Mohu být těhotná, nebo ne ? :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
15.4.13 20:49
@Messie píše:
jo už si prášky zařizuju, než se furt stresovat, tak sou ty prášky lepší, ale právě toto bylo poprvé a moc sem s tím nepočítala :D

to je jasný, poprvé a hned toto ;) je fajn že jste čekali dva roky to se mi moc líbí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15.4.13 20:50

Dobry den, potrebovala bych poradit urco je tady uz hodne temat na to ale nekdo mi poradne neporadil, mam dva dny zpozdeni ms snad uz vsechny priznaky na tehu nevyte kdyz jsem si delala test tejden pred ms to vim ze je brzy ale kdyz jsem si ho delala dneska v podvecer po dvou dnech zpozdeni taky je brzy? byl negativni :( nekdo rika pockat tyden po ms nekdo zase driv a pak pozdejc uz jse vtom nevyznam a bt mam vzdy vyssy, predem moc dekuji za odpoved :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.4.13 20:51
@Messie píše:
jo už si prášky zařizuju, než se furt stresovat, tak sou ty prášky lepší, ale právě toto bylo poprvé a moc sem s tím nepočítala :D

I tak dávám bod za duchapřítomnost a použití pryžové ochrany, ono v tom vzrušení je to kolikrát možná i jedno a člověk se vrátí nohama na zem až je pozdě :pankac: :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
@K.Black píše:
to je jasný, poprvé a hned toto ;) je fajn že jste čekali dva roky to se mi moc líbí :kytka:

Hold ještě v tom nejsem moc zkušená a informovaná :D tak se radši vždycky zeptám když mám tu možnost :D mimino v 16 bych mít fakt nechcela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
@PIKACUPICKA píše:
Dobry den, potrebovala bych poradit urco je tady uz hodne temat na to ale nekdo mi poradne neporadil, mam dva dny zpozdeni ms snad uz vsechny priznaky na tehu nevyte kdyz jsem si delala test tejden pred ms to vim ze je brzy ale kdyz jsem si ho delala dneska v podvecer po dvou dnech zpozdeni taky je brzy? byl negativni :( nekdo rika pockat tyden po ms nekdo zase driv a pak pozdejc uz jse vtom nevyznam a bt mam vzdy vyssy, predem moc dekuji za odpoved :D :)

Nevyme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.4.13 20:54

Tekže co jsem tak přečetla a pobrala, tak bych těhotná být spíše neměla, že? :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
15.4.13 20:55
@PIKACUPICKA píše:
Dobry den, potrebovala bych poradit urco je tady uz hodne temat na to ale nekdo mi poradne neporadil, mam dva dny zpozdeni ms snad uz vsechny priznaky na tehu nevyte kdyz jsem si delala test tejden pred ms to vim ze je brzy ale kdyz jsem si ho delala dneska v podvecer po dvou dnech zpozdeni taky je brzy? byl negativni :( nekdo rika pockat tyden po ms nekdo zase driv a pak pozdejc uz jse vtom nevyznam a bt mam vzdy vyssy, predem moc dekuji za odpoved :D :)

hezkej nick :kytka: Můžeš mít zpoždění, tak bych pár dnů počkala a pokud se teta pořád nedostaví, tak bych znovu testovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 20:56
@Messie píše:
Tekže co jsem tak přečetla a pobrala, tak bych těhotná být spíše neměla, že? :lol: :think:

spíš ne, myslím, že máš rozhozenou mensku, minulý měsíc o týden dřív nebo jak jsi to psala, buď v klidu :hug:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
15.4.13 20:57
@PIKACUPICKA píše:

nerozumím řeči tvého kmene :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25
15.4.13 20:57
@K.Black píše:
spíš ne, myslím, že máš rozhozenou mensku, minulý měsíc o týden dřív nebo jak jsi to psala, buď v klidu :hug:

uff, děkuju moc za odpovědi :kytka: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
15.4.13 20:59
@K.Black píše:
nerozumím řeči tvého kmene :nevim:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
15.4.13 21:01

@panenka87
No je to tak, nikdo to vědět nemůžeme přesně jestli je nebo není.. ale stejně mi to přijde nemístni gratulovat, vzyt sama je jeste dítě, to uz o tom svědčí jenom ta založena diskuze.. a když má dítě mít dítě, tak tady fakticky není důvod ke gratulaci.. potřebuje teď hlavně útěchu, taková nehoda se stala uz spoustě ženským..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 21:03
@Messie píše:
uff, děkuju moc za odpovědi :kytka: :)

neděkuj, užívej si mládí ;) a u tebe je vidět že nejsi vymletá 16, ale že to máš v hlavě srovnaný :hug:

• Citovat
  • Upravit
625
15.4.13 21:08
@PIKACUPICKA píše:

Ja si myslim, že by to mělo rozlišit hned po prvním dnů zjednání MS, ale měla by jsi u testů mít pribalovou infomaci a tam ti to všechno píšou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12337
15.4.13 21:58

Jejda to byla proste jen ironieee :) @Andy.0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie