Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ohýnek píše:
@Andy.0 a já si jako nemůžu myslet že je?
Můžeš, ale radši to asi nesmíš říkat..
Ono otěhotnět můžeš i když se utřeš do ručníku po chlpovi, kterej měl spermíka na lulínovi…
Aspoň mě o tom teda přesvědčovala kámoška, že otěhotněla takhle. A to byla prosím panna!! Jo, spermík jeden šikovnej!! ![]()
@Andy.0 píše:
@ohýnek
No myslet jo, ale diky smajlikum které jsi přidala, to vypadá že gratulujes.. to mi prislo trochu divný.. jinak myslet si mužem co chcem.. nebyl to žádný útok..
@K.Black A já myslela, že tohle je hlavní náplní dnešních diskoték (co tak vidím u nás, tak to platí 100%)… Aspoň že je zodpovědná a používá kondom a má (snad?) stálýho partnera… Sice by to nemusel vylívat nehygienicky na prostěradlo, ale tak stane se ![]()
@ohýnek píše:
@Andy.0 a já si jako nemůžu myslet že je?
Přesně tak! My si teda můžeme myslet že není, to je v pořádku ale opačně to už ee, to se nezamlouvá.
@Seizdra
To máš pravdu, je to zázrak a dar, proto si myslim, že takle mladé slečně po prvním styku asi úplně o to aby přišla do jiného stavu nešlo.. ba naopak, boji se že by mohla být těhotná..
@Seizdra
jo je to stálý partner, jsme spolu právě 2 roky. Tak jsme to chtěli zkusit, ono to byla taková nehoda, že to vylil na prostěradlo, ![]()
@nety78
jo to je možné, ale furt mě děsí ta opožděná menstruace ![]()