Mohu být těhotná? Jak poznat uhnízďování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
11.1.25 10:30

@KrisťaMM mně menstruace podle aplikace vychází taky víceméně na den přesně už roky 😊 ale ta ovulace je trochu něco jiného no…tam je potřeba asi zkusit ty testy…No tak samozřejmě trošku zklamání to bylo, bylo to těsně před Vanocema, tak jsem si už říkala, jak jsme si nadělili krasny Vánoční dárek 🙈 Měla jsem uz krasnou viditelnou čárku a čtyři dny zpoždění MS, ale nakonec jsem to přesně den před Štědrým dnem dostala 🙈 ale pak jsem fakt byla ráda aspoň za to, že na to evidentně jdeme dobře a asi by to přirozeně mělo jít, to je pro mě důležitý vědět a uklidnilo mě to, protože všechny kamarádky kolem mě otěhotněly víceméně napoprvé, tak jsem z toho byla už trošku nervózní, že my od září nic 🙈 😁 😁 A děkuji 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KrisťaMM
11.1.25 11:41

@Kamiiiik
Souhlasím, ty testy budou přesnější. Odpoledne je zajedu koupit a uvidíme.
Jejda, zrovna takové období. To mě mrzí, důležité je neztrácet naději a je dobré vědět, že jdete na to dobře :wink:
Věřím, že se určitě co nejdříve zadaří. Je to strašně individuální. Možná proto si nalhávám, že by to mohlo napoprvé klapnout, ještě když mám v těle vše v pořádku.
Není za co 🫶

• Citovat
  • Upravit
Fermina15
14.1.25 22:29

Uhnizďování nemůže proběhnout za 2 dny, ale špinění nebo lehké krvácení může nastat i při ovulaci. Základ je vědět, kdy k ovulaci dochází. Měřit bazální teplotu, použít testy, hlídat si plodný hlen a čípek. Více info***

*edit admin- smazaná reklama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí