Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tamararka jako nedivím se mu.. sorry, ale byl to od Tebe podraz
dej mu čas, nic víc nevymyslíš ![]()
Pokusím se odpovědět všem. Mě a ni nenapadlo lhát protože už jsem na to zapomněla a tak mě to překvapilo že jsem nevěděla co říct. A šlo tehdy asi o 30 tisíc.
@JiříkMazlík Taky myslím, že je lepší chlap, co má smysluplný koníčka, kterýho třeba předá další generaci. Furt je to lepší než gaučovej ležák s ležákem ![]()
@Zatimtajnej píše:
Tohle jsi pěkně podělala. Já bych tohle bral jako zradu. Nic lepší pro tebe nemám, promiň.
Zrada? Ale prosím tě… ![]()
Pro kus šrotu.
@tamararka píše:
Jenže on by taky zas neměl zapomínat že je to táta od našich dvou dětí a ne trávit po práci tři hodiny v dílně.
Buď ráda, z je v dílně a ne v hospodě nebo s jinou.. šmajra.. to ho musíš mít jak kouli na noze? Je fajn, že má své koníčky ![]()
@JiříkMazlík píše:
Milá zlatá. Víš kolik mi je? Tak se do mě Nes.ernebo zapomenu na určité zásady slušnosti
No ale tři hodiny ta den to má i na děti času dost.
Podle projevu trinact.
Hele, nikdo, kdo ma deti nemuze mit praci a jeste konicek na tri hodiny denne.
@g.sandova píše:
Souhlasím, ja bych to řekla a drzkovala.
Mne taky chlap podpořil v koupě psa, ač ho nechce
Ano, souhlasím, partneři by se měli podporovat ve všem. To, co udělala zakladatelka, to narušilo důvěru.
@VitaminC píše:
Podle projevu trinact.
Hele, nikdo, kdo ma deti nemuze mit praci a jeste konicek na tri hodiny denne.
Odkdy?!?!
@Russet píše:
Zrada? Ale prosím tě…
Pro kus šrotu.
Když to úmyslně neřekne tak ano.
A zase 30k je v dnešní době úplný prd.
Když je člověk zručný tak si to svim kutenim vydělá i po práci ( vlastní zkušenost)
@Russet píše:
Zrada? Ale prosím tě…
Pro kus šrotu.
Ty tomu rozumíš? Co je pro někoho „kus šrotu“ má pro někoho hodnotu.
@Russet píše:
Zrada? Ale prosím tě…
Pro kus šrotu.
Prosimtě už radši mlč. To, že seš empatická jak hrom do police, to už víme. Ale pochop, že jsou lidi, kterým nestačí zrejt zahradu, jako tomu tvýmu.
@tamararka píše:
Jenže on by taky zas neměl zapomínat že je to táta od našich dvou dětí a ne trávit po práci tři hodiny v dílně.
To máš sice pravdu, ale má svobodnou vůli, aby se sám rozhodl. Kdyby mu jeho život nevyhovoval, žije jinak. Ten, kdo má s něčím problém, jsi Ty, ne on.
@Betty MacDonald píše:
Odkdy?!?!
Nevim od kdy, ale vetsina zen by to nesnesla. Muz prijde v pet z prace a na tri hodiny se zasije?
To asi tezko.
To bych se pak zacala zasivat ja. A na dyl nez tri hodiny.
Je úplně jedno, co je to za auto, kolik stojí, kolik by stálo za pár let atd. Podstatná je lež, kterou jsi provedla a to, že nemáš pochopení pro zájmy manžela, protože tak to vnímá on. Zradila jsi ho. Já osobně bych si něco takového nedovolila a byla vděčná, že ho něco baví. Mýho chlapa baví sport a doma moc času netráví a nepomůže s ničím. Teď nedávno se přiznal, ze mě nemiluje a to máme dvě malé deti. Na tvém místě se snažím hledat to, co vás spojuje, protože manželství se rozpadají i pro méně než jsou lži, nerespektování svobody a zájmů partnera. Já jsem partnera vždy ve všem podporovala. A ani to nestačilo.