli, a ještě zvládne poklidit kuchyň nebo upéct kváskový chleba. Neurážej podle profese :roll:

No vidíš tak že má zájmy a doma zvládá vše. Tak proč by nemohl být 3h v dílně jak některé tvrdí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@Russet píše:
Znemožnil mu to ten senilní páprda, co na něj ztratil kontakt. Pochybuju, že manža hlídá věci kolem dětí a taky se odstěhuje do obýváku, když se něco hned neřekne.

Já to chápu tak, že mu ten kontakt úmyslně nepředala. To jsou přece rozdílné věci, zapomenout, a zamlčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106173
@VitaminC píše:
@M.I.L.F. Tak vy jste na rodicovstvi rezignovali oba, no.

kde jsi to vyčetla, po jejim vysvětlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
@Zatimtajnej píše:
Proč by ne? Já si beru děcka do dílny normálně. Kluky i holky.

Vic takových otců, co naučí své děti jak držet šrubovák. :palec: Je vás jako šafránu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12883
@JiříkMazlík píše:
Je spoustu lidí co po práci něco dělají.
A 3 hodiny to není moc.
A navíc jestli máš kluka počítej že bude zachvilku v dílně s tátou ;)
Alespoň se něco naučí a nebudou budižknicemu

No to bych chtěla vidět, jestli by lidi byli tak shovívaví i k matce, která denně stráví tři hodiny svým koníčkem, a děti nechá celou tu dobu komplet chlapovi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
21.1.22 10:45
@VitaminC píše:
@Liberalissima Ho jen stve, ze programatori maj ctyrnasobnej plat.

Ehm no tak maximálně dvojnásobný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 10:47

@Venetia Vysvetlovala jsem vyse. Docitej diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí