Mohu být těhotná, nebo ne ? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
15.4.13 20:34

@nety78
jo to je možné, ale furt mě děsí ta opožděná menstruace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 20:34

@Messie Téda, to jste čekali 2 roky??? To je krásný, to chválím za výdrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.4.13 20:35

@Seizdra No, přítel mě nechtěl do ničeho nutit, tak sme prostě počkali, a pak to nějak přišlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848

@Messie No, ona existuje taková „věc“, při které se těhotní, je to ovulace. A ta bývá většinou (neříkám že vždy) v první polovině cyklu. Takže pokud jsi 3 dny po styku a zároveň už máš MS opožděnou, byla jsi mimo tzv. „plodné dny“ a mělo by to být OK. Bude to třeba jenom stres :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@ohýnek píše:
to se dá oboje současně :-D alespoň já to tak dělala :-D

já mlčím :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
15.4.13 20:37
@Messie píše:
@Seizdra
jo je to stálý partner, jsme spolu právě 2 roky. Tak jsme to chtěli zkusit, ono to byla taková nehoda, že to vylil na prostěradlo, :D

hele skákni si pro prášky, ono taky nejsou 100%, ale zároveň s kondomem je pravděpodobnost otěhotnění minimální :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21848
15.4.13 20:38
@K.Black píše:
hele skákni si pro prášky, ono taky nejsou 100%, ale zároveň s kondomem je pravděpodobnost otěhotnění minimální :kytka:

Jj, zakladatelko, taky bych radši volila prášky. Je to i příjemnější než s tou pryžovou věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
15.4.13 20:38

@panenka87
Já uz jsem to jednou psala, ale tak po druhé myslet si můžeš co chceš, to nebyl útok, ale že tady v jednom komentáři probela něco jako gratulace formou smajliku, to mi prislo že zakladetelka zrovna číst nepotřebuje, když má strach že je v jiným stavu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.4.13 20:40
@Seizdra píše:
@Messie No, ona existuje taková „věc“, při které se těhotní, je to ovulace. A ta bývá většinou (neříkám že vždy) v první polovině cyklu. Takže pokud jsi 3 dny po styku a zároveň už máš MS opožděnou, byla jsi mimo tzv. „plodné dny“ a mělo by to být OK. Bude to třeba jenom stres :)

já třeba na ovulaci nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 20:40
@Seizdra píše:
Jj, zakladatelko, taky bych radši volila prášky. Je to i příjemnější než s tou pryžovou věcí :)

já myslela kondom i prášky, taková dvojitá ochrana :think: přeci jen jí je 16, to je na miminko brzo :think:

• Citovat
  • Upravit
21848
15.4.13 20:43
@tamata píše:
já třeba na ovulaci nevěřím :nevim:

Nikdy jsi ji neviděla, co…? :think: Když nad tím tak přemýšlím, tak to máš asi jak já s Bohem. Taky na něj nevěřím, bo jsem ho nikdy neviděla… :nevim: :pankac:

@K.Black píše:
já myslela kondom i prášky, taková dvojitá ochrana :think: přeci jen jí je 16, to je na miminko brzo :think:

Kurnik šopa - to já jak plknu tak pro mě nebude nic dost dobrá ochrana… Se budu bát, abych do toho nevlítla znova, když teď stačila kapka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
15.4.13 20:43
@wildcherry píše:
Vydrz, saham pro vesteckou kouli pod stul…
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.4.13 20:47

@Andy.0
Já vím že nepotřebuje. Jseš ale hodná že se tak zastáváš:-) Já jsem právě na podobný dotazy už docela alergická, protože to je jak věštit s koule, tak proto ta ironie.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
@K.Black píše:
hele skákni si pro prášky, ono taky nejsou 100%, ale zároveň s kondomem je pravděpodobnost otěhotnění minimální :kytka:

jo už si prášky zařizuju, než se furt stresovat, tak sou ty prášky lepší, ale právě toto bylo poprvé a moc sem s tím nepočítala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@Seizdra píše:
Kurnik šopa - to já jak plknu tak pro mě nebude nic dost dobrá ochrana… Se budu bát, abych do toho nevlítla znova, když teď stačila kapka :zed:

to je úděl nás žen, první MS a pak už čekáme na přechod, jenže pak nás to zas neba :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky