Moc uražený manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3598
21.1.22 10:34
@VitaminC píše:
@JiříkMazlík Ja ne. Mne jsou ty tvoje nevyspele reci u zadku.

Tak to doufám, že máš alespoň pořádný zadek :jazyk: aby se ti moje řeči tam vešli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 10:34
@JiříkMazlík píše:
A nebývá většinou třeba kojenec skoro celý den v postýlce :mrgreen:

Modlim se k bohu, aby s tebou zadna hlupka nemela deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.1.22 10:35

Zakladatelka dostala cocku doma a ted jeste tady :)
Nedivim se. Ale rikam si, proc, kdyz s panem mluvila, tak nedala jemu znovu cislo na manzela nebo mu rovnou nezavolala, neposlala sms, ze s nim zrovna mluvi/mluvila. V dobe mobilu v takove situaci nechapu cekani na doma, nez neco reknu. Takze to zapomenuti (vedome nebo podvedome) je podle me jenom vymluva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
21.1.22 10:35
@M.I.L.F. píše:
@VitaminC samozrejme ze ma muj manzel konicky a vychazi nam to tak ze tak nejak prostridame plus fungujici rodina na hlidani pri souběhu akcí, deti prarodice miluji a uzivaji spolecny cas
Do zoo chodime pravidelne, deti si bereme nekdy sebou na akce. S manzelem mame hodne casu na sabe vecer a v noci - fakt nechodime spat v 10 :lol: a mame chuvu ktera hlida pravidelne 2× v tydnu vecer aby jsme meli cas na vecere a spolecne pratele
Jde jen o to byt trochu akcni, umet planovat, organizovat a nebyt shnilej a otravenej zivote m

Hele, jak tak počítám, tak to spíše znamená, že jste nějak udělali z 24hodinového dne 30hodinový a váš víkend má čtyři dny. Protože jinak ti ty počty času stráveného u tvé vlastní aktivity a nějak aktivity dětí a vás jako rodiny + partnerův čas pro sebe nějak nevycházejí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106083
21.1.22 10:36
@berusa.m píše: :potlesk: Manžel má u domu svoji stolařskou dílnu. Povoláním je manažer a má toho v práci nad hlavu. Aby vyčistil hlavu, vyrábí nádherné kusy nábytku ze dřeva. Za poslední rok udělal asi 10 nádherných stolů. Všichni kdo je vidí, je po něm chtějí. Všechny stoly „prodává“ za cenu materiálů ale většinou ani to ne. Prostě je to hobby a doma jaksi všechen ten nábytek mít nemůžu, tak to musí jít dál. V sobotu ráno si tam zatopí a tráví tam čas. A já má zase svůj čas pro sebe. Není to každou sobotu, ale když má čas a chuť, je tam. Dcera tam za ním občas zajde a pak nadšená přiběhne: dívej mami co jsme s taťkou vyrobili. Nebo odpoledne vemu víno a jdu za ním. Sedím u krbových kamen, sleduju ho při práci a jsem na něho pyšná.

to je krasny… parada, v tom bych ho jedine podporovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
@VitaminC píše:
Modlim se k bohu, aby s tebou zadna hlupka nemela deti.

A ke kterému? K alahovi?
No to je asi právě to že mám koníčky a jsem zručný. Což se tobe nelíbí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
@tamararka píše:
Pokusím se odpovědět všem. Mě a ni nenapadlo lhát protože už jsem na to zapomněla a tak mě to překvapilo že jsem nevěděla co říct. A šlo tehdy asi o 30 tisíc.

Moment, napsala jsi tohle: A já asi udělala blbost protože jsem to manželovi neřekla. On tehdy začínal covid, já měla nejistotu v práci kam se vrátit po rodičovské a nelíbilo se mi že by měl můj chlap uprostřed pandemie lítat po těch technických kvůli autu které nepotřebujeme.
Tak jak to teda bylo, zapomněla jsi, nebo jsi to zatajila? To totiž úplně mění perspektivu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
21.1.22 10:37
@Betty MacDonald píše:
Tady je prostě krásně vidět, jak to někde jde, není problém rozdělit si volný čas, najdou se i ženy, které jsou hrdé na to, že mají muže s koníčkem, který nedegeneruje u bedny s kuželkou, rozvíjí se a něco vytváří.Pak je tu ta druhá skupina… Připomíná mi to „nikam nepojede, už se narajzoval dost“
Tady se pod zaklínadlo rodinný život schová netolerance, manipulace, nerespekt.
Díky existenci druhé skupiny se někteří muži tak moc brání sňatku, nebo jinak řečeno, moc nadšeně se do něj nehrnou.

Napsala jste tp velmi trefně. Nerespekt… to je to slovo, to co ona mu provedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
@JiříkMazlík píše:
A nebývá většinou třeba kojenec skoro celý den v postýlce :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: Ne, tvl, kojenec, čili dítě do roku věku, fakt nebývá skoro celý den v postýlce :mrgreen: To tak pár týdnů po příchodu z porodnice a leckdy ani to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@JiříkMazlík píše:
@VitaminC koukám že se ti nejspíš povedlo kliknout na tlačítko nahlásit :lol: Šikulka :mavam:

To jsem byla já. Nauč se diskutovat slušně nebo nediskutuj vůbec.

• Citovat
  • Upravit
6794

@JiříkMazlík Mne se nelibi, ze si myslis, ze tatinek hlida svoje vlastni deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878

Asi to vidím trochu jinak než ostatní - vidím zásadní chybu u obou. Jednak tys mu to skutečně neměla co zatajit, i když se ti to nelíbí - to není tvoje místo, je to zrada důvěry a podraz.

Na druhou stranu chlap si nemá co domlouvat nákupy veteránů z rodinného rozpočtu aniž by s tím manželka souhlasila - sorry, ale je to jen koníček a utrácet za něj tolik, když je rodina, má být výsledkem souhlasu obou manželů. Tam se zas on zachoval nefér, že si takové věci dohaduje bez ohledu na tebe.

Omluvila bych se za svou část chyby - opravdu upřímně - ale taky bych mu řekla, že o rodinných financích mám jiné představy a je třeba si sednout a vymyslet nějaký kompromis. Dál je to na něm, i když nejsi udělala chybu, tak to zas není nic typu nevěru, a nejsi 100% zodpovědná za veškeré jeho emoce. Manželství je holt někdy řehole a skřípění zubů, ostatně jako jakýkoli dlouhodobý vztah. Nikdo není dokonalý a občas se každý zachová jako pako :nevim:

Příspěvek upraven 21.01.22 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
21.1.22 10:38
@VitaminC píše:
Podle projevu trinact.
Hele, nikdo, kdo ma deti nemuze mit praci a jeste konicek na tri hodiny denne.

Proč by ne? Já si beru děcka do dílny normálně. Kluky i holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148578
21.1.22 10:38
@JiříkMazlík píše:
@VitaminC koukám že se ti nejspíš povedlo kliknout na tlačítko nahlásit :lol: Šikulka :mavam:

Ty by ses měl taky uklidnit, chováš se jak hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
21.1.22 10:39

@Zatimtajnej Od jakeho veku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie