Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, potrebovala bych poradit urco je tady uz hodne temat na to ale nekdo mi poradne neporadil, mam dva dny zpozdeni ms snad uz vsechny priznaky na tehu nevyte kdyz jsem si delala test tejden pred ms to vim ze je brzy ale kdyz jsem si ho delala dneska v podvecer po dvou dnech zpozdeni taky je brzy? byl negativni
nekdo rika pockat tyden po ms nekdo zase driv a pak pozdejc uz jse vtom nevyznam a bt mam vzdy vyssy, predem moc dekuji za odpoved
![]()
@Messie píše:
jo už si prášky zařizuju, než se furt stresovat, tak sou ty prášky lepší, ale právě toto bylo poprvé a moc sem s tím nepočítala
I tak dávám bod za duchapřítomnost a použití pryžové ochrany, ono v tom vzrušení je to kolikrát možná i jedno a člověk se vrátí nohama na zem až je pozdě
![]()
@K.Black píše:
to je jasný, poprvé a hned totoje fajn že jste čekali dva roky to se mi moc líbí
Hold ještě v tom nejsem moc zkušená a informovaná
tak se radši vždycky zeptám když mám tu možnost
mimino v 16 bych mít fakt nechcela ![]()
@PIKACUPICKA píše:
Dobry den, potrebovala bych poradit urco je tady uz hodne temat na to ale nekdo mi poradne neporadil, mam dva dny zpozdeni ms snad uz vsechny priznaky na tehu nevyte kdyz jsem si delala test tejden pred ms to vim ze je brzy ale kdyz jsem si ho delala dneska v podvecer po dvou dnech zpozdeni taky je brzy? byl negativninekdo rika pockat tyden po ms nekdo zase driv a pak pozdejc uz jse vtom nevyznam a bt mam vzdy vyssy, predem moc dekuji za odpoved
![]()
Nevyme ![]()
Tekže co jsem tak přečetla a pobrala, tak bych těhotná být spíše neměla, že?
![]()
@PIKACUPICKA píše:
Dobry den, potrebovala bych poradit urco je tady uz hodne temat na to ale nekdo mi poradne neporadil, mam dva dny zpozdeni ms snad uz vsechny priznaky na tehu nevyte kdyz jsem si delala test tejden pred ms to vim ze je brzy ale kdyz jsem si ho delala dneska v podvecer po dvou dnech zpozdeni taky je brzy? byl negativninekdo rika pockat tyden po ms nekdo zase driv a pak pozdejc uz jse vtom nevyznam a bt mam vzdy vyssy, predem moc dekuji za odpoved
![]()
hezkej nick
Můžeš mít zpoždění, tak bych pár dnů počkala a pokud se teta pořád nedostaví, tak bych znovu testovala.
@Messie píše:
Tekže co jsem tak přečetla a pobrala, tak bych těhotná být spíše neměla, že?![]()
spíš ne, myslím, že máš rozhozenou mensku, minulý měsíc o týden dřív nebo jak jsi to psala, buď v klidu ![]()
@PIKACUPICKA píše:
![]()
nerozumím řeči tvého kmene ![]()
@K.Black píše:
spíš ne, myslím, že máš rozhozenou mensku, minulý měsíc o týden dřív nebo jak jsi to psala, buď v klidu
uff, děkuju moc za odpovědi
![]()
@panenka87
No je to tak, nikdo to vědět nemůžeme přesně jestli je nebo není.. ale stejně mi to přijde nemístni gratulovat, vzyt sama je jeste dítě, to uz o tom svědčí jenom ta založena diskuze.. a když má dítě mít dítě, tak tady fakticky není důvod ke gratulaci.. potřebuje teď hlavně útěchu, taková nehoda se stala uz spoustě ženským..
@Messie píše:
uff, děkuju moc za odpovědi![]()
neděkuj, užívej si mládí
a u tebe je vidět že nejsi vymletá 16, ale že to máš v hlavě srovnaný ![]()
@PIKACUPICKA píše:
![]()
Ja si myslim, že by to mělo rozlišit hned po prvním dnů zjednání MS, ale měla by jsi u testů mít pribalovou infomaci a tam ti to všechno píšou..
to je jasný, poprvé a hned toto
je fajn že jste čekali dva roky to se mi moc líbí