Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě teď napadá, že já asi před časem koupil taky auto coby investici, a Ex to jen oznámil telefonem. Později jsem to prodal za polovičku a kousek, ale žádné show kolem toho nebylo. Prostě jen špatné rozhodnutí.
Chápu ale, že pokud je domácí rozpočet napnutější, člověk takové věci musí dělat až po domluvě. Jde ale právě o tu domluvu. ![]()
@Betty MacDonald píše:
Omlouvám se, přehlédla jsem to denně. Nebylo to denně, střídali jsme se s mým bývalým mužem, spravedlivě. Vždy jsme se domluvili. Ale v podstatě denně někdo něco měl.
Jasně, pak jsem se dočetla žes měla puluvazek a do příchodu dětí byla doma, to je pak ideál. Nebo když se prostřídají, jedno odpoledne on, jedno ona.
Ale já u zakladatelky čtu, že se chlap dětem nevěnuje a zašívá se tam po práci denně, a to je něco jiného. Na co pak ty děti má ![]()
@VitaminC píše:
Ja ji neobhajuju, ze udelala levarnu. Ja jen rikam, ze si vzala sobce a deti a domacnost jsou veci obou manzelu.
Mně přišlo, že právě to obhajuješ. Zbytek tu nikdo přece nerozporuje. ![]()
@VitaminC píše:
To vysvetluje hodne veci.
Proboha proč tohle???
@Liberalissima píše:
Jasně, pak jsem se dočetla žes měla puluvazek a do příchodu dětí byla doma, to je pak ideál. Ale já u zakladatelky čtu, že se chlap dezénu nevěnuje a zašívat se tam po práci denně, a to je něco jiného. Na co pak ty děti má
Ne opravdu, kde tohle zakladatelka psala? Že je tam denně a že se vůbec nevěnuje? Ono zase na druhou stranu, jsou ženy, co prohlásí „no jo, můj Pepan, ten je pořád v garáží/dílně“ a pak je realita, že je tam 2 hodiny o víkendu. ![]()
@Šarlota4 píše:
Ale prosimte to dramatizujes. My jsme jen napsaly, ze to mozne a realne je a potvrdil to i clovek, ktery je z oboru. Vzdyt sama otevri inzeraty pro IT. 150k v nabidce neni vyjimkou.
Ne, to není, ale opravdu každý programátor tolik nevydělá. Aspoň mi to tvrdí přítel, on dělá pro CSOB (takhle, je z agentury a dela pro IBM a mají projekt s bankou, je to zamotané
) a říká, že 200 už mají na výplatě ti, co skloubí práci manažera a programátora, proste jsou na vyšších pozicích. Ne ze budeš jen kodovat a dostaneš takové peníze. Třeba 500 tisíc vydělá majitel jejich agentury, který má pod sebou ale 100 programátorů cca. Takové jsou výplaty v Čechách. Nabízeli mu práci ve Velké Británii, tam je výplata vyšší, ale on se nechce hnout z ČR nikam. Ani do Německa ne.
@Anna766 píše:
Co máš proti literárnímu kroužku?
Vůbec nic, léta jsem v jednom byla, scházeli jsme se většinou jednou za dva týdny na 2 hoďky. Smějeu se tomu, jak lze krásně vymýšlet nesmysly, aby člověk podpořil tu SVOU pravdu.
@Janli píše:
Tak tohle je ubohý….nebudu diskutovat s člověkem, co je tohle schopen napsat na informaci o úmrtí rodiče….
Ona umí faulovat velice dobře.
@someargue píše:
@Liberalissima Jj tady na emiminu každý vydělá minimálně 100, a jak koukám už i 200 je takové minimum. Začínám premyslet co dělám špatně
Tolik realita, mám to před očima denně. Na druhou stranu za kvalitu se platí všude. Můžeš mít auto za půl milionu, nebo za dvacet. A pořád je to auto.
@Zatimtajnej píše:
Tolik realita, mám to před očima denně. Na druhou stranu za kvalitu se platí všude. Můžeš mít auto za půl milionu, nebo za dvacet. A pořád je to auto.
Věřím, že takové mzdy jsou, ale kde je ten milion Čechů co má exekuci? Schválně jsem se podívala do googlu, a 80% má vyplatu mezi 17 až 60 tisíc. Kde jsou oni? Na emiminu je to samy boháč, všichni vypadají o 10 let mladši a sexují 2krat denně po 30 letech manželství. Člověk aby sem vůbec nechodil, aby neměl mindraky ![]()
@berusa.m píše:
Tak ty se taky asi nepředřeš, když tady dřepíš už X hodin.
A proc bych se mela predrit? To je jako nejaka deviza byt predrenej?
@someargue píše:
Ne, to není, ale opravdu každý programátor tolik nevydělá. Aspoň mi to tvrdí přítel, on dělá pro CSOB (takhle, je z agentury a dela pro IBM a mají projekt s bankou, je to zamotané) a říká, že 200 už mají na výplatě ti, co skloubí práci manažera a programátora, proste jsou na vyšších pozicích. Ne ze budeš jen kodovat a dostaneš takové peníze. Třeba 500 tisíc vydělá majitel jejich agentury, který má pod sebou ale 100 programátorů cca. Takové jsou výplaty v Čechách. Nabízeli mu práci ve Velké Británii, tam je výplata vyšší, ale on se nechce hnout z ČR nikam. Ani do Německa ne.
Jak jsem psal. Ti, co je využívám já dělají práci především pro zahraničí. Ale máme tu zásadní rozdíl. Tvůj přítel mluví a je zaměstnaný, já hovořím o soukromém sektoru.
@Zatimtajnej píše:
Mně přišlo, že právě to obhajuješ. Zbytek tu nikdo přece nerozporuje.
Ale jo, rozporuje. Je normalni mit konicek na tri hodiny denne pri normalni pracovni dobe s dvema detma - to se v te diskuzi doctes.
@Zatimtajnej píše:
Jak jsem psal. Ti, co je využívám já dělají práci především pro zahraničí. Ale máme tu zásadní rozdíl. Tvůj přítel mluví a je zaměstnaný, já hovořím o soukromém sektoru.
Jasný, to je pak něco jiného. Ale opravdu to není běžné…