Mohu na OCR při pobírání RP?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6419
20.3.20 23:57

Ahoj, prosím jak je to s OČR? Na starší dceru si bude OČR brát manžel. Můžu si já vzít OČR na mladšího syna, když pobírám RP, jsem OSVČ-pracuji? Syn navštěvuje celotýdně školičku, kde mi dali papír na OČR-školička je zavřená od 16.3. Případně může OČR na syna nárokovat babička? díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
21.3.20 09:34
@Shari81 píše:
Ahoj, prosím jak je to s OČR? Na starší dceru si bude OČR brát manžel. Můžu si já vzít OČR na mladšího syna, když pobírám RP, jsem OSVČ-pracuji? Syn navštěvuje celotýdně školičku, kde mi dali papír na OČR-školička je zavřená od 16.3. Případně může OČR na syna nárokovat babička? díky za odpověď.

Tohle myslím nejde. V tom nařízení o uzavření školy bylo, že OČR může čerpat jeden z rodičů. Na druhé leda nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.3.20 11:44
@Aspera píše:
Tohle myslím nejde. V tom nařízení o uzavření školy bylo, že OČR může čerpat jeden z rodičů. Na druhé leda nemoc.

a babička může nárokovat, když hlídá? Její práce je uzavřená, tak hlídá abych já mohla pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30321
21.3.20 11:50
@Shari81 píše:
a babička může nárokovat, když hlídá? Její práce je uzavřená, tak hlídá abych já mohla pracovat…

Musí s vámi bydlet ve společné domácnosti. A pořád je tam podmínka na uzavřené školy jeden člověk na rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
21.3.20 12:02
@Aspera píše:
Musí s vámi bydlet ve společné domácnosti. A pořád je tam podmínka na uzavřené školy jeden člověk na rodinu.

aha, díky moc za osvětu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat