Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@GabinkaCh píše:
No člověk už fakt neví, co může. Jedni by ho hned zavřeli, druzí vynadají že přeháním
Tak, ale nemáš karanténu, ale izolaci ne?? To je dost rozdíl. To musíš řešit s Dr. KAmarádka nemohla mezi lidi dřív než jí odezněly všechny příznaky + 3 dny. Tak s největší pravděpodobností budeš muset zůstat sedět doma.
@GabinkaCh píše:
No člověk už fakt neví, co může. Jedni by ho hned zavřeli, druzí vynadají že přeháním
Především bys měla používat tu věc, co máš na krku
.
Jestliže to opravdu nelze vyřešit jinak, tak v situaci, kterou popisuješ, si prostě na poštu zajdi (a samozřejmě dodržuj hygienická opatření v maximální možné míře).
@Anonymní píše:
@Keyllah vyděsit ji nechci. Když byla první vlna tak u nás v Litovli za vědomé porušení karantény a roznášení (oba manžele byli pozitivní a šli na ples) opravdu jdou sedět
Konečně. Ještě by oba měli uhradit náklady na léčení těm, co nakazili.
@Janli píše:
Izolace je deset dní, normálně můžeš kamkoliv. Proč myslíš, že jsi ještě v karanténě?
Mluvila jsem se zdrav. sestrou. Ríkala že teda mi zavolá příští týden že mi ještě nemocenskou nechává, marodila jsem s krční páteří.
@GabinkaCh píše:
Ale jo, já to beru, že už se v tom lidí neorientují. Ale když si nejsem jistá tak nešířím zbytečně paniku.
A pro tebe je to ponaučení, že na takové věci se příště nemáš ptát ale rovnou si tam zajít ![]()
Příspěvek upraven 19.01.21 v 13:45
@GabinkaCh píše:
Příště nezakládej diskuzi a v naprostém klidu si na poštu zajdi. Někteří to berou jako nejhorší nemoc na světě a bonzovali by nejradši lidí od rána do večera. Ať tady nemusíš číst ty hnusné příspěvky některých.
My jsme byli v kontaktu s pozitivními (byli testování pár dní po setkání, ale v té době nejspíš už pozitivní byli). Oni nás nehlásili na hygienu (naštěstí), my jsme neměli tedy nařízenou karanténu a chodili jsme kde jsme chtěli. Covid jsme buď neměli nebo jestli jo tak bezpříznaku ![]()
@Janli píše:
Ne, nepostrádá. Nesmíš chodit kde a jak tě napadne, nesmíš do práce, do školy, courat po venku. Ale zajistit si základní potřeby máš dovoleno. Izolace s pozitivním testem, to je něco jinýho. Tam už nesmíš nic. Vezmi si, že spousta lidí má karanténu i po negativním testu.
Rozdíl mezi oběma pojmy trošku chápu, ale vysvětlit tohle národu, který krade, lže a chronicky obchází veškerá možná pravidla, bude problém. Ono totiž jít ke kámošům do garáže je pro někoho základní potřeba. Kde je blijící majlík? Jo, tady: ![]()
@smajlik345 píše:
Příště nezakládej diskuzi a v naprostém klidu si na poštu zajdi. Někteří to berou jako nejhorší nemoc na světě a bonzovali by nejradši lidí od rána do večera. Ať tady nemusíš číst ty hnusné příspěvky některých.
My jsme byli v kontaktu s pozitivními (byli testování pár dní po setkání, ale v té době nejspíš už pozitivní byli). Oni nás nehlásili na hygienu (naštěstí), my jsme neměli tedy nařízenou karanténu a chodili jsme kde jsme chtěli. Covid jsme buď neměli nebo jestli jo tak bezpříznaku
Sry jako, ale tvoje jednání je na hodně hnusný komentář!
@Zumpa píše:
Rozdíl mezi oběma pojmy trošku chápu, ale vysvětlit tohle národu, který krade, lže a chronicky obchází veškerá možná pravidla, bude problém. Ono totiž jít ke kámošům do garáže je pro někoho základní potřeba. Kde je blijící majlík? Jo, tady:
Tak jaká vláda. už se nedivím ničemu, že na to lidi dlabou. ![]()
@GabinkaCh píše:
Jestli chceš mít úplnou jistotu, tak se nech znovu otestovat. ![]()
@P4ja píše:
Tak jaká vláda. už se nedivím ničemu, že na to lidi dlabou.
Jaký volič, taková vláda.
@GabinkaCh píše:
Mluvila jsem se zdrav. sestrou. Ríkala že teda mi zavolá příští týden že mi ještě nemocenskou nechává, marodila jsem s krční páteří.
Pleteš dohromady dvě věci. Izolaci jsi měla deset dní, ta uplynula a můžeš chodit kamkoliv. Že máš ještě neschopenku na doznívající problémy ničemu nevadí. Na poštu můžeš, nic tím neporušíš.
@Zumpa píše:
Jaký volič, taková vláda.
No to asi těžko, koblihy velkého vůdce slepě následují.
@Janli píše:
Pleteš dohromady dvě věci. Izolaci jsi měla deset dní, ta uplynula a můžeš chodit kamkoliv. Že máš ještě neschopenku na doznívající problémy ničemu nevadí. Na poštu můžeš, nic tím neporušíš.
Z čeho soudíš, že měla izolaci 10 dní? Izolace je minimálně 10 dní.
@Janli píše:
To není pravda. Kamarádka museka být v izolaci 20 dnů. Protože ji přetrvávaly příznaky. Pokud má zakladatelka ještě rýmu, tak v izolaci být musí.