Mohu odmítnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1062
30.7.14 16:22

@chaarleene To ta moje „oblíbená pani“ měla pořád něco takovýho „Maminka tě chce uvařit chudáčku. Proč jí to dáváte?“ Jste se zbláznila" apod.

Uměla pořvávat pěkně nepříjemně, možná byla naštvaná, že slouží o svátcích, nevím :nevim:

Předtím na rizikovým mi v noci hodná mladá sestřička nosila nahřátý polštářek a omlouvala se, že mě budí s kapačkou, tak to byl po porodu šok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
30.7.14 16:25

@sarusa4 jo já taky ten 3. den už jen bezmocně seděla v křesle a po tvářích mi tekly jedna slza za druhou..taková bezmoc. Přitom dítě jsem měla zdravé, donošené, budilo se co 3,5 hodiny na kojení, krásně se přisával.. ale sestra hromovala, že má 4. váhu (ve 2,5 dnech věku), že ta 4. už musí jít nahoru, že není spavý, a le apatický, že má žloutenku (žádnou neměl..tedy jen takovou tu mírnou, což je naprosto normální stav, ty prenatální krvinky se prostě rozpadnou všem a vyplaví bilirubín)..taky jsem otvírala okno na polorozbaleného, aby se probral a jedl po těch 2 hodinách.. byl únor..
Dala nám pokoj, když za dalších 24 hodin měl 130g navíc a i doktor žasl. Měla jsem 100 chutí jí říct, že to celé bylo zbytečné, že by přibral i tak, ale třeba „jen“ 50g, ale byla jsem tak vyčerpaná a tolik se mi ulevilo, že to skončilo, že jsem byla radši zticha.. Ale krev se ve mně vaří ještě dnes. A na druhé už jsem měla papír se zákazem UM a byla připravená je poslat dopr*. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
30.7.14 16:30

@lekarnicka28 Teď už bych se taky nenechala. A možná by si ani ona netroufla, protože co se mnou byla na pokojii maminka se 3. dítětem, tak tu už nepérovala. Asi by ji poslala do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
30.7.14 16:32

Taky měla malá trošku žloutenku, ale doktorka říkala, že opravdu malinko. Trochu víc spala, tak jsem ji občas na kojení radši probudila. Ale nevěděla jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
30.7.14 16:34

@sarusa4 jojo, člověk se učí.. a dítě je velká neznámá.. Doma jsem měla chvílema pocit, že mi zapomněli dát manuál, kde je čudlík on/off brečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 16:36

Můžeš odmítnout i nemusíš. Ty jsi matka a víš co je nejlepší pro tvé dítě :hug: Přeji ti hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25233
30.7.14 19:17

@Gorlami To je jasný, ale bylo to druhý dítě, tak jsem tušila, co je normální prd a co už ne… pomohla až sestra, co přišla na noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
31.7.14 01:23

Po přečtení téhle diskuse se mi úplně vrátily vzpomínky na oddělení šestinedělí :mrgreen: Tak přeju hlavně pevné nervy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.7.14 01:31

Zjisti si, jak to chodí v porodnici kam se chystáš jít. Možná máš zbytečné obavy a toto po tobě ani chctít nebudou. Jinak odmítnout můžeš samozřejmě cokoli, otázka je, jestli tě nebude personál stresovat ještě víc jen proto, žes to odmítla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102056
31.7.14 11:58

Já byla u Apolináře, což je továrna na děti, váží se tam, ale jinak si na přístup nemůžu stěžovat… vážení brali tak s rozumem, prostě zvažte si dítko, ať máte představu zda už pije, ale jinak to nikdo moc nehrotil… příkrm dávali pouze po souhlasu či vyžádání, jinak ne, sami nic nevnucovali, jednou poradily jak kojit, jak koupat, pokud člověk s něčím chtěl poradit či ukázat podruhé, musel se zeptat, to ochotně poradily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
5.8.14 13:01

Mě to vážení taky vadilo :cert: první tři dny stály za… a pak když se konečně rozpila, tak do sebe někdy i nacpala 90 ml 8o :roll: průměr byl tak 50 ml a když vypila miň bylo to špatně když víc taky to bylo špatně :zed: musela jsem tam být tejden protože byla žlutá.
Až jsme došli domů byla to úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky