Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nety78
jo to je možné, ale furt mě děsí ta opožděná menstruace ![]()
@Messie Téda, to jste čekali 2 roky??? To je krásný, to chválím za výdrž ![]()
@Seizdra No, přítel mě nechtěl do ničeho nutit, tak sme prostě počkali, a pak to nějak přišlo ![]()
@Messie No, ona existuje taková „věc“, při které se těhotní, je to ovulace. A ta bývá většinou (neříkám že vždy) v první polovině cyklu. Takže pokud jsi 3 dny po styku a zároveň už máš MS opožděnou, byla jsi mimo tzv. „plodné dny“ a mělo by to být OK. Bude to třeba jenom stres ![]()
@ohýnek píše:
to se dá oboje současněalespoň já to tak dělala
já mlčím
![]()
@K.Black píše:
hele skákni si pro prášky, ono taky nejsou 100%, ale zároveň s kondomem je pravděpodobnost otěhotnění minimální
Jj, zakladatelko, taky bych radši volila prášky. Je to i příjemnější než s tou pryžovou věcí ![]()
@panenka87
Já uz jsem to jednou psala, ale tak po druhé myslet si můžeš co chceš, to nebyl útok, ale že tady v jednom komentáři probela něco jako gratulace formou smajliku, to mi prislo že zakladetelka zrovna číst nepotřebuje, když má strach že je v jiným stavu ![]()
@Seizdra píše:
@Messie No, ona existuje taková „věc“, při které se těhotní, je to ovulace. A ta bývá většinou (neříkám že vždy) v první polovině cyklu. Takže pokud jsi 3 dny po styku a zároveň už máš MS opožděnou, byla jsi mimo tzv. „plodné dny“ a mělo by to být OK. Bude to třeba jenom stres
já třeba na ovulaci nevěřím ![]()
@Seizdra píše:
Jj, zakladatelko, taky bych radši volila prášky. Je to i příjemnější než s tou pryžovou věcí
já myslela kondom i prášky, taková dvojitá ochrana
přeci jen jí je 16, to je na miminko brzo ![]()
@tamata píše:
já třeba na ovulaci nevěřím
Nikdy jsi ji neviděla, co…?
Když nad tím tak přemýšlím, tak to máš asi jak já s Bohem. Taky na něj nevěřím, bo jsem ho nikdy neviděla…
![]()
@K.Black píše:
já myslela kondom i prášky, taková dvojitá ochranapřeci jen jí je 16, to je na miminko brzo
Kurnik šopa - to já jak plknu tak pro mě nebude nic dost dobrá ochrana… Se budu bát, abych do toho nevlítla znova, když teď stačila kapka ![]()
@Andy.0
Já vím že nepotřebuje. Jseš ale hodná že se tak zastáváš:-) Já jsem právě na podobný dotazy už docela alergická, protože to je jak věštit s koule, tak proto ta ironie.:-)
@K.Black píše:
hele skákni si pro prášky, ono taky nejsou 100%, ale zároveň s kondomem je pravděpodobnost otěhotnění minimální
jo už si prášky zařizuju, než se furt stresovat, tak sou ty prášky lepší, ale právě toto bylo poprvé a moc sem s tím nepočítala ![]()
@Seizdra píše:
Kurnik šopa - to já jak plknu tak pro mě nebude nic dost dobrá ochrana… Se budu bát, abych do toho nevlítla znova, když teď stačila kapka
to je úděl nás žen, první MS a pak už čekáme na přechod, jenže pak nás to zas neba
![]()