Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JiříkMazlík No, radsi at je on na retezu nez ja uvazana na retezu u deti.
@VitaminC píše:
Ja jsem rada, ze nejsem zena, ktera se musi o vsechno postarat sama, protoze muz si hrajinka v garazi.
Ale ty to ženeš do úplného extrému, musí být radost s tebou diskutovat.
Můj partner má koníčka, já jich mám dokonce víc, časově nám to teď vychází nastejno. Domácnost tím nijak netrpí, ani nemám pocit, že by se muž flákal, naopak.
Myslím, že jsme oba rádi, že se vzájemně podporujeme, důvěřujeme si a tak nám to vyhovuje.
@VitaminC píše:
Tihle sberatele jsou nejhorsi. A jeste rybari. Cerna dira na prachy a doma udelaj houno.
Tuhle kombinaci mám doma, rybář + sběratel všeho ![]()
Jednou našel ve škarpě nějakej starodávnej mlýnek od Husqvarny a prodal ho asi za 3000
Jako někdy se to asi vyplatí, ale nevyvracím, že se nám doma občas něco nehromadí ![]()
@Paola21 píše:
to přece nemusí být ve stejný den, ne?
Nemusi. Ale zakladatelka to tak podala, ze jeji muz tim travi drtivou vetsinu casu. Kde je pak prostot pro jeji volny cas.
@VitaminC píše:
@JiříkMazlík Netravim svyma zalibama x hodin tydne na ukor rodiny. To je ten rozdil.
A svoje zaliby si sponzoruju z penez, ktere jsme s manzelem urcili jako kapesne. Oba mame k dispozici stejnou castku.
Ale hned dneska mu reknu, ze kupuju Almu od Louise Vuittona. Ta se taky nosena da prodat draz nez nova. Je to exkluzivni taska. No a co, ze stoji jako mala dovolena.
@VitaminC píše:
@Venetia Tri hodiny on, tri hodiny ja.. Hmm. To nemuzeme stihnout, protoze chodime spat v deset.
Se divím že ještě tvůj manžel nesedí za vraždu ![]()
Jako upřímně já tebe potkat tak udělám výjimku a jednu ti snad fláknu.
Jak víš že je to na úkor rodiny ![]()
@Paola21 píše:
Tys četla s VitaminemC asi něco jiného než zbytek osazenstva.
Pro kus šrotu bude dělat hysterku. To jsem četla. Ať vynadá dědkovi, že mu nezavolal.
@JiříkMazlík píše:
Se divím že ještě tvůj manžel nesedí za vraždu
Jako upřímně já tebe potkat tak udělám výjimku a jednu ti snad fláknu.
Jak víš že je to na úkor rodiny
Vychazim z pracovni doby prumerne ceske rodiny a z prispevku zakladatelky.
@VitaminC píše:
@JiříkMazlík No, radsi at je on na retezu nez ja uvazana na retezu u deti.
Víš že v domácnosti má každý nějakou roli. Jeden mateřská tak se stará o domácnost a děti převážně on a druhý chodí do práce a vydělává.
A tím že máte děti to je jako konec všeho a nařízené domácí vězení? ![]()
@Betty MacDonald píše:některý ženský jsou fakt megery , vůbec se nedivím , ze ti chlapi zdrhnou .
Taky nestačím zírat, každý den mě tu něco překvapí… Takže chlap, který se ožení a má děti, tak má utrum a z bytu se nehne
Když jsem byla mladá, měla jsem tolik koníčků a z domu jsem byla i čtyřikrát týdně celé odpoledne a někdy i v sobotu večer.A to jsem už měla děti, taková opovážlivost
@VitaminC píše:chudak
@Russet Tricet litru je hodne. Rozhodne bych nedovolila, aby to vyletelo kominem za cerveneho favorita.
A muz ho pak opravoval misto koupani deti a myti nadobi po veceri.
@VitaminC píše:
Ja jsem rada, ze nejsem zena, ktera se musi o vsechno postarat sama, protoze muz si hrajinka v garazi.
aby ses z toho koupání nesedrela
@Betty MacDonald píše:
Ale ty to ženeš do úplného extrému, musí být radost s tebou diskutovat.
Můj partner má koníčka, já jich mám dokonce víc, časově nám to teď vychází nastejno. Domácnost tím nijak netrpí, ani nemám pocit, že by se muž flákal, naopak.
Myslím, že jsme oba rádi, že se vzájemně podporujeme, důvěřujeme si a tak nám to vyhovuje.
Muj manzel ma taky konicky, ja je mam taky. Ale neruinuji nas financne a ja nemam pocit, ze kdyz si manzel dela svoje, ze je to na ukor meho volneho casu a fungovani domacnosti, zakladatelka ten pocit ma, proto mu nerekla o dalsim kusu srotu.
@VitaminC píše:
Vychazim z pracovni doby prumerne ceske rodiny a z prispevku zakladatelky.
Vem si prášek ju
určitě jsis ráno zapomela vzít něco na lepší náladu ![]()
Já mám taky koníček se kterým můj chlap není úplně smířenej a on má taky svou sběratelskou vášen, co mi trhá žíly. Ale ani jeden z nás dvou by si nedovolil takovej podraz. Jestli něco koupíme nebo ne, to je věc druhá, důležitá je vzájemná dohoda. Z představy, že s dětma končí veškerý koníčky, člověk má jen chodit do práce a starat se o děcka, z toho se mi rolujou fusekle i jako ženské. A pohled dítěte - Jako malá holka jsem s tátou trávila spoustu času v garáži, opravovali jsme auta, asistovala jsem mu při všem, co tam vyráběl. Nikdy jsem to nepovažovala za ztracenej čas. Naopak, líp prožitej čas s tátou neznám a dalo mi to do života tak obrovskou devizu, že ji žádná škola nenahradí.
Udělala jsi nehoráznej podraz, nejde o to auto, ale o tvoje chování k manželovi. Takový trochu k zblití, že se takhle chová dospělá ženská k člověku se kterým sdílí všechno…..
@berusa.m píše:
Taky jsem asi jiný typ manželky. Já bych byla šťastná, že jsem toho pána potkala a koupila to manželovi jako překvapení. Mám ráda chlapy s koníčky, kteří jsou pro něco zaujatí, něčemu rozumí, něco je baví a nejsou jenom otrávení životem na gauči s jednou rukou v rozkroku a druhou na půllitru.
Vyjádřila jsi to přesně ![]()
@Venetia Nesedrela, ale nevim, proc bych mela delat vsechno ja.